| Japoniški koldūnai Gyoza | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 24th 2009, 16:18 | |
| | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 25th 2009, 08:39 | |
| Na... Gaminti labai mėgstu... Beeeet... Kažin ar valgyčiau tai xDD aš labai išranki T_T | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 25th 2009, 11:34 | |
| O aš juos valgiau, kažkokiam restorane, ir nepasakyčiau, kad man labai patiko, nors žinant kokia aš gurmanė tai visiškai nenuostabu. ;D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 25th 2009, 12:20 | |
| kitą kartą bandysiu tik Japonijoj. dar ir dabar nupurto prisiminus, koks š man gavos xD aš kažkaip turiu talentą itališkai virtuvei, bet su japonų man nepakeliui :sorry: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 25th 2009, 13:08 | |
| Na kai as gaminau japoniska *curry* tai tevai po 3 porcijas iskarto suvalge XDD jie visai nenutuke ir nemegsta paprastai persyvalgyti... Jei taip ir toliau susirasiu gera vyra... gal... :weeee: (100 zinute gal rimtai susirasiu gera vyra) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Birželis 25th 2009, 13:20 | |
| heh man tikriausiai lemta už Akanishio ištekėt, nes tas itališkos virtuvės fanas.. lepinčiau žmogų XD galėtume susitart, kad manais už tai jis man japonišką maistą gamintu :blush1: | |
|
| |
Ruu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Sausis 2nd 2011, 18:30 | |
| 404 Page Not Found The page you requested was not found. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza Sausis 2nd 2011, 19:26 | |
| nu tai tas linkas pusantrų metų senumo :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Japoniški koldūnai Gyoza | |
| |
|
| |
| Japoniški koldūnai Gyoza | |
|