| Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? | |
|
+19byo ceneash Deimi~chan LastQQQ Otogi h3llo. Gabita Rina enGrey Matsu[Yo] Reika:3 ~Hanami~ Tenshi Hoshi Taya Sulli. Miyuki. Seigi Neko-chan 23 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugpjūtis 28th 2008, 12:30 | |
| Siaip butu idomu suzinoti :uh-oh: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugpjūtis 28th 2008, 16:06 | |
| Valgiau, bet kad ir kiek kartu man jie nelabai patinka... | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugpjūtis 28th 2008, 16:34 | |
| Valgiau, bet vos neapsivėmiau xDDD Neskanu labai buvo :hontoka: Nežinau, gal kitų rūšių skanesni... | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugpjūtis 28th 2008, 17:28 | |
| Sushi ai desu :socute: gaminau ir valgiau ,siaip pradzioje kiek dumbliu kvapas suerzno,bet viena kita ir jau pamegau sushi :smiling: o siaip dar bandziau ir vasabi ,tai ten dar astriau uz krienus ,tai tik sumaniau su vasabi paragaut ir teko per asaras kramtyti LABAi astrus padazas :eeeeeh?: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugpjūtis 28th 2008, 20:10 | |
| Man ir nepatinka dumblis, bet ir ryziai keistoki... As tai kai valgiau tai imbieru kelis gabaliukus tuo paciu tai tada visai nk... Dar arbatele atgaivino... Ziauriai skani ryziu... Sakiau kita kart bandysiu be dumbliu... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugsėjis 4th 2008, 12:46 | |
| labai labai niam niam. tik priklauso nuo to, kas gamina *jumps on Noru-chan's sistah* | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 14th 2009, 20:08 | |
| gaminau, visai nieko ishejo :tongue: tik mano organizmas nepriema dumbliu, suvalgius antra vos neapsivemiau, o kita diena net mazo gabaliuko nepaviko suvalgyti :worried: :sad: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 20th 2009, 20:34 | |
| Taya, uzjauciu, kad turi atsisakyti tokio gardumyno... As tai jau pripratau ir vis tik laukiu kada galesiu pastverti nors viena susiuka :tongue: :buuh: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 24th 2009, 14:34 | |
| Aciu, Seigi, uz uzuojauta :bow: Bet ash taip lengvai nepasiduosiu! Patinka mano organizmui dumbliai, ar ne, ash priversiu ji juos pamilti :evil: Shiap ash nesu didele zuvies megeja, bet tai reikes pakeisti, nes juros gerybes nuo senoves laiku yra pagrindinis japonu maistas :victory1: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 24th 2009, 20:20 | |
| | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Kovas 23rd 2009, 10:58 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Kovas 23rd 2009, 14:51 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Balandis 17th 2009, 18:08 | |
| Hoshi, o tu be dumbliu darei? :clueless: Shiandien valgiau sushi (gaminau pati :tongue: ) Na suvalgiau net 5 sushiukus ir man net nepasidare bloga :happy: Taigi, mano skrandis progresuoja :flowers: Nors priesh tai kokias 10min ziurejau i savo gamini su baime :grin: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Balandis 19th 2009, 12:40 | |
| Man dumblai nelabai patinka, na, jie tokio savotiško skonio... Gal nelabai matosi, bet yra ten pabarstyta vos vos xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Balandis 24th 2009, 09:13 | |
| Matosi :) Tiesiog pasidare idomu, nes kaip gali suprasti ish mano zodziu, as taip pat dumbliu nemegdu :okashii: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Balandis 24th 2009, 14:57 | |
| Jo, supratau iš šito mielo smile'o (( :okashii: )) xD | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugsėjis 1st 2009, 18:05 | |
| Šiandien užsimaniau Suši Maki, tad nusprendžiau pasidaryti pati. Ir štai kas man išėjo : Čia yra 20 Suši Maki'ų, nors turėtų būti 24, bet galvojau, kad sueis ir taip. Tai va, buvo visai skanu ir kažkodėl daug sočiau nei restoranuose. ;DD P.S. Abeji tėvai labai stebėjosi kaip aš pati tai paruošiau. xDD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugsėjis 1st 2009, 18:24 | |
| Na jo. . . Keista, kad tau pačiai taip išėjo. ; D Noriu MAKIŲŲŲ ! ! ! Skanu buvo...? XDD ~ O šiaip jeigu į temą, tai pati esu valgius sushi ir maki, ne vieną ir ne du kartus. : )) | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugsėjis 2nd 2009, 12:46 | |
| - ~Hanami~ rašo:
- Keista, kad tau pačiai taip išėjo. ; D
Tu baigsi vieną kartą mane nuvertint?! Kas tau čia keisto?! :pirate: - ~Hanami~ rašo:
- Skanu buvo...? XDD
Jeigu skaityt nemoki, tai pakartosiu : Taip, buvo skanu. :wary: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Rugsėjis 2nd 2009, 18:51 | |
| Nu nenuveritnu aš tavęs. Man atrodo atvirkščiai. Nu žožiu. Ne esmė. | |
|
| |
Reika:3 ~Wakashu~
Age : 27 Miestas : vilnius Pranešimų skaičius : 155 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD Super Galia: We Rock!!! xDD
| |
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 27th 2010, 14:27 | |
| Valgiau Nu jau taaaaaip skanu <333 | |
|
| |
enGrey ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Sausis 27th 2010, 15:42 | |
| Niekada nebuvau valgius ,bet tikrai norėčiau paragauti. Draugė pasakojo ,kad pirktos sushi iš prekybos centrų yra labai neskanios ,o kavinėse pagamintos yra visai kitokio skonio. Taigi kada lėgsiu į kavinę paragauti XDD | |
|
| |
Reika:3 ~Wakashu~
Age : 27 Miestas : vilnius Pranešimų skaičius : 155 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD Super Galia: We Rock!!! xDD
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Vasaris 1st 2010, 12:39 | |
| | |
|
| |
Rina ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Krienai ;D Pranešimų skaičius : 20 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? Vasaris 1st 2010, 14:31 | |
| awww kaip kietai gavosi Onigiri! Niam niam aš irgi norėjau pasidaryti suši bet kai 3 kartą jos pavalgiau noras praėjo, kažkodėl neskani pasidarė | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? | |
| |
|
| |
| Ar kas esate gamine ,ar valge sushi ? | |
|