Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Yoshida Kyōdai (吉田兄弟) arba kitaip- Yoshida Brothers yra japonų tradicinės muzikos atstovai grojantys trijų stygų shamisen instrumentu. Pirmasis jų debiutas buvo 1999 metais, kuriuo patraukė pasaulinę publiką. Ryōichirō Yoshida (吉田 良一郎 ) ir Ken'ichi Yoshida (吉田 健一,) gimė ir augo Noboribetsu, Hokkaido prefektūroje. Shamisen instrumentu pradėjo mokytis skambinti dar būdami maži- nuo 5 metų. Jų pirmas mokytojas buvo Koka Adachi, kuris mokė Minyo-shamisen stiliaus, vėliau nuo 1989 metų jį pakeitė Takashi Sasaki mokindamas Yoshida Brolius Tsugaru-jamisen stiliaus.
1. Starting on a Journey 2. Blooming 3. Madrugada 4. Storm 5. A Hill With No Name 6. Tsugaru Jyongara Bushi 7. Labyrinth - "Modern" 8. Sprouting - Moyuru 9. Beyond the Deep Sea 10. Storm -TM Mix- >>>ATSISIŲSTI 1 Dalį<<< >>>ATSISIŲSTI 2 Dalį<<<
Renaissance [2004]
01 - NIKATA 02 - Kodo 03 - Omoide no Kaze 04 - indigo 05 - Aoi Tsuki 06 - Takeda no Komoriuta 07 - Tanto Fushi 08 - Shinkiro 09 - Sistina 10 - Oborozukiyo >>>ATSISIŲSTI<<<
Yoshida Brothers II [2004]
1. Frontier 2. Gales of Wind (Hayate) 3. Mirage (Shinkiro) 4. Lullaby of Takeda 5. Kodo 6. Indigo 7. Kagero 8. Evening Calm (Yuunagi) 9. Nikata 10. Old/New-"Modern" Third Movement 11. Arigato 12. Kodo (Inside the Sun Remix) >>>ATSISIŲSTI<<<
Yoshida Brothers III [2006]
1. Erghen Diado 2. Passion 3. Canon 4. Hit Song 5. Overland Blues 6. Cherry Blossoms in Winter 7. By This River 8. Morricone 9. Oh My Love 10. Tsugaru Jinku 11. My Heart Holds 12. Tsugaru Jongara Bushi
Hishou [2007]
1. Prelude Hishou 2. Ibuki 3. Kodo 4. Ringo Bushi 5. Ajigasawa 6. Yasaburo 7. Panorama 8. Tsugaru Yosare 9. Time of Sand 10. Tsugaru Aiya 11. Modern 12. Dual 13. Tsugaru Jongara 14. Postlude Hishou
VIDEO
Kodo:
Rising:
Nikata:
Special for Toshi-chan!!!! :flowers: :thankyou: :valentine: :v:
Paskutinį kartą redagavo , Vasaris 7th 2008, 22:35. Redaguota 5 kartus(ų)
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Yosh! Atkreipti prashom dėmesį, kad shamisen-trijų stygų instrumentas ir ant jo lados nesužymėtos XD Anou, aš tai visada užkaifuoju kai pasižiūriu jų Kodo klipą, nu man jie ten taip unreal groja... :angel: Du angeliukai kuriuos myliu :angel: :inlove: :socute: :thankyou: Anou sujungsiu shita tema bendrai visokiai japonu traditional, classical muzikai, idomu tik ar atsiras klausanciu... :relieved: :worried: :wary:
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
*hugs* *hugs* *hugs* *hugs* *hugs* Ka-ji-to-kuuu :weeee: ačiū. Kai ilgesniam laikui prie pc prisėsiu iškart atsisiūsiu. Gėris Tu. ^^
Kajitoku ~Wakagashira~
Hiromitsu Agatsuma pradėjo mokytis Tsugaru-Shamisen stiliaus dar būdamas šešerių. Agatsuma būdamas 14 metų laimėjo 1988m. Japonijos Tsugaru-shamisen konkursą. Jo kūryba turėjo didelės įtakos tradiciniam shamisen skambesiui, savo muzika jis siekia sujungti įvairių kultūrų žmones, muzikos megėjus į vieną ratą kurie galėtų pasimėgauti neįprastu shamisen skambesiu.
*susižavėjusiom akim žvelgia į Kajitoku* Tikra atgaiva ausims. Sužavėtas ir pakylėtas esu. Vos spėjau susisiųst Yoshida brothers, jau reikia atsisųs Hiromitsu Agatsuma.
However. I like it, I need it. XD
Dar kartą dėkoju. XDD
*hugs for Kajitoku* :konfeti:
Kajitoku ~Wakagashira~
AHA! Patiko??? Sakyu :angel: Ash jusu nuolankus tarnas... :angel: :yeahh: Anou turiu tik 2 album Agatsumos, jau minejau request'uose ka padarysiu zmogui kuris man ras tuos kitus album... :rose:
Yutaka ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Kretinga/Klaipėda Pranešimų skaičius : 30 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kolkas nėra pareigų xDDD Išskirtinis Bruožas: Balsas xDDD Super Galia: Žudomas juokas xDD
Taigi sakau savo nuomone :inlove: *žiūri išsižiojusiom akim * Aš nustebinta.Pirma sykį išgirdau apie juos ir jie man patiko.Tiesą pasakiūs net negalvojau,kad kada nors kažko tokio klausysiu,bet privertė.Aišku dar nepripratau,bet greitai manau priprasiu
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
Nemanau, kad kada nors susidomėsiu, na nebent po kokių 20 metų. . . XDD O per prievartą, iš pareigos klausytis kažkaip nekyla ranka. : >
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Na aš tiesiog pasakiau savo nuomonę. Juk ji nebūtinai visada turi būti teigiama.
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Šiaip manau,kad Hanami turi teise pasakyti nuomone.Ir manau,kad Taya jūs manot blogai,kad žmonės rašo savo nuomone ten kur įdomu.Deja taip nėra,nes yra temos ir jos skirtos išsakyti savo nuomone.Pvz kad ir šita tema kaip padarė Hanami išsakė savo nuomone,nes ji turi tokia teisę.Nuomonės nevisda bus teigiamos,jos skiriasi,nes mes visi esam skirtingi ir visi skirtingai mąstom xD aš žinau,kad čia kaip ir filosofija parašiau,bet man dėstytojas įtaką daro >.<
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
Rugsėjį buvau sho asano koncerte, jis atliko kelis japoniškus tradicinius kūrinius, labai gerai skambėjo, patiko iki lubų gal ir daugiau :) Tikra nesitikėjau, kad kažką panašaus pajusiu :)