| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
h3llo. ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 10th 2010, 16:56 | |
| įdomu, kaip seksis ateinančią savaitę... ;DD | |
|
| |
Otogi ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Vilnius Pilaite Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 10th 2010, 21:00 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 10th 2010, 21:20 | |
| išmes mane iš darbo dėl šiandienos ar ne... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 10th 2010, 22:13 | |
| - ceneash rašo:
- mano draugė vilniuje kažkam paliko triušelį savo, ar tik nebus tas pats. :D jis nulėpusiom ausim, bet ne visiškai baltas, o biški su ryžom dėmėm.
shiatas su pilkom demem :) - Sulli. rašo:
- išmes mane iš darbo dėl šiandienos ar ne...
Ka jau prikretei? Oo Galvoju apie rytojaus darbus.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 10th 2010, 23:02 | |
| ai nu tipo vakar sutikau, kad šeštadienį ateisiu overtime 8h dirbt, bet tik vėliau suvokiau, kad auto nebus į darbą ir reiks keltis 3:20 ir pėsčiom eit. būtų dar nieko, nes sekmadieniais tokia dalia mane visada ištinka, bet visą naktį mėšlungis abi kojas traukė nuo kiekvieno krustelėjimo, todėl miegot negalėjau. tai kai suskambo žadintuvas suvokiau, kad aš paprasčiausiai fizinių galimybių neturiu nusivilkt iki ten. o apie neatėjimą į rytinę pamainą reik pranešt mažiausiai prieš 8 valandas iki darbo pradžios. nu tai žodžiu nenuėjau ir nepranešiau. nu bet tikiuos, kad labai nepyks, nes į overtime gi savo noru eini... (tipo bandau save guost xD)
galvoju, kad man baisu čia gyvent, nes net plastikines kėdes iš galinio kiemelio vagia. bijosiu ir rūbus džiaut. dar nukniauks kas mano gazikų maikę kokią dieną... ;/ | |
|
| |
Reita-sama ~Shatei~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 64 Reputacija : -2
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 11th 2010, 11:21 | |
| Apie vandeni ledyni | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 11th 2010, 22:06 | |
| - Sulli. rašo:
- ai nu tipo vakar sutikau, kad šeštadienį ateisiu overtime 8h dirbt, bet tik vėliau suvokiau, kad auto nebus į darbą ir reiks keltis 3:20 ir pėsčiom eit. būtų dar nieko, nes sekmadieniais tokia dalia mane visada ištinka, bet visą naktį mėšlungis abi kojas traukė nuo kiekvieno krustelėjimo, todėl miegot negalėjau. tai kai suskambo žadintuvas suvokiau, kad aš paprasčiausiai fizinių galimybių neturiu nusivilkt iki ten. o apie neatėjimą į rytinę pamainą reik pranešt mažiausiai prieš 8 valandas iki darbo pradžios. nu tai žodžiu nenuėjau ir nepranešiau. nu bet tikiuos, kad labai nepyks, nes į overtime gi savo noru eini... (tipo bandau save guost xD)
galvoju, kad man baisu čia gyvent, nes net plastikines kėdes iš galinio kiemelio vagia. bijosiu ir rūbus džiaut. dar nukniauks kas mano gazikų maikę kokią dieną... ;/ Gerai tu chia XD Galvoju kad mano desktope kazkokios mirgsianchios baltos linijos T_T nejaugi blogai ishtaise monitora ir vel reikes vargt del jo.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 11th 2010, 23:01 | |
| galvoju, arba tiksliau - tikiuosi, kad kai atveš 4kg sveriantį japoniško maisto siuntinį, man jo lenkai nenuvogs. nes pvz. šaldytuve kai kurių produktų kartais pasigendu.. xDDD | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 12th 2010, 17:31 | |
| Galvoje sukasi tik tai, kad esu kvėša... | |
|
| |
Deimi~chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Miyaviškas pamaiviškumas, nenustygimas vietoj Super Galia: Screamoo..
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 12th 2010, 18:51 | |
| Nu va, ištvėriau savaitę stovkėj su tom fyfom Kokia aš didvyrė xDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 12th 2010, 21:09 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 12th 2010, 23:08 | |
| reik baigt savo vojažus į Makdonaldą, nes ir fizinis krūvis darbe nebeapsaugos nuo transformacijos į tikrą vietinę kiauliasnukę anglę... | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2010, 14:44 | |
| būsiu "be nieko" iki savaitės galo | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 13th 2010, 17:29 | |
| LIETUS FTW!!! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 17th 2010, 17:37 | |
| OMG KĄ MAN DARYYYYYYYYTTT??!!!! D: | |
|
| |
Klika ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 22 Reputacija : 2
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Liepa 17th 2010, 19:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |