| Knygos | |
|
+15Minga Sima~ haruhi yune maTo Uru'mi ceneash Hiroko.// Klika Otogi Mii. Matsu[Yo] ~Hanami~ Sulli. Taya 19 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 3rd 2012, 07:55 | |
| paskutinės skaitytos..
Haruki Murakami - Mylimoji Sputnik ( perskaičiau gal prie porą savaičių xD) Dabar skaitau Ryu Murakami - 69
ir vakar baigiau skaityti mangą.. "Princesė Ai 1" kibsiu į Bizenghastas arba "Princesė Ai 3" | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 3rd 2012, 07:56 | |
| "Prikelti Ofelija.Kaip išgyventi paauglystę" - šitai man ne tas žodis kaip patinka |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 19th 2012, 22:23 | |
| Norėjau belekiek kieta pasirodyti pasimaivydama,kad iš bibliotekos pasiėmiau Haruki Murakami "Mylimoji sputnik" ir Ryu Murakami "69",bet žiū,kad visi čia taip bibliotekoje orientuojasi | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 20th 2012, 06:13 | |
| Skaitau Ryu Murakami "69" iš pradžių tokia patvirkusi gal kiek nuobodoka knyga pasirodė,bet prispausta nuobodulio ligoninėje skaičiau ją,dabar esu perskaičius daugiau nei pusę..ir tikrai įtraukė,mama jau pyksta kad neatsiplėšiu nuo knygos. ( aš naktimis mėgstu skaityt,o man miegot liepia,nes šviesą deginu xD) sužavėjo knyga,protarpiais kelianti įtampą,juoką,susidomėjimą "o kas bus toliau??" kas neskaitėt siūlau paskaityt ~ | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 20th 2012, 09:40 | |
| "Adriano Moulo dienoraštis.Kapučino metai" - gal yra skaičiusių,verta skaityt? |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 20th 2012, 14:46 | |
| dabar skaitau O de Balzako Tėvas Gorijo, nes liepė lietuvių kalbos mokytoja. Perskaičiau pirmus 10 puslapių ir jau nusibodo, nes ten labai daug aprašymų. Kas skaitėt? | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 08:06 | |
| Nu blemba, kodėl aš niekur nerandu Ryu Murakami tos knygos? Help me. (aišku, noriu pirkti - bibliotekų bijau:D ). Vakar užėjau į knygyną, žiū - Haruki Murakami knygom nuolaidos! Griebiau "Pernakt" šį kartą. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 08:20 | |
| - ceneash rašo:
- Nu blemba, kodėl aš niekur nerandu Ryu Murakami tos knygos? Help me. (aišku, noriu pirkti - bibliotekų bijau:D ).
kodėl bijai bibliotekų? xDD pažiūrėk internete gal ^-^ | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 10:10 | |
| Blogi prisiminimai su piktom bibliotekininkėm. :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 10:22 | |
| - haruhi rašo:
- dabar skaitau O de Balzako Tėvas Gorijo, nes liepė lietuvių kalbos mokytoja. Perskaičiau pirmus 10 puslapių ir jau nusibodo, nes ten labai daug aprašymų. Kas skaitėt?
Skaičiau, 15 puslapių, nusibodo :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 13:18 | |
| - ceneash rašo:
- Nu blemba, kodėl aš niekur nerandu Ryu Murakami tos knygos? Help me. (aišku, noriu pirkti - bibliotekų bijau:D ).
Vakar užėjau į knygyną, žiū - Haruki Murakami knygom nuolaidos! Griebiau "Pernakt" šį kartą. sėkmės ieškant. aš tai netikiu, kad ją parduotuvėj rasi. nebent internete pirktum. ar Mint Vinetu, bet labai labai mažai šansų. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 21st 2012, 17:10 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- dabar skaitau O de Balzako Tėvas Gorijo, nes liepė lietuvių kalbos mokytoja. Perskaičiau pirmus 10 puslapių ir jau nusibodo, nes ten labai daug aprašymų. Kas skaitėt?
Skaičiau, 15 puslapių, nusibodo :D aš 10 :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Kovas 28th 2012, 23:03 | |
| mačiau Murakamio knygas PEGASE išparduoda :3 | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 1st 2012, 13:30 | |
| Erlicko knygos. Kaip jums jos patinka? |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 13th 2012, 17:11 | |
| vakar ėjau į biblioteką su tikslu - Shoko Tendo "Jakudzos Mėnulis" deja,Plungėje tos knygos nėra. Bet užtat ant stalo pamačiau Haruki Murakami "Norvegų giria" pasiėmiau.tik užbaigusi aną knygą skaitysiu šią. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 13th 2012, 18:24 | |
| Šiandien nusipirkau Haruki Murakami "Kafka pakrantėje" pegase su nuolaida | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 14th 2012, 05:07 | |
| Baiginjėu skaityti Koji Suzuki "Skambutis" |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 14th 2012, 05:34 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Baiginjėu skaityti Koji Suzuki "Skambutis"
pasirašius aš tą į norimų sąrašą, tu pirkai ar bibliotekoje buvo? įdomi? | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 16th 2012, 10:52 | |
| Uru'mi iš bibliotekos pasiimiau. Man ji buvo labai įdomi nuo pat pirmų puslapių įtraukė. Manau tikrai verta paskaityti |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 16th 2012, 11:34 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Uru'mi iš bibliotekos pasiimiau. Man ji buvo labai įdomi nuo pat pirmų puslapių įtraukė. Manau tikrai verta paskaityti
aš labai jos noriu, eisiu kai perskaitysių Norvegų girią tos ieškot. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 25th 2012, 20:47 | |
| - Sima~ rašo:
- Šiandien nusipirkau Haruki Murakami "Kafka pakrantėje" pegase su nuolaida
foreva asociacijos su kalbančiomis katėmis ir nedapisito kamuojamais paaugliais. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 25th 2012, 22:14 | |
| - ceneash rašo:
- Sima~ rašo:
foreva asociacijos su kalbančiomis katėmis ir nedapisito kamuojamais paaugliais. :D ouje... pala ar ne sitoj knygoj buvo paliesta transeksualumo ideja? :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Balandis 26th 2012, 15:23 | |
| - Sulli. rašo:
- ceneash rašo:
- Sima~ rašo:
foreva asociacijos su kalbančiomis katėmis ir nedapisito kamuojamais paaugliais. :D ouje... pala ar ne sitoj knygoj buvo paliesta transeksualumo ideja? :D tikrai taip! | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Liepa 14th 2012, 17:25 | |
| Gal kas skaitėte Seiichi Morimuros knygą mirties konteineriai - patiko? |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Knygos Rugsėjis 13th 2012, 13:51 | |
| dabar "kertu" Haruki Murakami - 1Q84
šiaip nelabai aš mėgėja tokių knygų,fantastika ne mano sritis.galvoju nebesikankinti ir nueit į biblioteką,pasiimti kitą kokią knygą.nors dar duosiu šansą,paskaitysiu kelis skyrius.
nesenai skaičiau Koji Suzuki - Skambutis III . mečiau po poros skyrių,nepakenčiamos gramatinės klaidos,ir šiaip "be ryšio" knyga. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Knygos | |
| |
|
| |
| Knygos | |
|