Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: 2PM Lapkritis 30th 2009, 21:58
Tipo nežinojau, kur įkelt šitą, tai sukūriau naują temą
Neišsiplėsiu aiškindama. Straipsnis ir nuotraukos kalba pačios už save. Enjoy!xD : [You must be registered and logged in to see this link.]
Tai yra taip sick, kad žinokit man šiandien visą dieną žvengas ima, nors šiaip turbūt čia verkt reiktų, bet man neišeina
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
jei galeciau paliksciau tik tuos smailus... bleeeeeem kokiu tik nera fangirliu >.< visada zinojau kad ir kokia didele fane butum atsiras didesne... ir aplomai labai abejoju ar kasnors noretu vesti savo didziausia fane...
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
šiaip ta durnė po to pasakė, kad ji nėra fanė. tiesiog.. šiaip sau sugalvojo šitaip pasielgt ir atsiprašė. bet ją ir toliau terorizuoja milijonai korėjiečių ir flood'ina jos blog'ą, tai jinai juos ruošias į teismą paduot (o gal jau ir padavė).
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
man tai patiko ten esantys komentarai. ant galo atsirado nemažai žmonių, kurie prašė raukt visą reikalą, nes ta dar sumąstys nusižudyt ar šiaip ką nors kitą nužudyt xDD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
OH nesianiai atradau šita video tai tiek prisijuokiau :P Dainuoja kaip būrys girtuoklių. Mano draugo reakcija buvo maždaug tokia: išjunk nes apsivemsiu...
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: 2PM 05 26th 2011, 07:43
tai va, jei kam įdomu, jų nauja daina ir mv. japonijos rinkai, jei ką. :D
čia tik tarp kitko, bet ar man vienai labiau patinka jie kaip žmonės, nei kaip atlikėjai? man žymiai labiau patinka stebėti, kaip jie elgiasi, klausyti, ką jie kalba. bet jų muziką ne itin nemėgstu. D: