Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: ZEXER Vasaris 1st 2008, 20:45 | |
| Iš kairės į dešinę---Ray,Sho,Toki,Kuro. Grupę sudaro: Toki-vokalas Tikrasis Vardas: Toki Ayase Gimė: Vasario 21 Kraujo grupė: B Ūgis: 178cm Kvepalai: Incanto Essencial Mėgsta: Traukinio langus (wtf XD), neishkepusį maistą. Nemėgsta: Daržovių, gandų, Frazė: nu. BLOG'asKuro-Gitara Pilnas Vardas: Kuro Onihara Gimė: Gegužės 6d. Ūgis: 177cm. Kvepalai: ESCADA Sentiment Mėgsta: Savo gitarą, alkoholį, suši, keliones Nemėgsta: pomidorų, nelaimingų atsitikimų, PC, RAY Frazė: mah... BLOG'asSho-Bosinė gitara Pilnas Vardas: Sho Aizawa Gimė: Birželio 22 Ūgis: 168cm. Kvepalai: Iceberg Twice, BVlgari Extreme Mėgsta: Miegą, gerumą, žiemą, sniegą, plaukus.. Nemėgsta: Daržovių, savo apsimiegojusios galvos, vasaros, Ray Frazė: Fuck BLOG'asRay- Būgnai Pilnas Vardas: Ray Nikaido Gimė: Spalio 21d. Kraujo grupė: 0 Ūgis: 183cm. Kvepalai: Ghost Summer Dream Mėgsta: Mėsą, vairavimą, treniruotis, vertis auskarus, šunis Nemėgsta: Umeboshi, Alkoholio, minios, lietaus Frazė: su----.. BLOG'as>>> OFICIALUS PUSLAPIS<<< Diskografija: SinglaiAgain1. Again 2. Breaker 3. Ryuuseigun >> ATSISIŲSTI<< 1 Coin SingleNo.001 Treasure No.002 RISE No.003 蒼い翼 No.004 Regret No.005 Guardian Depression/Dreamer?01. Depression 02. Dreammer? Distance01. Distance Albumai:Aireal Dive01, 蒼い翼 02, Pleasure 03, 雪月花 04, Regret 05, Shining Spirit 06, PROMISE 07, この雨が上がる前に・・・ 08, DESIRE 09, DEEPER 10, PRIMAL 11, 真翼 12, SEE YOU(Piano ver.)
Paskutinį kartą redagavo , Vasaris 1st 2008, 21:18. Redaguota 1 kartą | |
|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:13 | |
| Tam Tokiui neprošal būtų pavalgyti :huh: Man dėl jo neramu... :crazy: ir ir... manau pas juos anou... kaip čia geriau išsireiškus.. :D vidinė atmosfera, sprendžiant iš mini aprašymų, kiek nesveikoka XD o kokį stilių jie groja? ok ok gomen, kad klausiu. numanyt jau galima... XD | |
|
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:17 | |
| Na jie Visual Kei, tikrai ne metal, bet blem, man jie bishki Gazeto uznesha, ta prasme dainom, krc man patikti jie, beda tik kad turiu tik viena singla :weeee: :weeee: :weeee: Sunku gaut, nzn kur ieshkot. Bet kas juokingiausia, tai ju bugninikas primena mano kursioka..XDDDDD Idomu, kodel jo nemegsta...man jis toks gotishkai visualistishkai grazus..niam..... | |
|
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:19 | |
| o tai... net ir to singlo atsisiųst negausim? :D | |
|
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:22 | |
| Taigi idejau idejau..ano sa ano sa, man dar patikti kad ju dainas bent jau ju oficialiam puslapi galima perklausyt...weeeee!!!!!! :balloon: :flowers: :happy: | |
|
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:24 | |
| uoj... gomen, Kaji-sama. ieškojau ir nepastebėjau :atsui: | |
|
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:28 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- uoj... gomen, Kaji-sama. ieškojau ir nepastebėjau :atsui:
Kad nebuciau apie juos ish vis rashius, jei netureciau bent kazko ish ju muzikos, nes mano manymu tada beprasmishka ka nors rashyt... :tongue: Blem, kur gaut ta ju album...man jau pradeda nervas imt...uzsislepe blin...>.< | |
|
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:39 | |
| Breaker gerai velka kur daug bliovimo :D hmmmm... na nežinau... pašniukštinėsiu... bet nieko neprižadu ;> | |
|
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER Vasaris 1st 2008, 21:41 | |
| Onegai onegai onegaiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Oyabun-sama!!!!!! *bows and promise to love forevaaaaaa* :bow: :bravo: :grin: | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ZEXER | |
| |
|