|
|
| Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Sausis 21st 2008, 21:00 | |
| Va gal ir be reikalo kūriau šita temą, bet gi kadangi esame broliai-sesės lietuviai, tai reikia biški pasigirt :tongue: :blush1: Taigi, iš Kaji kelionių po visko pilną Londoną ji netikėtai užklydo į japoniškų saldumynų parduotuvę. Iš pradžių net nežinojau kad tokia yra, kažkaip buvus toj vietoj, bet akys neužkabino tos parduotuvės, taigi nusprendžiau,kad nesu tokia žiopla ir parduotuvė veikiausiai neseniai atidaryta...*pasiteisino* :blush2: Taigi, kadangi savo keliones po japan parduotuves ir parduotuvėles teko vykdyt su mama (Ir aciu Dievui, nes kas gi man dar porą svarų sušelps jei ne Ji) tai nesidrovėdamos užėjom į Minamoto Kichoan (damn, kažkoks keistas pavadinimas, bet whatever) :cheerleader: Anyway, užėjus į pardą Kajitoku akys išsiplėtė kaip kokio narkomano :lol: ir liko tokios iki to laiko, kol išėjom iš pardos. Žodžiu, kur aš baigiau...Anyway, parduotuvėlė buvo tokia nedidukė, tačiau labai jauki, už prekystalio dirbo dvi žavios japoniukes (labai tyliai pasisveikino ir atsisveikino) ir japonas (grrrr...simpatulka, bet nepradėsiu čia droolint). So, Kaji apžiūrinėjo "goods". Jau kaip buvau nustebus kai pamačiau kad viskas taip gražiai supakuota, akimirkai pagalvojau, kad esu kokioj papuošalų parduotuvėj (na kainos ir buvo kaip papuošalų)- vienas gabaliukas japoniško gėrio svyravo nuo vieno iki trijų svarų. O pirkti kaip sakant "box'a" nepavyko...kainos.... :silly: (prabilo Kajitoku gėda pačiu netinkamiausiu momentu). So įsigijau šiek tiek saldumynų, kuriuos tuoj pamatysite foto :pu: Žodžiu Kaji apsiprekinus ir išsišiepus grįžo namo :nihonjin: :dancing: :thrilled: Taigi image iš skrajutės kurią gavau su saldumynais: Jau jų įpakavimai tai unreal-aukščiausios klasės origami: Papuošimai pateikiant saldumynus taip pat nenusileidžia įpakavimui..sugoi...: Teko ragauti tą Kachiguri kuris po kairę: Ragavau visus išskyrus tą Fukuwatashisenbei. Didelis netikėtumas buvo ragauti kažką pagamintą iš saldžiųjų pupelių-Tsuya, kuris buvo net antspauduotas, Jesus kraist, galvojau susidžiovint ir gyvenime neragaut, bet po to logiškai pagalvojau, kad parsivežt jo "sveiko" beveik neįmanoma, taigi....*godus zvilgsnis* :blush2: Taigi, 6itaip atrodo parduotuvė iš lauko pusės (damn kažkoks diedas pasipainiojo..) bučiau gal ir vidų pafotkinus, bet buvo gėda savo muilinę išsitraukt... :samui: Čia pagalvojau, kad nufotografuosiu, kol dar visko nesuvalgiau...XDDDDD: Žodžiu, na mano komentaras ir reziume būtų tokie-nieko stebuklingo nesitikėkit jei ruošiatės ragauti šiuos saldumynus-išvaizda galima sakyti eina pirma, o skonis-antra. Pastebėjau, kad pagrinde šių saldumynų gaminime vyrauja visokios slyvos ir Želė. Atvirai pasakius man japoniški sūrūs skanėstai labiau patiko negu saldumynai, bet prie žalios arbatos ir prie bendraminčių labai norėčiau išragaut visas šias gėrybes...niam.... :gohan: :v: | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Sausis 22nd 2008, 11:16 | |
| mmmmmmmm...... :inlove: :inlove: :inlove: na žinai.. kitaip ir negali būti.. japonai gi nežmoniški estetai.. tai skonis jiem ten jaučiu paskutinėj vietoj :m-bata: | |
| | | Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Sausis 22nd 2008, 13:46 | |
| Joa, taip pasidedi saldaini ant stalo kaip kokia vizitine kortele ir spoksai valandu valandas... :crazy: | |
| | | Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Sausis 22nd 2008, 19:32 | |
| Zinai...*alkanas zvilgsnis* :blush1:
