Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Birželis 22nd 2010, 18:17
man sitam klipe patiko 2 dalykai, tas suo ir ta vieta kur jis ant panos nugaros "grojo" seip nieko ipatingo,,,
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Birželis 23rd 2010, 00:23
mano housemate yra ten kažkoks britų reperis, tai žodžiu aš jam šitą video parodžiau, tai jis dabar nori instrumentinę versiją sumiksuot kaip nors šūstrai xD ai ir dar jam labai patiko Seung Ri - Strong Baby MV, kur G-Dragon per žodžius "crack crack crack" pirštus kaip ančiuko snapas dėlioja xD
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Birželis 25th 2010, 15:58
jeitam tavo reperiui kas geresnio iseis tai butinai parodyk cia , ivertisim :))) taip ir gauseja jmusic gerbeju ir prijaucianciuju gretos :) per pazysrtamus
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Birželis 26th 2010, 20:07
LastQQQ rašo:
taip ir gauseja jmusic gerbeju ir prijaucianciuju gretos :)
Tik ne j-music, o k-music shiuo atveju :D
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Birželis 26th 2010, 20:12
:fail: ai whatever
BishojoDemon ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Sostine Pranešimų skaičius : 28 Reputacija : 0
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Liepa 21st 2010, 06:52
Nerealiai myliu šia grupė butent T.O.P pavaro toks gražus ^^
☆Linda☆ ~Shatei~
Age : 28 Miestas : wonderland Pranešimų skaičius : 50 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: visų galų meistras Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai Super Galia: I'M SPERMAN!
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Rugpjūtis 6th 2010, 06:04
BishojoDemon rašo:
Nerealiai myliu šia grupė butent T.O.P pavaro toks gražus ^^
Aš pritarti ^^
Urtutea ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Spalis 16th 2010, 17:52
O kdl man neleidz video pazet?
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 5th 2010, 12:50
TOP plaukus silveriškai nusidažė, kaip keistai man jis dabar atrodo, geriau jau nebutų šito daręs xD
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 5th 2010, 13:23
OH-MY-GOD O__________O;;
na bent jau palyginimas su tuo gėjuku iš America's Next Top Model prajuokino :DDD
šiaip fanės turėtų dabar džiaugtis, nes bent jau kol jis su šita žiauria plaukuosena, jokios garsios korėjietės nenorės su juo draugaut :DD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 5th 2010, 18:13
aš kai šitą pamačiau, tai pirma mintis, šovusi man į galvą buvo "va kaip peroksidas gali smegenims pakenkt". :D
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 16:14
Ka manot? man taj kazkaip leksta, top tai ... negaliu ziuret i ji ;D
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 16:45
Kas ten per kušplaukiai G-Dragon'ui ant galvos?? :DDDDD
krč man jie abu kažkokie tragiški su savo dabartiniu 'stiliuku'. plius dar užpavydėjau tom europietėm, kurios turbūt iki filmavimosi net nežinojo kas tai per daiktas tas BIG BANG yr... uch.. vėl priminė, kad nuvarius už pusantrų metų į Japoniją, reiks ieškot visokių talent agencies ir model agencies, nes tada galėsiu kokiam nurautam PV nusifilmuot :D ir tai įmanoma! Facebook'e skaičiau kažkoks japonistas iš mano uniko, šiais metais studijuojantis Japonijoj, nusifilmavo jrock klipe kažkokiam. Tik nepamenu kokios grupės.. nu kažkokios, kurios matyt nesiklausau :D
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 17:03
pizda kai luzau ir tavo GD plauku palyginimo, jei tik jis girdetu :DDD Bet tai rimtai MV pilna europidziu met negrazu ziureti :P Bet kazi ar taip lengva isitrinti i koki PV ar MV
BishojoDemon ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 17:17
pats PV man tragiškai nepatiko, bet deina visai neko, po kieketa kartų pasiklausimo pasimišau ant šis dainos xD Bet iki šio pv galvojau kad TOP'ui balti plaukai netinka ;DD
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 17:41
jojo matosi i tavo parasa paziurejusi kaip tau mv nepatiko :DDDDD Tai, kad topui balti plaukai ir netinka :P
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 18:13
nu blemba ir reikėjo dėtis kušplaukius į gif'ą, nuo tos tragedijos dabar niekaip nepabėgsiu :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 17th 2010, 19:24
kaip tik priminėt
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 18th 2010, 10:53
o sakes, akys mano dega xDDD Is GD plauku vabalai, kuriais mane vaikysteje gazdino, susisuko lizda
Blem negaliu patiketi, kad cia GD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 19th 2010, 15:31
T.O.P atrodo tragishkai, bet vis tiek hot XD Idomu kur jie tiek europiechiu rado Korejoj.... Bent jau dabar zinom kaip jie laisvalaiki leidzia XD Ir pabaigoj kazkodel prisiminiau David Gueta ir Akon MV, jau neprisimenu kuri daina, bet jie ten irgi ant scenos shokineja XD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 19th 2010, 15:58
tas GD video žudantis. :DDD šypsena tai grynai ta pati.. bet man patinka, kad jis panaudojo tuos pačius lyricsus ir intonacijas, kur nuo 1:25, ir "A Boy" dainoje, kur turbūt apie savo jaunystę dainuoj. :D šiaip panašiai skamba.
BEJE... tas jų MV berods amerikoj filmuotas, nes skaičiau kažkokios panos blogą, kaip ji ten loterijos būdu pateko su pora draugų į tą klubą, kuriame filmavo klipą. ir tipo ten hebra iš pradžių nieko nežinojo, kad bus klipo filmavimas, ir šiaip manė, kad bus tik koncertukas jų. nerandu dabar, kur skaičiau visą šitą.
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 19th 2010, 16:27
pz kaip užsigraužt galima jei atvarai taip random į klubą, gal net tikrai ne pačios geriausios formos ir pyst supranti, kad BIG BANG'ai tave savo MV naudos. nusižudyčiau kur tualete :DDDD
(bent jau man tai yr buvę atvejų kai visai neplanuotai ištempia į klubą ir tenka ten taip ne į temą su kokiu vos ne naminiu megztuku ir lievu makiažu tampytis.. ;DD)
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: BIG BANG Gruodis 19th 2010, 16:42
:DD nu į tokį klubą taip tikrai nepapultum, taip kad nėr ko pergyvent. :D
BishojoDemon ~Shatei~