|
|
| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 18:40 | |
| - haruhi rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- Tau reikia kažką daryt dėl savęs,o ne dėl to kad to nori kiti.
pritariu ; )) aš gerai jaučiuosi tik tada, kai elgiuosi taip, kaip gerai man ir ką sugalvoju aš, o ne priverčia kiti ; )) juk visi mes esam laisvi žmonės, galim daryt ką norim ; ) gyvenime ne visada gali daryti tik kaip nori... :) tokia jau teisybė.. :) neįmanoma būt 100% laisvam žmogui, nes vis tiek kažkas daugiau ar mažiau jį visą gyvenimą kas nors kontroliuoja... yra pareigos, tikslai, norai ir t.t. ir ne visada laisva valia darai tai ką REIKIA :) nes būna taip, kad kartais TIESIOG reikia :) nebūna vien malonumo ir nesuvaržymo.. vien tai, kad daug ką varžo, valdo pvz.pinigai... | |
| | | haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 18:57 | |
| - RaMi rašo:
- haruhi rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- Tau reikia kažką daryt dėl savęs,o ne dėl to kad to nori kiti.
pritariu ; )) aš gerai jaučiuosi tik tada, kai elgiuosi taip, kaip gerai man ir ką sugalvoju aš, o ne priverčia kiti ; )) juk visi mes esam laisvi žmonės, galim daryt ką norim ; ) gyvenime ne visada gali daryti tik kaip nori... :) tokia jau teisybė.. :) neįmanoma būt 100% laisvam žmogui, nes vis tiek kažkas daugiau ar mažiau jį visą gyvenimą kas nors kontroliuoja... yra pareigos, tikslai, norai ir t.t. ir ne visada laisva valia darai tai ką REIKIA :) nes būna taip, kad kartais TIESIOG reikia :) nebūna vien malonumo ir nesuvaržymo.. vien tai, kad daug ką varžo, valdo pvz.pinigai... bet vistiek, turime teisę bent jau pasirinkti ką nori daryt gyvenime. aišku, yra ir pareigos, kurių reikia laikytis, bet juk galima laisvai, be kitų spaudimo pasirinkti dalyką, kurį norim studijuoti universitete, ar kokiam universitete mokytis. visi turime teisių ir pareigų. omg, pilietiškumas šnd buvo, tai smegenis išgraužė :DD trumpiau tariant, aš tokia atsiskyrėlė, darau viską savaip ir gyvenu visai gerai | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 19:05 | |
| chibi_panda, kartais ne apie Norgailę šneki? :D
haruhi, tau dabar atrodo viskas labai paprasta, BET žmogus esi žiauriai priklausomas nuo aplinkinių žmonių, kad ir kaip to nenorėtum. todėl kartais tenka daryti kompromisus, kaip tai nutiko mano atveju, nes mano tėvai, ačiū dievui, manimi pasitiki ir yra pakankamai liberalūs. sutarėme, kad jų pageidavimu įgysiu aukštąjį išsilavinimą (su jų visokeriopu finansavimu) su sąlyga, jog studijuosiu tik tai, ką aš noriu, o ne ką jie mano yra labai naudinga ir užkals man ateityje daug babkių. BET.. tai yra mano tėvai. kitų tėvai nėra tokie geranoriški ir tu paprasčiausiai turi daryti tai, ką jie nori, nes viskas atsimuša į finansavimą. ką tik mokyklą baigęs vis vien esi priklausomas nuo tėvų malonės, nu ok, tarkim, turėsi part-time job, bet tai vis vien nepadengs visų tavo išlaidų mokslam bei pragyvenimui, todėl nuo tėvų dar negali kurį laiką atsijunkyti. čia yra laimės dalykas, kokius tėvus gauni :))))) | |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 19:10 | |
| nu ok ok, suprantu, kad čia beviltiška man su jumis ginčytis, nes jūs vyresnės ir turit patirties. aišku, pinigai daug ką nulemia, bet negi negalima rinktis to, ko pats nori?? nenužudykit manęs tokios jaunos, aš taip tikiuosi, kad ateity bus dar geriau negu dabar!! | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 19:40 | |
| nu aš norėjau iš karto po mokyklos stoti į Japonijos koledžą mokytis kinematografijos meno, nu ir ką? sėdžiu purvinoj UK dabar :D aš manau, kad įmanoma daryti, ką nori (ar bent iš dalies), bet 99proc. žmonių tai pasiekia daug sunkiau nei galvojo. aš ir toliau tikiu, kad po kažkiek metų darysiu, ką noriu, bet pirma turiu praeiti šitą katorgą, kad galėčiau po to skinti jos vaisius. tiesiog.. gyvenimas SUCKS, nes jis niekad nebūna toks, kokį jį mintyse susidėlioji, arba tam pasiekt užima triskart daugiau laiko nei kažkada galvojai ;/ | |
| | | chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 21:37 | |
| - Sulli. rašo:
- chibi_panda, kartais ne apie Norgailę šneki? :D
Tavo ninja skills yra aukščiausios rūšies :D Taip. Man reikia susikontaktint tokią buvusią grupiokę, paklausti šio bei to, tai užėjau paieškoti jos facebooke, nes kito kontakto neturiu. Ir pasimaišė Noru ten ant visokių naujienų, galvoju praversiu jos nuotraukas, nes realiai kaip ir nenaudoju facebooko, tai niekada to nedariau.Pagalvojau, kad blemba, kaip gerai, kad ji visdėlto nuėjo ten, kur vedė širdis. Nemačiau jos kokius tris metus. Toks jausmas, kad ji Japonijoj ? Yap, Rami pataikė kaip pirštu į akį: viskas visada ir betkokiu atveju sueina į pinigus. Viskas pasauly turi savo kainą. Haruhi, man tavo amžiaus irgi viskas kitaip atrodė. Bet kuo senesnė darausi, tuo viskas sudėtingiau. Kuo daugiau supranti apie gyvenimą, tuo labiau esi sukaustomas jo. Teisingas tas posakis, kad nežinojimas yra laimė. Nes jei žinai, kaip iš tikro viskas yra,kokias pasekmes viskas turės, negali daryti tų pačių sprendimų, kokius padarytum viso to nežinodamas ir kupinas jaunatviško ir kvailo entuziazmo. Negali prioritetu visada statyti savo norų. Nes norai visi kainuoja pinigus, kuriuos reikia kažkam uždirbti. O jei pats negali susimokėti už norus, tai negali tiesiog naglai tikėtis, kad tėvai tau už juos sumokės .Ir kad susrėbs visas pasekmes, jei kas nutiks. Na, aišku čia mano problema, kad aš taip negaliu. Aš išvis niekada neuvau pratus, kad mano norai, kad ir kokie paprasti, išsipildytų. Galų gale kas ? tu nustoji norėti , nes manai, kad vistiek viskas yra neįmanoma. Tada lieka pareigos, atsakomybė, darai kas reikia. Ir žiūri, kad tau tas pareigas, tuos visus lūkesčius kuo toliau, tuo prasčiau sekasi išpildyti, nes kuo geriau juos pildai, tuo labiau jie auga. Tada galvoji aha, reikia arti dar labiau, daugiau visko atsisakyti. Ir taip vis spaudi spaudi save į kampą. Ir kuo labiau spaudi, tuo prasčiau sekasi. Atsiduri duobėj. Sunku paaiškinti tam, kuris niekada ten nebuvo. Problema yra tiek manyje pačioje, tiek situacijoje, tiek aplinkoje. Negali tiesiog vynioti vynioti siūlą, radus mazgą atrišti, ir suvynioti atgal. Nes čia ne siūlas, o megztinis, kuriame ne vienas mazgas, o pilna kilpų, akių , raštų ir dar belenko. Gyvenimas yra baisus daiktas, ir žmogui reikia to idealizmo, ar kažkokių svajonių, kurių galėtų siekti, kad ir kokių absurdiškų. Pas vienus to idealizmo daugiau, pas kitus mažai. Pas mane jo ne tik , kad nulis, bet manau, sueičiau į minusą :DDDD Bet tai, kas buvo demistifikuota tau prieš akis, tu negali atgal sumistifikuot, kad ir kaip norėtum. O tiesa niekada nėra graži. Taip, kaip ir sako Sulli., tikrai įmanoma siekti to,kas tau atrodo svarbu, kitaip dar vadinamų svajonėm. Ir daug žmonių tai sėkmingai daro. Kelias aišku, niekada nėra tiesus. Na bet tam turi būti stiprus bei neprisirišęs prie kitų, atsparus tiems, kurie stengsis tave iš to kelio išspirti. Turi nebijoti viską pastatyt ant loterijos. Sulli., tu vistiek jau kelyje, ir turi tikslą ^^ | |
| | | LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 21:51 | |
| - chibi_panda rašo:
- LastQQQ rašo:
- daabr supratau kdl man neišrašė dktarė kontaktiniams lęšiams recepto XD o aš maniau, kad ji šiaip tingėjo papildomai padirbėti XDDD lol, bet aš vistie noriu spalvotų lęšių, kad ir be dioptrijų
Man regis spalvotus gali be recepto pirkti lygtais ? bendrai nežinau. kaip pavydžiu žmonėm, kurie gali nešiot lęšius. Aš taip norėjau lęšių, bet pasidaviau, nes man reikalingi astigmatiniai, kurie yra nežmoniškai brangūs. bet vis dar turiu viltį, kad gal kadanors.