anyways,nuostabu,akd tokios parduotuves egzistuoja *jauciakad spoksotu i prdaveja 'simpatulka' valanda arba prasytu jo 'patarimo' XD* na o tau pasiseke,jei valgei kazka 'skanaus' actually,nes mno jp mokytoja,man pripasakojo dalyku,apie tooooki keista maista (kur brnoj laiaki ir nei nuryt,nes slykstu,nei sispjaut,nes pries japonus geda.Nu ri ka...sedi.... :samui: siaip ju skonio supratimas kitoks nei musiskis,taip kad ir zodis skanu jiems matyt suprantamas kitaip...na nes mano mokytojai teko viso egzotiskumo paragaut ir sako:aciu,nebereikia XDDD
o mes is vokeitijos parsivezem krekeriu kaip koalos su sokoladu ^__^ kawaii and simple,nieko imantraus...oj valgysim per meeta..gausim net po kokias 2 XDDD bee,kaji nenori apsireikst japan meet'e..?bus Boss,tate,me,mano sese,kybolie,hitori(monika),mano sesutia ^__^ :cheerleader: | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Kovas 4th 2008, 14:27 | |
| - Kiss~Me~Crimson rašo:
- o mes is vokeitijos parsivezem krekeriu kaip koalos su sokoladu ^__^ kawaii and simple,nieko imantraus...oj valgysim per meeta..gausim net po kokias 2 XDDD bee,kaji nenori apsireikst japan meet'e..?bus Boss,tate,me,mano sese,kybolie,hitori(monika),mano sesutia ^__^ :cheerleader:
Niu blem, laiku post'a pastebejau...kaip visada... :sad: Oh..Idomu man butu tokiu, kad ir neskaniu valgiu paragaut... Anyways, officialiai skelbiu, kad me shiandien ishmoko normalų sushi daryt...XD (NORMALŲ) XDD :konfeti: Gagagaa, kam idomu, gali foto mano bloge paziuret: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog&pop=1&ping=1Anyways, galvojau, kad skraidys bliūdai, lekštės virtuvej, bet skraidė tik sezamu seklos...XDDD Na jei iki vakaro neuzversiu kojų, vadinas sushis valgomas, ir bus galima juo vaišint ir kitus žmogus.... :bravo: * Tikisi kad ishgyvens iki vakaro, nes dar ''TheStuds'' naujo albumo neishleido, kurį privalo perklausyt..* :cheerleader: Cheers for not dying! :grin: :great: | |
| | | cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Kovas 4th 2008, 16:08 | |
| *patapsnoja Kaji per peti* As ir tik dabar pamaciau.. Ir galvoju, kad reiktu pasidalinti savo ispudziais... BEET.. Dar truputi pasilaikysiu juos sau, nes ne viska isragavau is paskutinio Banano siuntinio.. Nors.. Manes nelabai zavi tie ju skanestai. Kaip minejot pasidedi ir ziuri. Ypac i tuos anspauduotus. Blem kokiu graziu turejau per kaledas! Bet tas idaras rudas man nepatinka :crazy: | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Kovas 4th 2008, 16:13 | |
| - cruciare rašo:
- Kaip minejot pasidedi ir ziuri.
* Lūžta* :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Bah.....ash nufotkinau ir tiek, o po to niam niam buvo XD Eh? Kodel nesidalini sipudziais? a? ? WHY???? DOshite??? Me noretu paklausyt viska nuo A iki Z. Tas rudas įdaras, tai tu čia apie saldžiųjų pupelių įdarą kalbi? Na vis vien...ŠOKOLADO NIEKS NEPRALENKS!!!!! :evil: Bah..nebegaliu kalbėt apie saldumynus..man nuo šiandienos strickt dieto des,.... ''|_|'' | |
| | | Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Liepa 21st 2008, 17:17 | |
| Mmm..koks skanumynas,bet vieni saldainiai lygiai tokie pat kuriuos vaikysteje ragavau gal penkis kart bet ten buvo is Maskvos XDD | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Rugsėjis 12th 2009, 14:35 | |
| Pavydžiu tau baltu pavydu, o ir aš norėčiau Japonijoj pabuvoti ir saldumynų paragauti. :blush1: Na, bet džiugu dėl tavęs. :bravo: |
| | | Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ Rugsėjis 12th 2009, 15:52 | |
| Jo lygiai lygiai pries metus valgiau savo draugiu kepta aguonu ''kugeli'' koks jis buvo skanus! bandziau patipagaminti -____- nieko nesiejo.... kiausiniene gavosi... snd taiat kepiau japoniska ppyraga Kasutero... taipat lkiausiniene gavosi , tik sy karta neiskepusi... na mano virtuve bent nesprogo kaip toms draugems kurios kugeli kepe... | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ | |
| |
| | | | Kaji įspūdžiai ragaujant tradicinius japoniškus saldumynus ^@^ | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|