| WTF? tai ko mes nezinojome | |
|
+7Jun Hoshii Kajitoku Hoshi GvauZas Sulli. Tatemyuu 11 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2008, 13:04 | |
| Taigi.... ar žinojote, kad..... pasijutau tokia lieva Gazetto fane u.u;;;;; neveltui bossu-sama vis sako 'bet tu tai lieva" XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2008, 13:49 | |
| krč šitas tai legendinis bajeris yra XDDDDDDDDD *šluostosi ašaras*
bet jie tai LIEVI xD ir tu lieva :D | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2008, 15:35 | |
| LOl aš bent jau lieva, o ne LIEVA XDDD jo čia legendinis. Aš mirsiu. XDD Neko sakė, akd kaip reskaitė vos neapsimyžo ir nuo kėdės nenuvirto XDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2008, 15:54 | |
| aš šitą išverčiau ir į Tainted World įdėjau. kad užsieniečiai, kuriem CB dar visai padorūs atrodė, galutinai pakeistų nuomonę ;D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2008, 00:29 | |
| hahaha jiem labai juokinga buvo XDDDDDD | |
|
| |
GvauZas ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 11 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2008, 08:59 | |
| nu cia tai pasitaiko. pvz vienos mano pazystamos grupes Elektrogott 3 kart spaudoj blogai pavadinima parase. tai elektrogothic, tai elektricgott, tai elektrogothica | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2008, 09:39 | |
| bet tu tai skirk gramatikos ir logikos klaidas gal (: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2008, 11:32 | |
| Omg! :clueless: Pasirodo toli gražu ne viską apie Gazetto žinau :m-bata: :smoke: :silly: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2008, 12:38 | |
| Cia gal myvas atvaro pagrot kai Uruha prisigeria ir nebegali nustovet ant koju :grin: :grin: :grin: :hate: | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 15th 2008, 11:59 | |
| LOL XD Kaji, gera versija XDDDDD maniškė tai tokia jog Aoi su MYV keitaliojasi vietom XDD arba kai vienas staiposi kitas groja pasislepes XDD | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Spalis 15th 2008, 13:01 | |
| blemba pasirodo ..kad ir ash liewa tik db suzhinojau ..kad Myv yra the GazettO grupei....bleee..... :crazy: ... :worried: ... | |
|
| |
Jun ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Spalis 19th 2008, 12:29 | |
| Bajeris tai čia geras, gal tikrai atvaro pagrot kai Uruha pasigeria..? :evil: | |
|
| |
Murasaki^^M.I. ~Shatei~
Age : 29 Miestas : GB Pranešimų skaičius : 22 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Gruodis 15th 2008, 12:50 | |
| O gal Yu susimaišė ir netyčia Miyavi pasakė, tiksliau sumaišė gal su kokiu gazetto nariu? O,p Nors abėjoju xD..Kaip dabar durnai jaučiuos ;D..Tikrai pirma kart girdžiu toky bajri O.o :clueless: :evil: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2009, 18:55 | |
| Gal kas gali tą foto įmest. :tongue: Nusprendžiau pakapstyt užmirštas temas ir dabar knieti kas čia per foto. : DD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 13th 2009, 20:39 | |
| Ten buvo Cinema Bizarre interview ir parashyta, kad Yu megsta j-rock, jo megstamiausia grupe Gazette, o megstamiausi nariai Aoi ir Miyavi XDXDXD kiek prisiminu, buvo parashyta mazdaug taip :) | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Rugpjūtis 14th 2009, 17:25 | |
| Arigatouu, kad nepatingėjai paaiškint. ; D | |
|
| |
Ruu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome Gruodis 19th 2010, 17:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: WTF? tai ko mes nezinojome | |
| |
|
| |
| WTF? tai ko mes nezinojome | |
|