Man irgi astigmatizmas, bet taisiosi kažkokiu būdų, dabar viena akį lyg ir pagydė, sprendžiu nes cilindra nuėmė nuo akinių, yyay, taip, kad tikėkis ir tau pasitaisys (: Galvoju, kad labai džiaugiuosi nuėjusi į ta japoniško kino festivalį, buvo osum (: | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 21:53 | |
| chibi_panda, labai malonu būti įvertinai pačios ninja skill'ų motinos :DDD ech.. su Norgaile paskutinį kartą mačiausi rugsėjį, sėdėjom ir nusigėrėm iš tos nevilties, lol. ji dabar metus Osakoj leidžia, po to aš (jei pasiseks) metus Saitamoj.. skaityk 2 čielus metus jos nematysiu. taip net silpna pasidaro. iš viso, aš manau mano blogi rezultatai moksluose atsiliepia nuo mano emocinės būsenos. labai prisirišau prie keletos žmonių, kurie mane pastatė atgal ant kojų ir tapo emociniais vedliais, ir su kuriais matydavaus bene kasdien.. ir po mokyklos baigimo taip džirkt lyg kas su žirklėm ir nukirpo staigiai viską, nes gyvenimas visus išmėtė į skirtingas puses.. žiauriai jaučiuosi vieniša, ir kuo vienišesnė jaučiuosi, tuo dar labiau užsisklendžiu nuo kitų žmonių (pvz. savo kursiokų). širdy labai tuščia ir pastoviai jaučiuos kaip marionetė, vaikščiojanti su dirbtine šypsena ir dirbtinais juokeliais, kad nesukelčiau jokių įtarimų, juolab, gailesčio. bandau save parodyti kaip nerūpestingą, ant visko dėjusį žmogų.. juokingiausia, kad kai kurie netgi tiki šia vaidyba. pavargau nuo to teatro. man nemiela siekti tikslo, kai šalia nebėra žmonių, kurie nuoširdžiai mane myli ir palaiko. jaučiuosi kaip vienas karys lauke. o laukas tai didelis, ir vienai man per sunku :( anksčiau buvau tokia nepriklausoma ir savo šeimą bei draugus žavėdavau šia savybe, o kai visko netekau (na ne visiškai, bet esu atskirta nuo jų), tai susileidau ir tapau nieko vertu, inkščiančiu pusžmogiu :/ be tikslo slankiojančiu, ir bandančiu pratempti lėtai slenkantį laiką.
ir vėl į lankas nusivažiavau >.< gazerockas man visad kaip kokia psichologinės pagalbos linija 24/7 lol | |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 22:08 | |
| - Sulli. rašo:
ir vėl į lankas nusivažiavau >.< gazerockas man visad kaip kokia psichologinės pagalbos linija 24/7 lol Kai bus labai bloga, reikės išmėginti kaip veikia Gazerocko linija :P | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 22:12 | |
| - LastQQQ rašo:
- Sulli. rašo:
ir vėl į lankas nusivažiavau >.< gazerockas man visad kaip kokia psichologinės pagalbos linija 24/7 lol Kai bus labai bloga, reikės išmėginti kaip veikia Gazerocko linija :P nesivaržyk. anytime, taip sakant :D | |
| | | ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 22:21 | |
| Norėjau ir aš padepresint, bet kad jau čia toks liūdesio liūnas, tai gal dar apsieisiu, kol dar nėra labai blogai. :D | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 9th 2012, 22:54 | |
| - ceneash rašo:
- Norėjau ir aš padepresint, bet kad jau čia toks liūdesio liūnas, tai gal dar apsieisiu, kol dar nėra labai blogai. :D
mane Foje išmokė, kad liūdėti nėra blogai :D Tu liūdėt nebijooook, tu liūdėt nebijooook, nebijok liūdėt. Nes tiktai liūdesyyyy, nes tiktai liūdesyyyyy - sielos džiaugsmas. viena mano mėgstamiausių lietuviškų dainų (tai turbūt daug ką pasako apie mane :D) | |
| | | chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 00:55 | |
| Beje, Shalambalaram, žinau, kad tai buvo ženklas >.< Tiesą pasakius, panašiais ženklais man tiesiog lyja ant galvos, bet negaliu sau leisti sudėti karo kirvių, nors jau seniai prakišau karą.
