| [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] | |
|
+41haruhi maTo Black~ ☆Linda☆ chibi_panda Raven Ruu Kaori Reika:3 Otogi Reita-sama Klika Deimi~chan dynce LastQQQ Gabita ...Reila*~ Mii. Umike Ruder keiko6088 COMA~ Bishoujo Matsu[Yo] kwanka Zoro-sama Seta ~Hanami~ Kaori ^_^ linky*~ geisha_killen enChi Miya Taya Hoshii Miyuki. Japonjos^SaulĖ Neko-chan Seigi Deidara Sulli. 45 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 13th 2008, 00:11 | |
| Na, žmogėnai, netylim ir taškomės sentimentais XD~
Šiaip niekaip negaliu prisiminti, kurią dainą perklausiau pirmesnę, bet.. na žodžiu aš dvi dainas vienam tokiam neformalų saite vienu kartu perklausiau. Tai buvo $OCIAL RIOT MACHINE$ ir Carry? ir dar pamenu, kad tą pačią dieną atsisiunčiau Beautiful 5 [shit]ers.
O kokiom dainom JUS Gazemenai apkerėjo? :blush2: | |
|
| |
Deidara ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 1 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 13th 2008, 10:32 | |
| filth in the beauty Man buvo nereali daina, gal dvi savaites tik jos ir klausiau, tada pasidomejau kitom ir man patiko :bravo: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 13th 2008, 13:40 | |
| Guren. Atsimenu paskui visa nakti klausiau... ;)
Paskutinį kartą redagavo Seigi, Spalis 12th 2008, 15:58. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Rugpjūtis 2nd 2008, 07:51 | |
| Filth in the beauty ^^ ,o siaip tai gal tris savaites klausiau kol kitom pasidomejau ,po to dar pas Ayuri kai sveciuos budavau tai dar pamatydavau klipu :grin: | |
|
| |
Japonjos^SaulĖ ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 9 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Rugpjūtis 5th 2008, 12:35 | |
| Pirma daina buvo Regret. Tada Cassis, Reila.....Ir kt., | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Rugpjūtis 25th 2008, 16:14 | |
| Pirmoji išgirsta daina - Taion. Išpradžių man ji nepatiko o.o Bet perklausius visą NIL albumą pradėjo patikti Taion ir net labai :haihai: | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Spalis 13th 2008, 13:03 | |
| filth in the beauty
...:inlove: ... ...kai ishgirdau ish karto patiko.... :dancing: .... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Gruodis 22nd 2008, 23:42 | |
| Cockroach, ish pradziu ja labai nesusidomejau, bet po to pamachiau Filth in the beauty PV ir buvau pakereta ju energetika :inlove: | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Gruodis 23rd 2008, 09:28 | |
| Jaigu man atmintis nešlubuoja tada Saraba :yeahh: | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Gruodis 29th 2008, 10:53 | |
| Filth In The Beauty, kaip ir dauguma ;D :balloon: Išgirdus tą dainą tai OMG kaip ant jos pasinešiau xD Ji ir užvede mane ant gaze manijos xDDD :inlove: | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
| Temos pavadinimas: Pirma Gazette daina, kuria isgirdai... Sausis 4th 2009, 18:45 | |
| Social Riot Machines ir Silly God Disco buvo pirmosios. :smoke: Is karto pamilau ju muzika! :inlove: Domejausi kitomis grupemis, bet jos tokio pirmojo ispudzio man nepaliko. GazeRock is alive! :yeahh: :socute: | |
|
| |
linky*~ ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Vilnius^..^ Pranešimų skaičius : 3 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Sausis 27th 2009, 15:12 | |
| | |
|
| |
Kaori ^_^ ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius >. Pranešimų skaičius : 12 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Vasaris 9th 2009, 11:21 | |
| Filth in the beauty :inlove: Mylėsiu šitą dainą amžinau už tai, kad ji yra pirma mano J-rock išgirsta daina :inlove: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Kovas 14th 2009, 17:53 | |
| Cassis. ;}}
Ji visada mane priverčia apsiverkt. T_T | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Kovas 14th 2009, 20:34 | |
| Jap man taip pat pirmas gabalas buvo Cassis ,bet nepatiko... todel isjungiau ir pasijungiau Filth in the beauty... uzveze... tada vel pasileidau Cassis ir jau jis man patiko :balloon: | |
|
| |
Zoro-sama ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] 05 1st 2009, 08:52 | |
| Cassis, dar ir dabar ja groju su piano :D | |
|
| |
kwanka ~Shatei~
Age : 29 Miestas : kėdainiai Pranešimų skaičius : 18 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: ;D sugalvok man jas nes as ju neturiu Išskirtinis Bruožas: "beprotystes" pozymis xD zmogus sukelentis visiems daug juoko ;D Super Galia: neisbuvimas vienoje vietoje xD
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] 05 2nd 2009, 20:11 | |
| jei gerai pamenu tai lygtais LINDA~candydive Pinky heaven, dar po to klausiau filth in the beauty jos man labai patiko nuo tada the GazettE viena is megstamiausiu mano grupiu :pu: :pu: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] 05 5th 2009, 15:11 | |
| Ziuriu "Filth In The Beauty" inese dideli inasa aka fanu XD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] 05 29th 2009, 06:57 | |
| | |
|
| |
Bishoujo ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Kaišiadorys Pranešimų skaičius : 57 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 12th 2009, 12:53 | |
| Burial Applicant!!! :D Ach, kaip ji mane užvežus buvo, tai jau jooo... Bet vistiek manau, kad tokia jau gazette'iškiausia gazų daina yra Filth In The Beauty... Ji man tokia visų dainų motina o.o :DD Neįsivaizduoju koncerto be jos! ^^ | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 13th 2009, 16:01 | |
| Pacios pirmos 3 gazettu isgorstos dainos buvo SILLY GOD DICO, Cassis ir Filth in the Beauty... Kuria pirma isgirdau, nebepamenu :smiling: :smiling: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 14th 2009, 15:43 | |
| pirma mano isgirsta Taion ir jei neklystu, tai bent jau nuoroda radau BlackBounty kazkur rasytam straipsmy apie gazetus :m-bata: |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 14th 2009, 16:58 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 14th 2009, 17:30 | |
| - lithium1993 rašo:
- pirma mano isgirsta Taion
ir jei neklystu, tai bent jau nuoroda radau BlackBounty kazkur rasytam straipsmy apie gazetus :m-bata: man ro net žinau kur ir kada tai rašiau. bet čia labai seniai buvo. tam forume nebesilankau xD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] Liepa 15th 2009, 07:05 | |
| zn :tongue: gal 2007 rasytas |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] | |
| |
|
| |
| [+...Pirma Gazette daina, kurią išgirdai...+] | |
|