Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Rugpjūtis 27th 2009, 16:01
Jo, man irgi biški užneša. ; DD
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Rugpjūtis 27th 2009, 18:22
Man tai jis Reita's,Ruki's ir Uruha's maišinys ;D Aoi ir Kai pertamsūs truputį xD
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Rugpjūtis 27th 2009, 18:37
Hellsing 2ep xD
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Rugpjūtis 29th 2009, 17:19
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Rugsėjis 22nd 2009, 19:31
Devil Beside You Ep. 16 (1/5) Baigiu isprotet nuo taivanieciu kalbos, bet tas Mike toks~ grazus :inlove:
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 10th 2009, 17:54
Making of Ruder Kokie jie tada buvo jauni, nerupestingi, nerimti, kvailuojo O dabar "paseno", darbas darbas darbas...
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 11th 2009, 21:00
Kas paseno? Man tai jie jaunyn ir grazyn daros XDDD Man ten patiko, kai nutruko tas zibintas ar kas kaip Ruki ir visi issigando
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 12th 2009, 07:55
Man rodos ten tik Rukis isigando XD Ziuriu Blitz 5 Days : day 3
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 12th 2009, 17:08
Seigi rašo:
Kas paseno? Man tai jie jaunyn ir grazyn daros XDDD Man ten patiko, kai nutruko tas zibintas ar kas kaip Ruki ir visi issigando
Nepasakiau paseno, o "paseno", zdejau kabutes :p jie ne fizishkai paseno. Jie jau ne tokie laisvi ir paduke...
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 12th 2009, 19:25
Per commentus dar labiau nusisneka nei seniau... laisvesni db.. Ziuriu Ninja Assassin Official HD Trailer
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 19th 2009, 20:52
Na Ruki daugiausiai XD Taya, gomen, ne taip supratau ^^ Bet kad tam filme kazkaip Rain'ius nergrazus... O siaip man primine zaidima Prince Of Persia XDD
Seta ~Shateigashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 20th 2009, 17:04
Price of persia plakatas nefainas XD Bet Rainius ten mieeeeelas akropolyje priejau prie Ninja assasin plakato ir pradejau su savim sneket ''Koks jis FAAAAins!'' Bernai is manes zvengti tyliai pradejo todel pabegau... uuuu isivaizduoju, kaip visus kinotetre su savo drauge ir musu komentarais uzknisiu.
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 20th 2009, 17:30
Jauciu visos ten dejuos per filma XDDDDDD Pas mane net kino teatro nera, nuvaryciau paziuret kas cia azijanais domis XDDDDDDDDD
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 25th 2009, 10:09
IRIS 8ep <-- ziurekit shita! Chia TOP daug rodo Atradau nauja meile XD Mane jis jau priesh tai buvo suinteresaves, bet dabar Man atrodo jis nuo gimimo turejo but kileriu
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 25th 2009, 11:47
tuoj žiesiu IRIS 4 ep.
blemba, Taya, aš pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu. seksualesnio killerio dar neteko matyt
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 25th 2009, 23:13
You're Beautiful/You're Handsome Ep 1 Blm kazkokia kvailai juokinga drama, o jau vienas ten toks blondinas kokia mielybe
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 19:11
"Strange Circus".
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 20:13
Paziurejau RCE fragmenta ir pagalvojau, kad myliu Ruki (kas su manim darosi, reikia gelbet savo jausmus Aoi'ui )
Seta ~Shateigashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 20:46
Na pvz as snd supratau kas man Aoijuje patinka labiausiai.. ogi antakiai
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 20:51
Mano draugei, antakiai - viena svarbiausi vyrishku bruozu XD Kazkiap jis manes neuzgauna, kaip ankschiau, todel jauchiuos kaip izdavike ir nuoriu, kad vikas butu, kaip ankschiau
Seta ~Shateigashira~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 20:56
Spoiler:
gal sitas grazins meile, o jei ne parasyk jam laiska kad jis eight packa augintus nes nebepatrauklus xD or smth ...
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Ką dabar žiūri? Lapkritis 26th 2009, 21:12
Dievinu mergina, kuri kuria shiuos vid XD Viska machiau, ir ji pastebejo, kad jis sustorejo "You look fat in evrything you wear" Bet, kai pamatau ji NLSG laikais, tai tokia shiluma apemia, gal tiesiog man dabar reikia aistros, todel ir galvoju apie T.O.P ir Joon, o meile Aoi'ui kazkur pasislepe shirdi... Isivaizduoju, parashychiau jam laihka: "I was your bigest fan, but now I don't like you so much, you have to change!" Jis pagalvos, kad paseno, jau 30 metu, jam praside depresija ir visa kita...
Seigi ~Wakagashira~