Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Na manes jis taip nepakerejo kaip Aoi FAILED! Buahahahahaaaaaa Jis niekad nebus toks kaip Aoi...blem, vel vos nepasakiau Yaoi...jei kada AOi varda sumaishysiu su Yaoi, nekreipkit demesio...>.>
ME DAZNAI SUMAISO!!!!!!!!XDDDDDDDD*hugs da soul sister*
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Na ką. :balloon: Jau praėjo 4metai, nuo tos dienos, kai Girugamesh turėjo savo pirmąjį pasirodymą. *claps for Giru* Labai su jumis džiaugiuosi vaikinai. Esu įsitikinusi, kad lietuviškai jūs nemokat, bet meilė visagalė. XD Mano paistalus jum išvers kuo puikiausiai. Šilčiausi linkėjimaii. Sveikatos jums, energijos, nuošidžių fanų, geros kūrybinės veiklos ir bilietų į Lietuvą. *hugs* *atneša tora su žvakutėm* Kaip tik, kiekvienam po viena, bet pūskit kartu, tai jūsų bendro darbo šventė. :flowers: :flowers: :flowers: Ačiū jums. :blush1:
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
taip aš atsilikusi.. bet nu ką aš galiu padaryt jei giru tik klausau, bet tingiu apie juos domėtis? nu žodžiu.. visi jau seniai matėt, bet kaip man tokiai, tai šokas. SATOSHI????
AŠ JO NORIU!!! *Q*
smagu, dabar naktį užmigt negalėsiu XD
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
Yeah! Sato (mm) Jeigu neklystu, tai cia is autografu dalinimo 'sesijos' Vokietijoje. Turiu as net pasidarius jo nuotrauka sita:
Siaip viena mergina (kuria turiu netgi savo last.fm drauguose) labai nirsta, kad naudoja smones sitas nuotraukas, neva ji jas dare. Taip, ji bvo idejus keleta panasus tipo nuotrauku i savo LJ ir rode parasus and disko and so ooon, bet tai nesveika, kai plusta visokiais *+--~'=~;-;./;= * zmones. XDD
Anyway, Sato toks mielutis. :tongue: Myliu.Myliu as ji.^^~ :tongue:
O jeigu kam idomu, tai pranesu, kad jie dirba prie naujo albumo, kurio isledimo data dar nera numatyta. Bet visi grupes nariai bloguose mini, kad jie daro savo best! XDD tagi. Lauksim. :m-bata: :m-bata: :m-bata:
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Jeigu kam nors idomu, Giru isleidzia nauja albuma 11.05 Japonijoje o 11.07 European version~ ^^ Taigi: Girugamesh "Music" (3iasis grupes albumas, Yayyy :konfeti: praejo mazdaug 11menesiu nuo ankstesnio albumo isleidimo pavadinimu "Girugamesh")
European version dainu sarasas: 01. -INTRO- 02. Break Down 03. ULTIMATE 4 04. FREAKS 05. Angry juice 06. evolution 07. -INST.- 08. puzzle 09. Asking why 10. DEAD WORLD 11. Ishtar 12. enishi
Keli mano pastebejimai: naujojo albumo daina Puzzle primena "Girugamesh" albumo Domino varda. Asking why man iskart primena Having Betrayed is Why. XDD O DEAD WORLD primena Kowarete iku sekai (griuvantis pasaulis or something). Kalbant apie albumo pavadinima Music, as prisimenu daina Melody. Kazkaip jauciu stygiu originalumo. Kol kas 13's reborn man labiau patinka negu Girugamesh albumas, tikiuosi Music pranoks ir 13's reborn! Cia gal tiesiog charakteris kaltas, kad kabinuosi prie visko. XDDD Anyway, labai noriu isgirst Angry juice. Laukiu PV, ir nauju dainu. *claps* Ir naujas Giru stiliukas su jumper'iais mane nustebino~ grazu. Shuu make up roolz! XDDD Tik dar albumo virselis sumodernintu Girugamesh uzrasymu man nepatinka, kodel negali palikt jau musu akims iprasto Girugamesh uzraso. Taip pat Shuu uzsimine savo bloge apie nauja rock'o stiliu or something like that. Mane gasdina viena tas cover'io RnB stiliaus uzrasytas Giru vardas. XDDD Geeez, kokia as priekabi. Hrr T^T Lauuuuuukiu *goes crazy*
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
girugamesh gera muzika atlieka :smiling: Satoshi pats fainiausiais is sios grupes (man) :tongue:
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
We! Laukiu, nes tam video grazi daina pasirode :flowers: Man tai ju is paskutiniu singlu tai "Alive" nuostabus yra :rose: Aga, kai kurios depresyvos, bet man patinka :)