Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
BwahahahaĄ prajuokinai! atrodo judesiai tainesunkus bet kei reikia viska tokiu greiciu susokti! labai daug nenergijos reikia, ir buti laaabai greitam.. cia tas pats kas groti Zetsu tik cia sokti XDD
Seigi ~Wakagashira~
dievinu šitą intarpą tarp SHINee ir SNSD dainų! šiaip pats šokis labai sexy, tik galėtų jis būt su kokiom Wonder Girls, nes man jokio malonumo žiūrėt kaip jie kaišo savo galvas didžiausiom Korėjos pop industrijos kekšėm tarp kojų..
ech.. ir kaip aš dievinu Taemin!!!! (tipo tą su baklažaninėm kelnėm xD) ir kodėl jam tik 16??????
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
SHINee berniukai tikrai graziai susoko, taip lengvai ir greit, o kai mergos atejo nk nespejau suziuret XDD
Taya ~Saiko komon~
man ro šito nesu čia dėjus. mergaitės šoka abracadabra. nu tikrai labai gražiai! pagal jas lengviausia išmokt šitą šokį. ir jas kažkas storom išvadino. tada aš iš viso begemotas pagal tuos komentuotojus..
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Aha labi fainai susoko.. as gal uz jas ciut ciut kudesne esu tai jauciuosi i jas ziuredama visai ne stora xDDD o sitas sokis toks netradicinis kaip visi kiti, bet labai tatraliskas... man jis patinka.. daug kam nelabai...
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
ech, o man jis mielas buvo. muzika skonio reikalas, bet kaip žmogus, tai labai priot. ne veltui azijiečiai dėl jo pamišę. vis dėlto talentas neeilinis buvo.
Taya ~Saiko komon~
Kai prasidejo visa ta totaline meile, po jo mirties, atvaziavau pas drauge ir ji klausesi jo seno albumo, kur yra net dainu ish jo vaikystes, kazkaip miela buvo. Mes net juokavom, vos ishgirdzius jo daina kur nos, rekem "Michael" kaip pakvaishusios fan'es XD Bet shiaip jis buvo cool ir vertas bent jau pagarbos :)
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Joa dabar madinga vaidint jo fanus :D ypač one.lt, pamenu, malalietkos visokios prisidėjusios foto, kur laiko popiergalius su užrašais "Michael, rest in peace" :D apgailėtina xD
Taya ~Saiko komon~
Tai aš ne apie jus, o apie malalietkas kur dėl mados, žino ar nežino to Maiklo, bet vaidina gedinčias :DDD
Taya ~Saiko komon~