Norvegų giria - garsaus japonų rašytojo novelisto H.Murakami knygos tuo pačiu pavadinimu ekranizacija. Jau daugelį gali sudominti vien dėl pagrindinio veikėjo, kurį vaidina Kenichi Matsuyama (taip, tas pats, kur Death Note vaidino L ir NANA filme vaidino Shinichi...), taip pat Kiko Mizuhara (gandų skelbiama GDragon pana). Aš, asmeniškai, šitą filmą noriu pamatyti iki išprotėjimo. Kadangi esu Murakamio istorijų mėgėja, o taip pat visai mėgstu Matsuyamą, tai tikiuosi gero rezultato. Vien treileris jau gražiai ir viliojančiai atrodo.
jei kas rasit, kur gaut šitą filmą, duokit žinot. pažadu ledų. :D
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Tai yra viena mano megstamiausiu Murakamio knygu :))) Ieshkojau shito filmo, bet dar neradau :( Tikiosi jis nepasirodis man blogu, nes daznai reziserius mato istorija visishkai kitaip nei tu :(
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
deja deja. gaila, kad ekranizacijos neprilygsta knygoms. na, bent jau kol kas dar neteko matyti nei vienos ekranizacijos, kuri prilygtų knygai. yra gerų, tikrai, bet knyga visada bus da best. :}
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
na ką, filmo dar matyti neteko, bet OST'as, sukurtas Radiohead'ų gitaristo Jonny Greenwood, žiauriai patinka. galima tik įsivaizduot, kaip jis smagiai turėtų derėti prie filmo. :} kam įdomu, linkas. :}
na va, jau galima rasti filmą rusų kalba. deja, nesuprantu, tai vis dar nepažiūrėsiu. :/ bet teko skaityti atsiliepimų, kad filmas kaip filmas tai visai neblogas, bet kaip ekranizacija tai ne kažką. :/ pft
Taya ~Saiko komon~
Paziurejau shianakt shi filma, tai likau sutrikus... Gal kaip filmas tai ir nieko butu, bet kaip knygos ekranizacija, tai tikrai nekas... Manau shis kurinys yra per sunkus, labai daug ivykiu, kurie yra reikshmingi, daug veikeju, ju likimu. Chia viskas buvo labai glaustai, neskaitydama knygos tikrai nesupraschiau nei kas ten per sanatorija, nei prie ko tie veikejai visi, kodel jie yra reikshmingi, i Watanabe's kambarioka tikrai neatkreipchiau demesio, visishkai nebuvo skirta demesio muzikai, nors Murakamio knygose ji beveik visada yra labai svarbi, net knygos pavadinimas yra megstamiausios Naoko dainos pavadinimas, o filme to nebuvo, ir shiaip visa kurinio tragedija, mano manimu, nera atskleista. Tai tiek :) Bet kas neskaite knygos tai galite paziuret, tikriausiai patiks :) Na, o kas skaite irgi paziurekit, gal jums patiks ;)
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^