Metalo grupė iš Nagojos, susikūrusi 2004 rugpjūtį. Turėjo daug support bass'istų, bet prieš kelis mėnesius pagaliau oficialiu bosistu tapo Akinori (ex. ASSnARRow〜あすなろ〜>meth.) (nors aš jau buvau pripratus prie Junji, kuris beveik 5 metus su jais grojo ). Kiti nariai: vokalas: Hazuki (ex. KUSSE>Berry>DEATHGAZE) gitara: Reo (ex. Luistar>kein>GULLET) būgnai: Asanao (ex. Sicstar) gitara: Yusuke (ex. HYBRID-ZOMBIEZ)
Jų naujausias albumas vadinasi "I BELIEVE IN ME", išleistas birželio 1d., taip pat ir tapo debiutinis pagaliau tapus major grupe, ir pasirašius kontraktą su King Records.
Diskografija: Turi 4 albumus: greedy dead souls (2005) THE AVOIDED SUN (2007) THE BURIED (2007) SHADOWS (2009) I BELIEVE IN ME (2011)
Dar yra visokių singlų ir tram pam pam.
Man iš tiesų keista, kad jų čia temos nebuvo. Tai viena mėgstamiausių mano grupių su neįtikėtinais muzikantais, kurie yra groję tokiose gerose grupėse, kaip DEATHGAZE, kein, deadman, HYBRID-ZOMBIEZ, meth., GULLET, KUSSE, Berry.. Nu, žodžiu, daugelyje, kurias aš tikrai labai mėgstu ir stabiliai klausausi. O Hazukio balsas man vienas geriausių vyriškų vokalų ever. Klasau live ir šiurpai per kūną eina. Plius tikriausiai esu didžiausia Hazukio fangirl Lietuvoje. Negalvojus už tokio tekėčiau :D O ir visada vaikinus lyginu su juo :D
Erm.. tai kas nors čia be manęs juos mėgsta ar ne? :D
Naujausias PV:
Čia maždaug kokie live'ai pas juos būna:
Slapta priežastis, kodėl bosistas Junji nebesupportina grupės: :DDD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Nejaugi chia nebuvo lynch. temos? Kaip tu taip galejai gyventi? XD
Ash megstu lynch. ir Hazuki irgi, gal ne taip beprotishkai kaip tu XD Bet jis labai seksualus japonas, su vienu graziausiu ir daug jausmu sukelianchiu balsu ^_^ Shiaip mano megstamiau daina ir PV yra Ambivalent Ideal, mane apima labai daug prieshtaraujanchiu vienas kitam jausmu, kai jos klausausi XD Bet neturiu visos ju diskografijos, tai gal kokia kita labiau patiktu :)
Tas paskutinis vid, visada mane prajuokina XD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
aš sukūriau šitą temą, nes nebeturiu vietos savo fangirlinimui. visas blog'as jais užkištas :D man reikia kažkur išsicypti :DDDD
Naujausi Hazukio scan'ai, kurie mane pakėlė į devintą dangų xDDD
*major nosebleed*
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Nieko XD tiesiog pasakiau, kad su tokia shukuosena jo veidas atrodo truputi kitaip, toks stambesniu bruozu, vyrishkesnis :P Tisiog man patinka truputi ishtempa veido forma, tai tiek ;) Skonio reikalas
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
BIG BIG ARIGATOU~ uz skanus. Kai pamachiau vos neapalpau Man jie taip patinka.... Negaliu klausychiau ir klausychiau ir YEAH..Ir tikrai jo veidas atrodo kazhkoks apvalutis..
Black~ ~Shateigashira-hosa~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Čia kai kuriuos pakankint nori ar kaip čia su tais skan'ais? :DDDDD :dead:
erm... help please? Man iš kompo stebuklingai dingo lynch. diskografija... Ir dabar sunkoka rast man iš kur atsisiųst, nes googlej meta ten visokių ''Brotha lynch'' ir kitokių šūdų diskografijas. Labai reikia torrent link'o.... LABAI... negaliu gyvent be lynch. dainų.... padėkit....
Sulli. ~Oyabun~
torrentais nesinaudoju, todėl nebent galiu pasiūlyti blogspot'us :D
aaa tai tada pagooglink lynch. discography blogspot, nes tau bus lengviau išsirinkti labiausiai patikusį linką, negu kad aš čia pradėsiu šūdą malt :D