| Death Note | |
|
+9BishojoDemon Gabita h3llo. scream LastQQQ ~Hanami~ ceneash Taya Cappy 13 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Cappy ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Prienų raj užkampis xD Pranešimų skaičius : 30 Reputacija : 1
| Temos pavadinimas: Death Note Balandis 4th 2010, 14:21 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Balandis 5th 2010, 19:07 | |
| 2 viena karta net per LNK ziurejau XD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Balandis 6th 2010, 12:41 | |
| rodė rodė. ir ne kartą jau. :} | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Balandis 6th 2010, 18:30 | |
| Aš tai abu filmus per TV6 mačiau ir dar per kompa n-kartų žiūrėjau. : DD | |
|
| |
Cappy ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Prienų raj užkampis xD Pranešimų skaičius : 30 Reputacija : 1
| Temos pavadinimas: ,,, Balandis 8th 2010, 13:38 | |
| as tai dar ne vienos sio filmo dalies per telika nemacius, net reklamos xD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Death Note 05 23rd 2010, 09:46 | |
| geras filmas,per tv 6 dvi dalis mačiau. trečia dalis nebera tokia idomi nes kiros nebera | |
|
| |
scream ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Hell Pranešimų skaičius : 8 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Death Note 05 25th 2010, 17:11 | |
| | |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Death Note 05 26th 2010, 15:53 | |
| | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Death Note 05 26th 2010, 16:38 | |
| | |
|
| |
BishojoDemon ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Sostine Pranešimų skaičius : 28 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Liepa 21st 2010, 06:55 | |
| Man nebuvo šanso per TV pažiureti. Kaškadaisia sake kad per tv6 radys tai visomis dienomis sedejau laukiau xDD Deja užkniso. Tad nete žiurejau, vienas idomiausiu mano matytu filmu, nerealu ^^ | |
|
| |
Ruu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Gruodis 18th 2010, 17:32 | |
| Trečia filmą pamiršai xDD L change the World Ten pasakojima ką L per paskutines savo gyvenimo dienas nuveikė xD
| |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Birželis 26th 2011, 15:49 | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Rugsėjis 5th 2011, 16:26 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:18. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Vasaris 11th 2012, 16:57 | |
| Vakar, pagaliau apsisprendžiau pažiūrėt :D , ir velnias kodėl aš taip senai žinodama apie šita filmą jo nežiūrėjau ?! . Baka :D. Filmas labai patiko, turbūt jį žiūrėsiu dar daug kartų , o šiandien žiūrėsiu antra dalį, tikiuosi nežliumbt ant pabaigos, kaip daugelis žliumbė :DDD. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Vasaris 11th 2012, 16:58 | |
| - Sima~ rašo:
- Vakar, pagaliau apsisprendžiau pažiūrėt :D , ir velnias kodėl aš taip senai žinodama apie šita filmą jo nežiūrėjau ?! . Baka :D. Filmas labai patiko, turbūt jį žiūrėsiu dar daug kartų , o šiandien žiūrėsiu antra dalį, tikiuosi nežliumbt ant pabaigos, kaip daugelis žliumbė :DDD.
ooooooooo, jau pažiūrėjai?? :DDD jeigu ne aš, tai tu dar ilgai nežiūrėtum :DDD beje, prisijunk prie skype :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Vasaris 11th 2012, 17:02 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Vakar, pagaliau apsisprendžiau pažiūrėt :D , ir velnias kodėl aš taip senai žinodama apie šita filmą jo nežiūrėjau ?! . Baka :D. Filmas labai patiko, turbūt jį žiūrėsiu dar daug kartų , o šiandien žiūrėsiu antra dalį, tikiuosi nežliumbt ant pabaigos, kaip daugelis žliumbė :DDD.
ooooooooo, jau pažiūrėjai?? :DDD jeigu ne aš, tai tu dar ilgai nežiūrėtum :DDD beje, prisijunk prie skype :DD Jo, ačiū, klasiokė manęs per 2 metus neįtikino xDD. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Death Note Vasaris 11th 2012, 17:03 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
ooooooooo, jau pažiūrėjai?? :DDD jeigu ne aš, tai tu dar ilgai nežiūrėtum :DDD beje, prisijunk prie skype :DD Jo, ačiū, klasiokė manęs per 2 metus neįtikino xDD. bet tai dėl ko?? :DDD aš tai jeigu būčiau anime mačius, žiūrėčiau :DD nors man filmai labiau negu anime :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Death Note | |
| |
|
| |
| Death Note | |
|