| Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį | |
|
+4...Reila*~ Miyuki. Taya Sulli. 8 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 27th 2009, 21:22 | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 06:16 | |
| wow, net sunku patiket kad kas nors isdristu taip :eeeeeh?: :bravo: |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 13:23 | |
| Sugoi :shocked: Black, gal ash pasirashychiau :poh: Tik mano mama, tada nusizudytu :sad: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 15:41 | |
| Mes su mano drauge kartais pašnekam apie tai, kad reikia autostopu ar pėsčiomis keliauti į Japoniją... :DD Mano mama tikrai išprotėtų, jei aš taip išvykčiau :kanashii: Tik reikėtų į tokią kelionę pasiimti berną, juk būtų daug drąsiau xD Bet kur rasi tokį... :D Ir nesuprantu, kokio velnio jos grįžo į Lietuvą? :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 16:38 | |
| vizos galiojimo laikas baigės :grin: beje visiem rekomenduoju Violetą kaip jp mokytoją. jinai labai labai šiltas ir linksmas žmogutis, ir, aišku, japonų kalbą nerealiai išmano :socute: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 17:17 | |
| Mane tai pats japonas mokykloj moko :tongue: xDD Beje, man jinai labai girdėta. Kokiam rajone ji mokina? xD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 17:49 | |
| nu aš lankiau VU vakarinius jp kursus, kol pinigai nesibaigė :grin: tai ten ji ir dėstė. tu apie Koichi šneki, ane?:D žinau jį, kartais nueinu ir pas jį xD bet aš jo bijau (kad ir kaip tai juokingai skambėtų :lol: ) | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 18:12 | |
| Tada žinau ją, mano draugė pas ją mokosi xD Jap, Koichi xD Ko tu jo bijai? O_O Juk jis toks meilutis :inlove: xDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 18:33 | |
| nu aš jo ir bijau, kad jis toks meilutis :socute: ej, o tai Violeta privačiai dar moko? įdomu kokie įkainiai | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 18:43 | |
| Jei apie šitą Violetą kalbam tai ji dar Pilaitėj privačiai mokina. Neatsimenu tiksliai, bet pusantros val. maždaug 15-20lt. Dėl Koichio.. Aš pirmam suole priešais jį sėdžiu, o jis mėgsta, kai šneka, žiūrėti tiesiai į akis O_O Aš tada nežinau kur man savo žvilgsnį dėti, visa išraustu.. xDD Mano draugė su juo jau susidraugavo kaip reikalas, nes namo kartu važinėja :eeeeeh?: Tai taisydama jos testus net klaidų "nepastebi"... xDD Reikės ir man įsidrąsinti ir kartu su juo važinėti namo :DDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 18:50 | |
| LOL skambėtų labai nešvankiai, jei ne tas faktas, kad jis vaiką turi blemba, tai nebrangiai ima. šūdas, man jau per vėlu pas ją eit privačiai :sorry: :grin: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 18:53 | |
| Turi? O_O Iš kur žinai? :D Aš nežinojau, o taip norėjau tai sužinoti... xD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 19:08 | |
| Nu tam vaikui jau kokie eeee.. *skaičiuoja* metai ir trys mėnesiai kažkaip.. galvojau, kad jo mokiniai žino šitą *pabėga* o žinau, nes turiu gerų ryšių LOL XD ne nu blem.. dabar toks jausmas lyg kokią paslaptį būčiau išplepėjus | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 19:30 | |
| Manau, kad dabar visi mokiniai sužinos xDD O mergaitė ar berniukas? :D Diev, įsivaizduoju jei Koichi perskaitytų šią temą... xDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 28th 2009, 21:30 | |
| ej blem nesakyk niekam T.T aš maniau čia jau seniai nebepaslaptis. jomajo.. jaučiuos kaip šikna dabar šiaip nežinau.. lyg ir mergaitė.. nesu tikra | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 29th 2009, 05:31 | |
| Ee nu gal ir nepaslaptis, gal čia tik mūsų šūlės mokiniai nežino xDD Nu ok, nesakysiu... :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 29th 2009, 11:16 | |
| Ar ilgai mokotes jp kalbos? :huh: BlackBoUnTy, ish kur tie simpatishki smil'ai? :inlove: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 29th 2009, 13:23 | |
| Aš tai nuo 2008 rugpjūčio :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 29th 2009, 13:53 | |
| aš mokiausi 11kl.t.y. du semestrus VU. dabar biškį štilis, nes ne tas galvoj buvo. smailai iš forumo. įdėjau naujų. spausk prie smailų tą "rodyti daugiau šypsenėlių" | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Birželis 30th 2009, 14:30 | |
| Reik man pradet :hate: Skaichiau, kad grupe bus renkama rugsejo menesi, tai gal tada ir pradesiu :) Kokie smil'ai :socute: , shitas Yankumi primena ish Gokusen :m-bata: | |
|
| |
...Reila*~ ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Liepa 1st 2009, 13:45 | |
| Ne nu mergos is sitų kalbų as db verkiu blem kaipa sjum pavydziu... o zinot man iki vilniaus apie 120km.. tai nebent kai pradesiu studijuot privaciai ejsiu.. o db leika tik svajoti.. ir be to glai būti as net ne vilniuj studijuosiu.. nes as galvoju studji sportinius šokius klaipėdosmenų fakultete tai tada jau galiu atsisveikinti | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Liepa 1st 2009, 19:19 | |
| Aš tai Klaipėdoj ieškaus kur nors, bet š*dą tu rasi, nieko čia nėra. Vilniuj gyvenau, tai dar nebuvo minčių tokių, o dabar jau per vėlu... xD | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Liepa 2nd 2009, 16:24 | |
| Labai noreciau lankyti japonu kalbos pamokas... :worried: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Liepa 3rd 2009, 08:11 | |
| Me 2... NOrs... Mama pažadėjo jeigu geriau mokysiuos GAL išleis studijuot JP kalbos... T_T | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį Liepa 3rd 2009, 12:38 | |
| studijuot? woah kur? sounds interesting | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį | |
| |
|
| |
| Iš Japonijos į Lietuvą - už mažiau nei dolerį | |
|