| Ateities planai. | |
|
+12COMA~ ceneash Shizu Reika:3 ~Hanami~ Mii. Taya Matsu[Yo] Sulli. Seta keiko6088 Gabita 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 28th 2009, 16:42 | |
| Nice ;D Teks mokintis xD O kas zada varyt i Jap? | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 28th 2009, 17:26 | |
| *iskelia ranka* ME!!!! ir ten grupe sukurt | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 28th 2009, 18:09 | |
| - Gabita rašo:
- Nice ;D Teks mokintis xD O kas zada varyt i Jap?
Puiku ;D Vaziuosiu su tavim xDD Kuom busi jei grupe kurt ten zadi?? | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 11:50 | |
| aisku kad tik gitariste ^^ Vokaliste arba antra gitara pajimsiu savo drauge is japonijos XDD jinai turi gera vokala ir nori sukurti visual kei grupe ^^ | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 12:57 | |
| Na mano planai mazesni, tesiog europoje baiksiu informatika, kol mokinsiuos grosiu kavinese, tada i koki Eidos eisiu dirbti XDD Kai uzsidirbsiu pinigu isikraustysiu i Japan ir isidarbinius kokiame Square enixe XDDDDoj mano ateites planas per daug didelis kad cia aprasyciau -___- | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:10 | |
| Kaip matau cia visi nori i Jap kraustytis ateityje ;D o su draugais varyt zadat ar vieni? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:19 | |
| KAip ir viena bet is pradziu su draugemis aplankysiu Db kazkaip net gaila uzsidirbtus, sutaupytus pinigus jai leisti... Is pradziu buvo koncui europoje, poto kelionei i japan, o db mokslams | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:26 | |
| Ka tevai sako apie toki jusu nora? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:27 | |
| Man tai mokslai visai nerupi... Uzsidirbu grodama gatvese seip varyciau viena bet ten susitikciau su keleis draugais... Del mokslu tai greiciau tik baikciau ta mokykla ir greiciau ten XDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:33 | |
| O tu cia rimtai O_O groji gatvese? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:35 | |
| Keiko paaugsi kitaip galvosi... nera taip lengava kaip atrodo... Seip man tevai neleidzia pasilikt Lietuvoje, tai koks jiems skirtumas kur.. svarbu ne i Iraka ar dar kur... Ir kad karts nuo karto parskrisciau aplankyt Lietuvos... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:38 | |
| as seip dabar groju gatvese visi sako paaugsiu paaugsiu... niekas nesupranta kaip as mastau... As mastau jau kaip ta paaugusi... bet kadangi niekas nezino mano vaikisko mastymo is manes tevai saiposi ir mamos gimine saiposi nes visalaik kalbu apie tokius dalykus kaip isvykimas i japonija... jei noreciau mokitis tai pasilikciau lietuvoi -..- as i japonija noriu isvykti ne del mokslu... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:39 | |
| SuG - 39GalaxyZ PV
xDDDDDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:42 | |
| SuG mana numyletinei xDD kad ir kokia oshare kei pana buciau... su tokia drauge japone susitareme sukurti visual kei gruope XDDD tai bandau pasistengti pamilti visual kei.... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:46 | |
| Gabita tavo paskutine zinute turi kanors bendra su sia tema?
