Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Brown Eyed Girls Liepa 6th 2010, 19:53
Narshos iš Brown Eyed Girls solinės dainos mv teaseris:
Nesusilaikysiu nepastebėjus, kad man jos plaukuosenos šitam mv labai primena keletą Rukio fotoshootų. Žodžiu, negaliu sulaukt 8d. Plius tas korėjanas į Deppą panašus :DD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Liepa 6th 2010, 20:53
Turetu buti geras MV Nevisai i Depp'a panashus XD Bet Johnny rules!
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Liepa 6th 2010, 21:15
šitaip Deppas atrodytų jei būtų azijietis!! plius ne aš viena tai pastebėjau xD anyways.. aš myliu Narshą ir laukiu nesulaukiu HD MV. noooooriuuuuu. toks gotiškas.. xD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Liepa 8th 2010, 16:57
gražūs tie jos outfitai visi... man vk primena xD
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Liepa 8th 2010, 17:26
Primena "Alice in Wonderland" XD Nebloga daina :) Pabaiga prajuokino, vargshelis ishprotejo XD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Spalis 12th 2010, 20:03
Ga In solinis debiutas. Kaip man ji patinka! Man šlykštu vien pagalvot, kad iš pradžių jos įrašų kompanija nenorėjo imt, nes atseit ji nepakankamai graži. Labai gražus balsas ir daina unikali. Nors aš korėjietiškų baladžių (na gal ir nelabai tinka šitą dainą balade vadint) nemėgstu, bet šita daina mano winampe sukas jau kelias dienas iš eilės. Užkabino kažką viduj. Toks kaip gaivus oro gūsis korėjiečių bumčikuose šiais metais. Ir tango motyvai originaliai skamba tokiam amplua. Patinka kaip ji live'uose atlieka šią dainą <3
Nu žodžiu, Brown Eyed Girls narės dar kartą įrodo, kodėl yra mano mėgstamiausia korėjietiška merginų grupė. Ir žodžiai gražūs. Aš šitos dainos teaserį kaip sms toną pasidarius, tai skamba kiek kraupiai, kai Ga In šnekėt pradeda :DD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Gruodis 24th 2010, 11:54
patink man šitos merginos, gražiai dainuoja. dedu pliusą Ga-In, kad savo solinėse dainose naudoja tango bruožus. man iškart asociacijos su Piazzolla. :D ir šiaip labai graži nauja daina jos Bad Temper.
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Rugsėjis 16th 2011, 09:48
BEG sugrįžimo teaserinės nuotraukos su Ga-In ir Narsha:
blem nu jos tobulos. dievinu jų įvaizdį ir stiliuką. pavyzdys man :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Rugsėjis 16th 2011, 16:58
Naujas teaser'is daug žadantis:}
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Rugsėjis 24th 2011, 19:03
Man taip patinka, kad jų live'ai yra tokie išpildyti:} Ir šiaip negaliu, kokios man jos seksi...
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Rugsėjis 27th 2011, 12:30
Man labai patinka Sixth sense, tokia powerful daina
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Rugsėjis 27th 2011, 18:01
Sixth Sense sugadino mano gyvenimą. vietoj to, kad mokyčiaus, tai per youtube šimtus kartu brūžinu jų naujus performance'us. už ką jos tokios tobulos...
šiaip kad ir kaip man patiktų Super Junior, bet meldžiuos, kad šį mėnesį BEG susišluotų visus apdovanojimus, nes po toookio pasirodymo Super Junior su savo nauja identiška kitoms dainuška ir pusėtinais balsais bei jau per gerklę lendančia choreografija atrodo kaip vaikai prieš šitas merginas. bet fan base yra fan base.. gėda Korėjai turėtų būti, kad reikiamai jų neįvertina, o miršta dėl visokių plastmasinių SNSD...
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Gruodis 2nd 2011, 08:37
Jos puikios,ju muzika labai vezanti. Megstamiausia nare Narsha
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: Brown Eyed Girls Vasaris 27th 2012, 15:29