| Fan fiction | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Fan fiction Kovas 30th 2010, 11:34 | |
| Pastaruoju metu, skaitau daug Gazette fanficu, taigi norechiau zinot, kas dar skaito, ishgirst kitu nuomone, patarymus. Gal kas turi neigiama nuomone, butu idomu ja ishgirst. Gal kas net rasho? :) Butu idomu paskaityt :) P.S. Nzn kur rashyt, chia ar i Random. Jei shi tema ne vietoj, gomen *bow* | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Kovas 30th 2010, 15:26 | |
| As skaitau keliu autoriu kartais.. kartais buna labai linksma paskaityti bet kartais tokiu nesamoniu prisiskaitai Ir seip seniau rasydavau pati, poto 3 chapteris isitryne is pc su keliais lapais kurybos ir as neberasau... ir seip visiskai ne man sutvertas tas dalykas... neturiu rasytojos gysleles.... nors net berniukai skaite | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Kovas 30th 2010, 18:41 | |
| Oooooo, gal turi ka nors ish savo senos rashybos? Butu idomu paskaityt | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Kovas 30th 2010, 18:58 | |
| Gentle lieNa va man ''sedevras'': ispeju del turinio visokius fobikus ir ff nemyletojus ... Please read and comment ^^ | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Kovas 30th 2010, 19:06 | |
| Butinai perskaitisiu, gal net shianakt :) O skaitei Beautiful Killers arba The end of my prose? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Balandis 1st 2010, 09:17 | |
| umO varge jie man per ilgi XDD net pradeti skaityti tokius ilgus bijau Mano rekordas buvo turbut 9chapteriu ilgumo | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction Balandis 1st 2010, 11:29 | |
| O veltui :P Nes shitie ficai tikrai tuo verti :) Ash 3 naktys kiekviena skaichiau iki 4 ryto XD Shita mergina Rae, tikrai talentinga, net pavydziu jai, geraja to zodzio prasme :) Mane net ikvepe, dabar galvoju, galka parashyt XD Beje, perskaichiau tavo darba :) Gan neblogai, ypach tai jog parashyta anglishkai :) Man tas momentas su Ruki ir Reita patiko XD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Fan fiction | |
| |
|
| |
| Fan fiction | |
|