Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
OK,pasidalinkim visokiais smagiais nutikimais per Jrockeriu live'us/commentus,interviu.(aisku ir gaze dekim :balloon: )
Pradesiu su juokingu Malice Mizer nario Kozi bandymu smugiuoti i biliardo kamuoliuka.Miriau is juoko,skauda viska XDDD Uzsimojo ir...! XDD Paziurekite patys...Gal uz savo mantijos uzkliuvo gotas didysis? XD *ziuri ir raitosi non-stop*
O cia musu Mylymuju Dir en Grey gitaristas Kaoru per koncerta mazumele nukrenta..O.o ziauru,bet sypsena kelia,toks lengvabudiskas pacio Kaoru juokas.O juk galejo uzsimusti...
oooo tą Malice'ų video kažkada esu mačius.. damn kaip Kozi'o susimauta XDDD
kai pamačiau Kaoru, tai net užsiėmiau už burnos...blemba kaip turėjo skaudėti ;> ačiū dievui viskas baigėsi laimingai.. taigi tiek nedaug trūko, kad būtų smilkiniu pataikęs ir viso gero... :sad:
su Gackt viskas buvo daug paprasčiau - nevaldomas žvengimas ištisas 5 minutes ;D o tam antram jo video, tai bent jau gana greit susiorientavo kur esąs niahaha XD
ej o iš kur ten taip aukštai toshis skrido? :D Die tai toks įspūdis, kad bandė po to atsistot, bet jam nelabai pavyko, tai jis suvaidino, kad vis dar ridinėjasi XDDDD šaunuolis! moka išsisukt iš keblios padėties vaikis :great:
aš tai nežinau.. manau, kad taip užsižvengčiau, kad pasikelt nebegalėčiau.. tuo labiau vaidint, kad nieko neįvyko :D nu aišku dar priklauso ir nuo to ar labai skausmingas skrydis buvo.. nes būna, kad iš skausmo taip užima kvapą, jog nebelabai ir pasijuoksi :sick:
va čia dar vienas video iš tos serijos. žiūrėjau žiūrėjau parsisiuntus jų tą laivą ir šitas epizodas mane tiesiog pribaigė. gal kokią savaitę kasdien atsukinėdavau tą vietą ir riaumodavau ;D šiaip ten po Nao skrydžio griuvo ir Hiroto, bet kadangi jis tuo metu bėgo netoli būgnų ir kameros filmavo kitką, tai deja spėjau užmatyt tik kaip jau keliasi berniukas :D šiaip ten atkreipkit dėmesį po to kai Nao pasiglostys sau užpakaliuką į kairę pusę XD~ https://www.youtube.com/watch?v=UEnxyeWb-Yo
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
URU-Chan falls... :grin: :grin: :grin: Damn, va kaip buna per Gazetto koncus...geras headbang'as buvo..oj...bet krc, ne vienas ish Gaziku jam nepadejo..savanaudziai kokie... http://uk.youtube.com/watch?v=byuemovU-dA
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
OMG!!!BOSS!!! Tas Nao skrydis legendinis XDDDD as ciuju dar ilgiau zvengiau is to..XDD Iki siol zvengiu XDDDD Bet man Nao tooooks nerealutis,atsistoja,dar spiria i ta platforma XDD oj,oj..*susiemus pilva*
Ururu tai vapse XD vargsiukas,ale nepasimeta,bet ciuju buvo apdraskytas merginu XD
O Toshiya vapse,biesas ji zino,skraidunas kazkoks XDD
Kajitoku ~Wakagashira~
Kyo apalpsta... Isivaizduojat tik vakar ta klipa pamaciau..XD Anou, eilinis jau mano pastebejimas--wtf? kodel? kodel nieks ish grupes nariu niekad neprishoka gelbet vieno nario??whyyy???? :angry: :angry:
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
OMFG!!!!!!!!!!!! O_______________O WTF?!! Zodz,esme,kad jis gulejo gan ilga laika,nes ir sviesos ir daina apsikeitus.Nerealu krc...O negelbeja,nes jie isvis nereaguoja i Kyo,nes zino,kad jis svao pasaulyje ir elgiasi..na...ekscentriskai,kai apsidegina,apsirazo,apsikraujuoja...O cia amtyt galvojo,kad jo sumanymo dalis,tai ir nieko endaro,o cia apsirodo ohoho...Krc..kyo vargsas T.T
Kajitoku ~Wakagashira~
Niu bet prie jo pribego vienas staffas, po to antras, ir tik tada sureagavo...ash buciau ish kart shokus prie Kyo ir darius jam VCR... :blush2:
Nu tai matyt ilgokai gulejo,tai susirupino,nes pagalvojo,kad matyt nebe vaidyba...
haha,VCR XDD idomu ar ta XD beje,moki?As moku! *proud* :angel:
Kajitoku ~Wakagashira~
ohh my... Vargšas Kyo!! :worried: :weeee: aš irgi iš pradžių pagalvojau, kad tai tik šou dalis, bet kai visas staff'as subėgo tai jau blogai... :worried:
Eii... O to Malice Mizer interviu nesupratau truputį... Žinau, kad visiška baka esu, bet gal galit pasakyt, į ką ten dėmesį reikėtų atkreipt?..^^ :poh: :poh:
Kajitoku ~Wakagashira~
Eii... O to Malice Mizer interviu nesupratau truputį... Žinau, kad visiška baka esu, bet gal galit pasakyt, į ką ten dėmesį reikėtų atkreipt?..^^ :poh: :poh:
Į visumą...
:grin:
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
akai gali patvirtint, kad verkiau žiūrėdama šituos video įsitvėrus jai į ranką XDDDD
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
O prisizhviegiau ish An Cafe....>.< :lol: :lol: :lol:
*vel leipsta juokais* OMG,mes visos vudury nakties siurpinom akimynus savo zviegimu.....XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kybolie ~Wakashu~