Keiko: tau db tik 13metu tai tikrai paaugsi.. man neuzilgo bus 17 bet as visdar suprantu kad negalvoju apie ateiti pakankamai realiai, nes per 4metus man tiek ateities planu prisirase kad visu nebeprisimenu, bet noriu kad visi isipildytu... Kazkada as ir galvojau, kad uzaugusiu busiu muzikante, grupe turejom ir tik menedzerio tereikejo, o db net nebegalvoju kad is muzikos galeciau gyventi... Nesakau kad ir tu nesi muzikai verta, as kaiptik labai tikiuosi kad galesi buti sustra muzikante, bet tesiog manau kazkiek tavo norai paiskeis dar... iki pilnametystes 5 metai... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:49 | |
| na seip mane i prota atvede mano dede .... jam jau 18metu jis nesenei sukures grupe ir vaziuos i amerika. tai kad as daugiau niekam nesutverta visi mano hobei burelei viskas su manim yra tik muzika. o ta mano mastysena... as visalaik norejau but gitariste ir tos svajones niekada nepaleisiu esu ziaurei uzsispyrus | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:57 | |
| Na ir sekmes tau XDD Seip pavydziu tau to uzsispyrimo, kad man kas duotu svelnu spyri ir as eiciau groti buciau labai dekinga -____- | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 14:59 | |
| Tai ir eik XDD mano spyris yra tai kad niekas manim netiki... Niekas netikejo kad isdrysiu nueit pas mokitoja ir paprasyt kad mane su gitara mokytu. Bet kadangi tai dasekiau stengsios dasiekti ir aukstumu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 15:01 | |
| Ohoho koks uzsispyrimas | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 15:01 | |
| Manim niekas netikejo, kad as isvis grosiu XDD na tevai per koncera pamate tai nebesikabineja, draugai irgi giria, turiu net faniu savo, bet pati grupe stumia ant mano grojimo tai viskas labai aisku pasidaro aj depresova as snd... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 15:04 | |
| keiko6088, mokykis mokykis ir dar kartą mokykis, o po to jau galėsi svaigt apie vk grupę. tokiuose metuose tavo svarbiausia užduotis yra įgyt išsilavinimo pagrindus. ir tau dar daug stengtis, nes klaidelių pas tave rašyboj, tai ojojoj..
Mano ateities planai per visą paauglystę irgi visaip mutavosi ir kito. Atrodė, oj baigsiu šulią, ir iš karto varysiu tūsintis į Japoniją. Chachacha.. Dabar mano pagrindinis tikslas yra įstoti į UK universitetą mokytis "Japanese studies" kursą. Tada per vienerius studijų komandiruotės metus Japonijoj susitikt su dummy children gitaristu ir jo pagalba pasidaryt ryšių nagoya kei scenoj ateičiai. Tada grįžt į UK ir užbaigt studijas. Po studijų iš karto vėl varyt į Japoniją. Tada jau priklausys nuo aplinkybių. Arba kursiu nagoya kei grupę arba stosiu į kokį Jikei Gakuen porai metų, kad išmokčiau režisūros ir vaidybos meno, o tada insisuksiu į Japonijos filmų industriją.
Burėja šiaip sakė studijų metu mano planai gali kardinaliai apsiverst, tai žiūrėsim kaip bus.. :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 15:05 | |
| mano tevai vis dar manim netiki as turejau keleta koncertu... turiu draugiu kurios mane palaiko bet tik tiek. Del savo gyvenimo kovoju viena Nes is tu zmoniu is kuriu norisi palaikimo is ju nera... na suprantat as visada su klaidom rasau ipratus XDD na tik per pamokas o taip tai tingiu mastyt ar cia gerai parasiau ar blogai... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Gruodis 29th 2009, 15:09 | |
| As savo ateities palanus jauciu kursiu, kai istosiu kurnors, o iki to laiko taupysiu pinigus (niekada negali zinoti ko uzsinoresiu ,tai reikia tam buti finansiskai apsirupinus) xDDD Na snd gavau nuostabia investicija i savo ateiti! Nauja siuvimo masina XD Jeigu gerai seksis siuti tada pardavinesiu skurlius internetu | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Sausis 17th 2010, 19:03 | |
| haaaai~ Ateities planai: Kuo greičiau sulaikti pilnametystės ir išvaryti iš namų pakeičiant visą išvaizdą, studijuoti Jp [Žinoma~], tada pradėti kokią muzikinę karjerą. Su Keiko-San susitarėm susitikti in JP, ir galbūt muzikinę karjerą tęsim abi ^o^ Dar žinoma išsitempsiu Makeshift-San kaip būgnus:3 Na nežinau, pamatysim kas bus | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. Sausis 17th 2010, 19:07 | |
| - x_GazeFan_x rašo:
- haaaai~
Ateities planai: Kuo greičiau sulaikti pilnametystės daug dar laukt xDDDDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ateities planai. | |
| |
|
| |
| Ateities planai. | |