| Gazerock reborn oficialiai atidarytas! | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 12th 2008, 00:34 | |
| Oficialiai skelbiame "Gazerock reborn" atidarytą!!! :thrilled: :dancing: :konfeti: Beveik prieš metus buvo įkurtas "Gazerock" forumas, kuriame savo mintimis dalintis galėjo visi Gazette gerbėjai iš Lietuvos. Deja rudenį jis užlūžo, todėl teko viską kurti iš naujo. Tikimės, kad "Gazerock reborn" bus dar geresnis už savo pirmtaką. Linkime jums malonaus praleisto laiko čia. :flowers: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 12th 2008, 15:55 | |
| Su Atidarymu!!!! Grand Opening! :cheers: Weeee!!! :dancing: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 12th 2008, 16:55 | |
| Dar vakaras neatėjo, o jau girtauja :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 12th 2008, 16:59 | |
| Niu rejk gi ishgert!!! Tokia proga!!!! :romance: Tik me kazkaip nesupranta ko cia tokie neaktyvus zmogai shiandien pasitaike..nesiregistruoja... :silly: Ot.... :wary: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 12th 2008, 17:13 | |
| Nenorėk visko iš karto :poh: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 13th 2008, 16:40 | |
| :atsui: :atsui: :balloon: :balloon: :flowers: :flowers: :bow: :car: :cheerleader: :konfeti: :cracker: :disco: :futon: :evil: :gohan: :hello: :inlove: :m-bata: :lol: :beer: :cheers: :dancing: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buvau pamirsus nuoroda,tai Emo busena buvo,nuejau i wanda ir ziuriu,gausiu saldaini,jei apspausiu! XD
SVEIKINU IR DEKOJU!!!!!!
Vajej kaips magu smagu! Vakar man klasiokai ir draugai surenge staigmena gimtadienio vakareli (apsiverkiau :weeee: ) ir jau suprate kokia amnijake esu ties Jp,padovanojo Sakes! Oh baby,kasumi-chan a.k.a. Bounty-sama,as sakiau,kad gersim sakes akda,tai turesim net proga (ne mano gimse,nors ir ta galim,daugiau teks gert!) XD :tongue: Kaji-chan,nori prisijungt? :) man,man laabai smagu,akd atgijo gazerock.Let's get the party started! *goes screaming like Takru*
P.S.NORIU TOKIO SIG'O!!!!!!*pavydi* :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 13th 2008, 16:54 | |
| Kad tu žinotum... Su tavo dovana pravalas kažkoks.. :wary: nafik ant tokio kvailo dalyko pakibau ir negaliu užbaigt... :buuh: reiks prašyt protingų žmonių pagalbos :hate: :grin:
Kaji-sama, ruošk saldainį žmogui :boxing: :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 13th 2008, 17:45 | |
| Tai tas saldainis cia perkeltine prasme buvo-va pagrindine gazetto fotke ir yra tas salddainis!!! niahahahahaha!! Apmoviau gerai cia visus :grin: Damn..neturiu tik dovanos Yuki-chan... :kanashii: (wanna die) XD Hey, jei taip sigu nori, tiktu, ash koki galiu padaryt su gazetto or smth... :pu: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 13th 2008, 21:04 | |
| BOSS-sama,baik su tom dovanom!!!Tu ir tavo sysena ir humoro jausmasir isvis,blizgancios akytes man dovana bus,jie pamatysiu greitu laiku.
tai vadovebe,as norui jus sake pavaisinti ir kampai susukt :tongue: :cheers: :thrilled: Taip kad just tell when and where ir mes paragausim gerimelio.kaji-chan,ar skani sake,nes girdejau kad ne...
Awwww!!!!!Dar veina su dovanom! XD Baikt jus,18-as gimtadienis man reiske pasaulio pabaiga,bet viskas apsitaise mylimu zmoniu deka.na jei nori dovana man padovanot,me susigalvos koki siga ir jei kaji-chan gales padaryti,me butu lb laiminga ^____^ :sorry: :socute: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 13th 2008, 23:09 | |
| O kudasai prashom susigalvot. BTW, ragavau sakes, bet taip sakant netradicishkai shaltos-reijk gi pashildyta gert, aj niu nieko tokia, zinai, ish manes tokia gerike, kad ash nedaug te apie alkoholi ishmanau..gomen. P.S. Oyabun-Tu gi man sakei, kad klausimas anketoj buvo ar gerai sekes? o ne gerei sakes? tai kaip cia suprast daba a? :eeeeeh?: | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 12:34 | |
| yay! jus grizot!^.^ pagaliau! ^^ man patinka naujos taisykles xD *lol* ^.^ ai o del akai gimtadienio tai man reikes su black ir hitori susitikt :D tik jus man kada i ezy parasykit ^.^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 13:41 | |
| ei aš dar nemiriau!!! :m-bata: :smoke:
ale Kaji-sama, argi tau ne gėda statyti Gazerock reborn populiarumą ant melo ir apgavystės pamatų? :lol: Bad girl :grin:
akai, ruoškis apsiverkti iš nevilties, kai gausi mano tokį nevykūsį kūrinį.. me jau apašarojo šitą nesėkmę, tai dabar tave psichologiškai tam jaučiu pareigą paruošt :kanashii:
klausimas buvo ar GĖREI SAKĖS? kas nepatinka? :silly: :m-bata:
kybolie, ok, bet žinok man šita savaitė kaip ir praėjusi, apkrauta galybe kontrų ir panašaus šūdo *wanna die* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 14:22 | |
| O ash nestatau ant melo pamatu...ash tik nesakau viso uzsleptos tiesos, o tiesos nesakymas nera melas.. :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 14:27 | |
| EI!!!! kas čia per dezinformacija???!!! tu iš pradžių supratai klausimą kaip "gerai sekės?" ir aš išsipyzdavojau, nes tu pradėjai aiškint kaip tau sekėsi kažką daryt, apie ką tu buvai parašius ankstesniame klausime. tada po mano žvengimo, tu perrašei atsakymą teisingai (kad gėrei sakės) ir dabar jis toks ir paliktas. viskas teisinga. nesuprantu, kur tu čia sabotažą įžvelgi? :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 14:47 | |
| Gomen, cia kalbejo ne Kajitoku, o egzu ishvarginta Kajitoku(Brainless Creature) Daugiau nebesiaishkinam, jokiu cia aferu ner... :bow: :grin: Viskas in control :relieved: :beer: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! Sausis 14th 2008, 15:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Gazerock reborn oficialiai atidarytas! | |
| |
|
| |
| Gazerock reborn oficialiai atidarytas! | |
|