Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 13:34 | |
| お誕生日おめでとう !!! Iš visos širdies sveikinam ir linkim dar daug daug metų gyvuoti ir daryti mūsų gyvenimus šviesesnius Jūsų kūrybos dėka!!! :omedeto: :yeahh: | |
|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 15:06 | |
| O rimts? Geras, nezinojau... :blush2: :blush2: :tongue: :tongue:
Tai Omedetou!!!! :cheerleader: :bravo: :flowers: :balloon: :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 15:10 | |
| blemba. jei jau taip seniai jrock pasaulyje ^^ blemba. kaip dziaugiuos uz juos ^^ tikiuosi jie tobules tobules ir dar karta tobules! ^^ bus tokie pat linksmi, nuosirdus, geri ir gaziski! ^^ tikiuos liudes zymiai maziau ir jaus lietuvos fanu palaikyma^^ dziaugiuos jog mano ausis girdi tokia muzika^^ pirmoji mano jrock grupe :konfeti: kaip gera kad jie taip ilgai jrock pasaulyje ir kad daug kam be ju rupi kad jiem jau 6 metai! ^^
Paskutinį kartą redagavo kybolie, Kovas 10th 2008, 15:38. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 15:33 | |
| O as pasakysiu tai, kad jau savo anketoj minejau, prie palinkejimu Gazikams. ^^ Tobulejimui rybu nera. Dziaugiuosi su jumis ir nuosirdziai dekoju. X33 :blush2: Sekmes jums! tikiu, kad jus girdit mane, nes grojat sirdimis mielieji.
:weeee: | |
|
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 16:36 | |
| na as palinkeciau ,kad butumet irasyti i muzikos isitorija ir ,kad niekada neisblestu jusu kuribingumas ir orginalumas :konfeti: ir tegul sie metai buna dar sekmingesni uz praitus metus :cracker: :konfeti: :cracker: :konfeti: :cracker: :happy2: :omedeto: :happy2: :cheers: :cracker: | |
|
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! Kovas 10th 2008, 19:27 | |
| argh,tingiu is naujo linket,tai perpastinu savo posta ^^;; Aj, beje,siandien uz juos suvalgiau torciuka ir linkejau visko geriausio.Myliu juos taip,kad kartais paciai sunku patiket... :) Ir visa diena klausau ri dianuoju wakaremichi. Su 6uoju gimtadieniu, GAZETTE!!!!!!!!!!!!!!!!!Mano drauge pasake genialia minti siandien: - Citata :
- Siandien oras toks nuostabus, nes siandien Gaze diena.
Bingo.Amen.Sou desu.Siandien diena tieisog nepakartojama ir Gazette gimtadienis ja tik dar labiau ires i mano atminti. man sirdis suspurda pagalvojus, ka jiems reiskia si diena. The GazettE man dave tiek, kad net nusakyt sunku. JIe man dave ne tik ikvepima, jegu, sypsenos, asaru, begalinio susizavejimo, atodusiu, headbang'o, juoko, meiles, bet jie man suteike galimybe pazinti zmones, be kuriu savo gyvenimo tiesiog nebeisivaizduoju. Ir siandien nusprendziau:As jiems kada nors akis i aki apdekosiu.Niekur enpabegs tie underground rockers a.k.a. satan Bitchies.XD Ko noreciau jiems palinket. Gyvuot amzinai. ROCK THE LIFE!Niekada nesustokit kurti. Tapot sielos dalimi, gyvenimo dalimi, ateities dalimi.Likit tokei pat atsidave, mylintys muzika bei savo grupe ir fanus. Neusustokit.Kurkit ir gyvenkit. Lauksim jusu Lietuvoje :) peace na merginos, saunam sampana, sake, svenciam ir linkim jiems visko is sirdies! :flowers: :flowers: :flowers: :blush1: :blush1: :bravo: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :konfeti: :konfeti: :konfeti: :cracker: :cracker: :disco: :futon: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: | |
|
kataru ~Shatei~
Age : 33 Miestas : alt Pranešimų skaičius : 39 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: ---------------- Išskirtinis Bruožas: auksta blondine suvarstyta kaire ausimi XDDD Super Galia: kai kiti i mane ziuri man pasiurpsta sprandas XDDD
| Temos pavadinimas: re Kovas 11th 2008, 09:16 | |
| as palinkeciau jiem dar ilgai ilgai ir labai ilgai gyvuoti :flowers: ju muzika nuostabi, ir tikiuosi ji tokia ir liks ateity :konfeti: tai mano pirmoji j-roko grupe, ir as labai dziaugiuosi kad jie yra :cheerleader: | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Su 6-uoju Gazetto jubiliejumi!!! | |
| |
|