| Jūsų mokykla | |
|
+28byo ceneash Deimi~chan BishojoDemon Reita-sama Klika Ska.Mint. Otogi Cappy Colde Gabita ...Reila*~ yura COMA~ Yami ^^ Miyuki. Ruder Emme* Miya Taya Sulli. Tenshi Seta nisemono Matsu[Yo] ~Hanami~ keiko6088 Umike 32 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| |
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 15th 2009, 16:54 | |
| As Siauliu P. "sauletekio" gimnazijoi :balloon: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 15th 2009, 17:48 | |
| Mikalojaus Daukšos vid. mokykla. : ) Toje mokykloje pažystu 2 GazettO fanes. Tačiau kiek žinau jos čia neužsireginusios, arba tiesiog užsiregino ir nebesilanko. Reikės joms priminti. ; DD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 15th 2009, 17:50 | |
| Juozo Lukšos Gimnazija. Nežinau, esu aš ir mano Klasiokė gazefanės... nors dar lygtais yra Kelios J-Rokku fanės : D | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 15th 2009, 17:55 | |
| Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazija xD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 15th 2009, 18:45 | |
| Siauliu Juliaus Janonio Gimnazija... Nu mano klasioke klausosi Gazetu ir dar kitu briedu, ir seip mano mokykloje tikrai gazette daug kas turetu zinoti...vieni suznojo is mano nusisnekejimu , kiti seip apsisviete.. praitais metais keli pazystami ''otakai'' baige sia gimnazija, siais metais dar atejo animes klubo mergaiciu cia, pazystamu ir visi tikrai zino apie tokius dalykus | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 16th 2009, 13:42 | |
| Sekasi tau. . . O kad mano šūlė tokia būtų. (mm) | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 16th 2009, 14:12 | |
| - ~Hanami~ rašo:
- Sekasi tau. . .
O kad mano šūlė tokia būtų. O, kad MANO šūlė tokia būtų. Pas tave bent dvi yra, nors aš tau jau pasakojau per "Skype", bet tegul visi sužino. Nuėjau aš čia vieną dieną į šūlę su Misa-chan kasytėm {Nu žinot gal tokia iš Death Note}, ir jau galvojau "Gal bus visai nieko atrodau daug mielesnė nei visada", ir kas iš to tapau didžiausiu patyčių objektu! Kas per neteisybė?! Dėl eilinių kasyčių!!! | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 16th 2009, 14:51 | |
| as tai aznai einu :balloon: is manes saipos bet as jau demesio nebekreipiu :tongue: ai einu visi nuziur kaip as cia keistai rengiuos kaikurie juokias bet jei man patink tai man nerup ka kiti mana | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 17th 2009, 13:49 | |
| Prisiminiau vieną dalyką - mano bendraklasė klauso Gazetto :lol: nors ji MYV'ą labiau mėgsta,bet apie Gazettukus irgi pašnekam.Nebesijaučiu vieniša :happy: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 17th 2009, 18:21 | |
| Mokausi Petro Vileišio pagrindinėje mokykloje. |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 24th 2009, 19:46 | |
| Mokiaus Vilniaus "Minties" gimnazijoj. Bet turbūt jau nebesiskaito :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 25th 2009, 20:52 | |
| Mokiaus "Ateities" vid. mok., ten nebuvo j-rock fanu, bent jau kai ash mokiaus XD O dabar VU EF, ten viena karta machiau mergina su neko ausim XD bet ji ish kito fakulteto, kol kas jokio j-rock fano nepazistu :( | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 25th 2009, 21:57 | |
| Aš labai tikiuos, kad kitamet galėsiu čia įrašyt "University of Leeds" dėl tos Japanese language school teko nusileist, nes patėviui su darbu labai blogai, tai nieks ten manęs net nesvarstys priimt Nu tikiuos UK bus linskma. Reiks susirast kokį azijietį vaikiną.. Mano buvus klasiokė buvo pasinešus ant j-rock, tai buvo linksma, bet laikas parodė, kad jai tai tebuvo mados dalykas, ir dabar ji klauso visokių bumčikų Taya, man ta Ateities vid. tokia girdėta | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 26th 2009, 11:15 | |
| Kauno Vaižganto vidurinė mokyklą. xD Yra viena dvyliktokė Jrock fanė...Man rodos :DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 26th 2009, 12:17 | |
| jums smagu as tai savo sulei vienintele tokia keistuole :weeee: :weeee: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 26th 2009, 15:21 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- Aš labai tikiuos, kad kitamet galėsiu čia įrašyt "University of Leeds" dėl tos Japanese language school teko nusileist, nes patėviui su darbu labai blogai, tai nieks ten manęs net nesvarstys priimt
Nu tikiuos UK bus linskma. Reiks susirast kokį azijietį vaikiną..
Mano buvus klasiokė buvo pasinešus ant j-rock, tai buvo linksma, bet laikas parodė, kad jai tai tebuvo mados dalykas, ir dabar ji klauso visokių bumčikų
Taya, man ta Ateities vid. tokia girdėta Rimtsai? XD Turbut kazkas ishkrete siaubinga dalyka ir apie tai visi suzinojo *embarrassed* Ji fabijonishkiose :) Ash taip pat noriu studijuot uzsieni, bet kai pasakaiau tevams, kad noriu mest ir bandyt istot uzsieni, tai prasidejo tokios isterikos,ishkart suzinojo visi pazistami ir giminaichiai, ir pradejo pasokot koks musu uni geras ir vienas ish geriausiu europoje, bla bla bla... Bullshit | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 26th 2009, 16:28 | |
| - keiko6088 rašo:
- jums smagu as tai savo sulei vienintele tokia keistuole :weeee: :weeee:
Tai aš ir pnš.. | |
|
| |
Emme* ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 26th 2009, 17:49 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Emme*, Liepa 4th 2020, 13:37. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Ruder ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Kretinga Pranešimų skaičius : 14 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 27th 2009, 14:41 | |
| Kretingos Jurgio Pabrėžos gimnazija. Gal ir yra klausiančių j-rock, bet nepažįstu. | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 28th 2009, 13:54 | |
| Vilniaus Žemynos gimnazija. Daug klausančių j-rocko ir dar daugiau besidominčių Japonija :tongue: | |
|
| |
Yami ^^ ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 28th 2009, 14:22 | |
| - ~Hanami~ rašo:
- Mikalojaus Daukšos vid. mokykla. : )
Toje mokykloje pažystu 2 GazettO fanes. Tačiau kiek žinau jos čia neužsireginusios, arba tiesiog užsiregino ir nebesilanko. Reikės joms priminti. ; DD Čia apie mane ir Reny? xDD mes kažkaip nelabai mėgstam reikštis ;DD ir laiko nėra :buuh: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Rugsėjis 28th 2009, 15:15 | |
| O apie ką gi daugiau? . . : D Tu taip sureikšminai tą mano mėgimą reikštis kurio nėra. XD Nes aš čia rašau ne iš pareigos ir ne iš noro būti kažkaip pastebėta. : D O iš kur žinai kad ir RenY nemėgsta reikštis? ; > | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| |
| |
Ruder ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Kretinga Pranešimų skaičius : 14 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla Spalis 2nd 2009, 10:12 | |
| 3c :victory1: O tu irgi toj pačioj šulėj mokaisi? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų mokykla | |
| |
|