Įsijungiau tą Mamontovo dainą ir atsinešiau taurelę naminės. Gaila, kad daugiau nėr..
Lol aš tai atiduočiau visus savo ninja skills'us už nors saują Life skills'ų.. :D
Osakoj hmm? pasaka. Vienatvė yra labai skaudi. Per vienatvę supranti, kad ištikro gyveni ne dėl savęs o dėl kitų žmonių. Ir net jei išsipildys visi tavo norai, laimės nebus, jei neturėsi su kuo visu tuo pasidalinti. Tada visa kaip ir netenka prasmės. Aš labai stengiuosi prie nieko neprisirišti, nes kai prisiriši, būna įskaudina dažnai kai kurie. Bet faktas tas, kad žmogus - socialinis gyvūnas. Darau sau meškos paslaugą, nes galų gale pamatai, kad neturi su kuo gyvenimo dalintis, nes nieko artyn nenori prisileisti. kažin kas geriau, padvėsti iš ilgesio, ar iš vienatvės.. Aš tai išmokau iš gyvenimo, kad negalima rodyti savo silpnybių, nes viskas gali būti ir bus panaudota prieš tave. Susivokiau, kad esu vienas karys lauke, kai man tai pasakė mama :D Vieną kartą palūžau, belaukdama egzų rezų(stogas pavažiavo), o ji sako: katine, žinau, kaip tau sunku, tu gi visą laiką viena. galvoju: o siaube, tikrai. Tada išvis galutinai bloga pasidarė. Bandai žmogus būti stiprus ir viską laikyt savyje, ale nuo to tik dar sunkiau.
Blemba, tikrai sorry, kad gazerocką klampinu į liūdesio liūną :D | |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 11:02 | |
| chibi_panda, nieko tokio, visi turim teisę išsikalbėt, nes vieniem mažiau, o kitiem daugiau tai padeda ; ). o manęs dabar į liūdesį neįklampinsi, kažko pastaruoju metu nedepresuoju, matyt, šaltis užšaldė mano nepasitenkinimą gyvenimu :DD | |
| | | Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 12:27 | |
| Galvoju, jeigu taip toliau, visai susigadinsiu lietuvių kalbos pažymius | |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:17 | |
| na, ką, prasideda fizika. Praktiškai ateinantį pusmetį kitokių paskaitų ir nenusmato, tik kelių rūšių fizika, smagumėlis ..... | |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:22 | |
| - LastQQQ rašo:
- na, ką, prasideda fizika. Praktiškai ateinantį pusmetį kitokių paskaitų ir nenusmato, tik kelių rūšių fizika, smagumėlis .....
o dieve, kaip aš tave užjaučiu! man ir dvi savaitinės pamokos yra košmaras. linkiu stiprybės ! | |
| | | Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:23 | |
| Galvoju kiek laiko reiks kad priprasčiau prie LASTQQQ naujo avataro:D:D | |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:25 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Galvoju kiek laiko reiks kad priprasčiau prie LASTQQQ naujo avataro:D:D
aš irgi dabar susimąsčiau :DD hmm. nu rytoj, pamačius tą avatarą pagalvosiu - 'naujas narys??' :DDD | |
| | | Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:26 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Galvoju kiek laiko reiks kad priprasčiau prie LASTQQQ naujo avataro:D:D
Tiesa :DD | |
| | | Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| | | | haruhi ~So-honbucho~
| | | | Sima~ ~Wakagashira~
| | | | haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:31 | |
| pas mane tai nėra spalvotų dažų ;/ | |
| | | Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 10th 2012, 14:31 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
| | | | apie ka galvoji? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|