Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: LM.C Birželis 15th 2011, 06:59
LM.C (dar žinoma kaip LovelyMocochang.Com) yra grupė sudaryta tik iš dvejų narių. Jie turi kelis padedančius narius, bosistą, būgininką, keyboardininką ir vj. Jie debiutavo su dvejais singlais 2006 metais - Trailers [gold] ir Trailers [silver], abejuose buvo trys skirtingos dainos. antras singlas buvo OH MY JULIET, o vėliau jie išleido pirmą mini-albumą GLITTER LOUD BOX. Maya prieš pradedant LM.C buvo padedantis Miyavi gitaristas. Aiji buvo grupės PIERROT gitaristas, bet kai ši grupė iširo jis prisijungė prie Maya. Grupė susikūrė 2006 metais.
vienintelė daina, nuo kurios nepasidaro bloga, tai Bell the CAT.
Black~ ~Shateigashira-hosa~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Joa shita daina gera bet sheip paieskojus galima daug tokiu visai geru dainu atrast. Prasom:
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Kažkaip atsibodo jie man pastaruoju metu, tokie ... nu kaip čia pasakius... ai nuobodūs ir tiek pasidarė.. Išvis man dabar sunku įtikt, nors singlo tai laukiu xD
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Aš tai tikrai labai nepernešu vokalisto. Jis atrodo toooks fakeris, jei suprantat, ką turiu omeny. Matyt jis daug manierizmo ir visko nusižiūrėjo iš Miyavio. Bet Miyavis yra natūraliai toks trenktas ir charizmatiškas, ir jis myli savo muziką. O čia nerandu nuoširdumo ir tikrumo nei gramo. Nesinori tokios klausyti man.
Gitaristas tai man nekliūna. Bet durnai kažkaip, kad tik du žmonės grupėj..