| Gokusen 2 | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Gokusen 2 Balandis 6th 2008, 15:03 | |
| Gokusen 2 (ごくせん2)
(2005m.) Antroji Gokusen dalis, šįkart net su dviem vaikinais iš grupės Kat-tun pagrindiniuose vaidmenyse. Išaiškėjus kilmei atleista iš pirmosios mokyklos, Yankumi gauna darbą prestižinėje berniukų gimnazijoje. Tačiau ir vėl - jai tenka auklėti mokyklos siaubą chuliganų ir netikėlių klasę. Palyginti su šiais, pirmieji jos auklėtiniai buvo tiesiog angeliukai. Iki mokyklos baigimo likus vos trims mėnesiams, Yankumi turi ne tik paruošti juos egzaminams, bet tvarkyti šių reikalus su policija, rūpintis asmeninio gyvenimo bėdomis ir padėti apsispręsti dėl ateities. Visa klasė karštų japoniukų merginoms tikrai bus į ką paganyti akis ^-^ 10 epizodų + 1 specialus Aktoriai: Nakama Yukie, Kamenashi Kazuya, Akanishi Jin, Hayami Mokomichi, Koike Teppei, Namase Katsuhisa, Kaneko Ken ir kiti. Šaltinis: Kuvu Banga (Roberta) Truputėlis foto: tiems, kas domisi mada :D Mano nuomonė apie dramą: Yra tikrai juokingų vietų, išradingai panaudoti garso efektai, keliantys šypseną, o kartais net ir nenumaldomą juoką. Bet.. siužetas kartojasi kiekvienoje serijoje.. suskaičiavau gal 13 kartų kaip Yankumi nusiiminėjo plaukų gumytes, tada akinius.. pakedendavo plaukus ir ištardavo savo firminę frazę: "I'm Yankumi Kumiko, their homeroom teacher. Let go my precious students". Na iš pradžių dar buvo juokinga kai ji po tų žodžių išguldydavo 20 banditų, bet kai tai tęsiasi visą dramą.. žinokit ir mano kantrybė ne geležinė :D šiaip iš esmės žiūrėjau visą šitą dramą vien dėl Akamės :D tai stengiausi per daug nesiraukyt už dažną dramos logikos nebuvimą bei begalinį nuspėjamumą, nes turėjau būt dėkinga už tai, kad galiu pamatyt tuos du nežmoniškai gražius vaikinus *w* na žodžiu.. reziumė: būna ir geresnių dramų, bet jei esate neabejingi gražiem berniukam, tai tikrai verta pasižiūrėti (^.^)v | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Birželis 20th 2008, 12:12 | |
| Maciau as Gokusen (pirma sezona ar kaip ten reiktu pavadinti) ir tiesiog laukiau, kada baigsiu ziuret. Ispudzio gilaus nepaliko, tad ziureti antra net neketinu. Na nebent pavarvint seile del graziu vaikinu ir prasukti tas mokytojos kalbas ir SuperHero vaidmeni. Kadangi dar turiu kokias 3 doramas kuriu vis nebaigiu ziuret, tai Gokusen 2 paziuresiu geriausias akimirkas per youtube. XDD | |
|
| |
Jun ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Spalis 19th 2008, 12:22 | |
| Pražiūrėjau visus 3 Gokusen sezonus.. Visąlaik juokas paimdavo kai per kiekvieną seriją juos sumušdavo apleistuose pastatuose, bet 2 sezonas man laibiausiai patiko iš visų 3. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Birželis 28th 2009, 13:50 | |
| Man tai ne dramos, o komedijos XD Yankumes plauku-akiniu ritualas jau Gokusen1 pabaigoje nervino :angry: Bet Gokusen2 geriausias, nes daugiausia graziu vaikinu, be to sapnuojau Akame po shios dramos *drool* :inlove: | |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Gruodis 23rd 2009, 18:25 | |
| tema, kurios dėka radau šį forumą XDDDD tik neseniai pradėjau 2 sezoną, bet man patinka. XD ir pirmas patiko, o kai daugelis sako, kad šitas geresnis.. mm. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Gruodis 23rd 2009, 19:13 | |
| sėkmės žiūrint lol xD aš tik Gokusen 2 mačius ir daugiau apie jį net pagalvot nenoriu xD nu nebent vėl Akame ekrane šmėžuotų xDD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Gruodis 26th 2009, 14:49 | |
| Man tai idomu, kai ta aktore, kur mokytoja vaidino neuzsikniso tris filmus vienodus vaidint ir dar kai kiekvienoj serijoj tas pats per ta pati XDDD | |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 Gruodis 27th 2009, 16:56 | |
| jo, aš ir apie tai pagalvojau. XD man tai tas iš pagrindinių, Hayato, kartais panašus į Kai. ^^ | |
|
| |
scream ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Hell Pranešimų skaičius : 8 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 05 25th 2010, 17:07 | |
| Pagaliau pažiūrėjau visas dalis! O kaip jis man patiko iki 4 ryto sėdėdavau ir žiūrėdavau, nes negalėdavau atsitraukt . Dabar vis dar jaučiuosi neišsimiegojus | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Gokusen 2 | |
| |
|
| |
| Gokusen 2 | |
|