| DIM tracklist'as | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: DIM tracklist'as Birželis 12th 2009, 13:09 | |
| tuoj apsiverksiu is laimes :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 12th 2009, 15:04 | |
| Ash taip pat, tik ish nelaimes, nes nieko nematau :okashii: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 12th 2009, 15:36 | |
| Also, some details about 「DISTRESS AND COMA」 b-sides: 「HEADACHE MAN」 will be featured as the ending theme of the movie, 「ホテルチェルシー」 (Hotel Chelsea). 「WITHOUT A TRACE」 will be the theme song for 「ハードリベンジ、ミリー ブラッディバトル」 (Hard Revenge, Milly Bloody Battle).
Cia gal ir ne cia pataikiau, bet db ziuresiu tuos filmus vien del soundtracko... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 12th 2009, 20:45 | |
| Reikalai pradejo judet su DIM :flowers: O tuos filmus tai tikrai butu idomu pamatyt :haihai: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 14th 2009, 06:30 | |
| man irgi nk nerodo :weeee:
o tuos filmus reiks paziuret tik sikart tuos filmus o ne kokius kitus :grin: *feels like totally idiot* |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 16th 2009, 10:46 | |
| Gal kas galetu surashyt tracklist'a? Nes man nerodo paveikslelio :weeee: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 16th 2009, 11:17 | |
| - Taya rašo:
- Gal kas galetu surashyt tracklist'a? Nes man nerodo paveikslelio :weeee:
DIM: 1. nesuprantu 2. The invisible wall 3. A moth under the skin 4. Leech 5,6. vel nesuprantu :atsui: 7. Headache man 8,9. ir vel nesuprantu 10. 13stairs 11. Distress and Coma 12, 13. 14. In the middle of chaos 15. 16. Ogre 17. Dim scene :angel: |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 18th 2009, 23:58 | |
| | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 22nd 2009, 07:54 | |
| Turiu visą track listą ;) Iš Gazettukų myspace nušvlipiau xDD
01. 「HAKURI」 02. THE INVISIBLE WALL 03. A MOTH UNDER THE SKIN 04. LEECH 05. NAKIGAHARA 06. 「E RI KA」 07. HEADACHE MAN 08. GUREN 09. 「SHIKYUU」 10. 13STAIRS[-]1 11. DISTRESS AND COMA 12. 「KANSYOKU」 13. SHIROKI YUUTSU 14. IN THE MIDDLE OF CHAOS 15. 「MOUROU」 16. OGRE 17. DIM SCEN | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 22nd 2009, 19:37 | |
| Ash jau ten irgi machiau XD | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Birželis 23rd 2009, 07:50 | |
| Ir kodėl aš visada taip vėluoju >_<" :angry: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 3rd 2009, 23:10 | |
| Bais letai albumo laukimas uzsitese, nes noris isirsti kitas naujas dainas, juolab, kad man nepatiko "The Invisible Wall"... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 3rd 2009, 23:36 | |
| | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 4th 2009, 00:00 | |
| 1. Koks inirsis XDDDD 2. As tikrai nelyginau su Guren ir siaip as su nk nelyginau, tiesiog man nlb... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 4th 2009, 00:03 | |
| man tai po gureno fiasko, tokia kaip ir kartelė automatiškai užsidėjo - "above arba under gureniška daina" xD va kokie matavimo vienetai pasigimdė *kramto nykštį* aj va o cassis turbūt vienintelė daina, kuri yra under gureniška xD ją klausant man noris numest granatą ant savo ausų | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 4th 2009, 09:59 | |
| O man patikti "The Invisible Wall" Yra keistu momentu, bet shiaip neblogai :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 4th 2009, 10:16 | |
| Whew... Jau galvojau, kad visiems cia tas "The Invisible wall" nepatinka O,o | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 5th 2009, 15:31 | |
| cia tik Seigi nepatinka xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 6th 2009, 11:14 | |
| Kaip gali nepatikt PV, kur jie visi tokie graaaaaaaaaaaaaaaaaazus :inlove: Be to, ten jauchiasi JP kultura | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 10th 2009, 21:09 | |
| Nereikia cia varyt XD Nepatinka ir viskas.
Paskutinį kartą redagavo Seigi, Liepa 10th 2009, 21:22. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 10th 2009, 21:20 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 10th 2009, 22:52 | |
| | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 15th 2009, 13:56 | |
| Man tai the invisible wall PV žiauriai geras.:D Ir daina nereali. Tik kad žodžiai..nesuprantu iš kur pas Ruki tokios mintys.XD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as Liepa 15th 2009, 20:37 | |
| Nen'Ichi, tavo parashas ish pilno PV? OMG, dievinu, kai Ruki laizo pirshtus *drool* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: DIM tracklist'as | |
| |
|
| |
| DIM tracklist'as | |
|