Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Alice Nine Liepa 9th 2011, 13:34
Ammm.. Va ko neradau todėl pristatu visiem gerai žinomus:
Apie grupę: Alice Nine - Visual kei stiliaus grupę suformavo būgnininkas Nao 2004 metais, todėl grupė dar visai "jauna". Tik kokie 6 metai. Alice Nine pasirašė kontraktą su PS Company, kurioje taip pat dirba Miyavi, Kagrra, ir Gazette. Kai Alice Nine išleido pirma singlą "Namae wa Imadanai", nuo tada jiems pradėjo sektis.
Tikrasis vardas: Kohara Kazamasa Padėtis grupėje: vokalas Mėgstamiausia muzika: Luna Sea, Korn, Atari Teenage Riot, The Used, Muse (o taip Muse >.<) Gimimo data: Liepos 5, 1981 Ūgis: 177cm Svoris: 58 kg Hobis: TV žaidimai, padėvėtų drabužių parduotuvės ir kava. (xDD)
Hiroto
Tikrasis vardas: Ogata Hiroto Padėtis grupėje: gitara. Gimtadienis: 4.5.1985 Ūgis: 166cm Svoris: 51 kg Hobis: vaikščioti, fotografuoti, kelekcionuoti batus.
Saga
Tikrasis vardas: nu saga nu (neradau arba tingejau ieskot ...) Padėtis grupėje: bosas. Gimtadienis: 6.24.? Ūgis: 175cm Svoris: 55 kg Hobis: pasivaikščiojimas su šuniu.
Tora (dammt koks grozis)
Tikrasis vardas: Amano Shinji Padėtis grupėje: gitara. Gimtadienis: rugsėjo 17, 1980 Ūgis: 182cm Svoris: 66 kg Hobis: riedlentė, BMX (OMG dabar dar labiau jį myliu >.<)
Nao
Tikrasis vardas: ? Padėtis grupėje: būgnai. Gimtadienis: 7.31.? Ūgis: 170cm Svoris: 53 kg Hobis: Hikikomori (net nžn kas čia tokio)
Daug informacijos tingėjau ieškot todėl kai kur nėra tikrų vardų jų arba ne visi albumai. ČIA BUVO PERSPĖJIMAS.
Paskutinį kartą redagavo Kaiji-sama, Liepa 14th 2011, 05:17. Redaguota 1 kartą
Ruu ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 11th 2011, 08:10
Laaaibai mėėgstu šiąąą grupę :3 domėtis pradėjau tikriausiai todėl ,kad kaip Tora esu rugsėjo 17 d gimus :DD
Black~ ~Shateigashira-hosa~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 14th 2011, 05:19
Va pagaliau. Nepatingėjau ir sukėliau link'us kur atsisiųst albumus galima. Ruu-chan čia mano fav band'as (tik po gazikų xDD) Ir dėl gimtadienio pavydžiu ašen tau.....
Ruu ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 09:52
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 11:30
jie turi didelį talentą kurti sunkias dainas, kurio jie, deja, neišnaudoja.
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 15:03
Nezinau kodel, bet jie man visada nepatiko ir tikrai negaliu pasakyti kodel. Man atrodo jie kartais per daug ishsidirbineja....
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 15:36
man patinka jų dvi senos sunkioS dainos ir RAINBOW, nes man ten patiko leopardinės kelnės ir sidabriniai batai XDDDDDD
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 15:43
Jo ten ne kelnes o tympos bet whatever. Man irgi jos labai patinka. Shou look really good... bet Tora vis tiek my fav... ^^
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Liepa 15th 2011, 19:52
Turiu tik kelias ju dainas, turiu ir Rainbow XD Man tai tik Hiroto kazkiek patinka
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Rugpjūtis 15th 2011, 08:57
Man jie atsibodo. Prieš pusmetį dar jie man labai patiko, dabar tai tik visai nieko. Pirmas matytas PV buvo Blue planet, jis, matyt, liks mėgstamiausias :P Pastebėjau, kad jų dainos gan vienodo. ypač paskutinės. Alice Nine「Heart of Gold」 PV turi tam tikrų panašumu su Gazi PV invisible wall. Pati daina tai dar viena iš geresnių mano skoniui
Mano mėgstamiausiai nariai Tora ir Shou, Nao išvis nepatink, o Hiroro kartais per daug išsidirbinėja. Pastaruoju metu man Saga tapo gražus pažiūrėti :blush:
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Rugpjūtis 16th 2011, 08:05
Pritariu Tayai, kad jie per daug išsidirbinėja ir tai labai pykina.
Šiaip nieko prieš A9 neturiu, bet neklausiau n metų :D Jų stilius lengvas itin...Prisimenu man patiko Velvet daina žiauriai, ir dar White prayer buvo įdomi. Blue planet klipas gražus buvo, daina - meh.Toliau nebemačiau nieko :D Daba va pažiūrėjau tą Heart of gold, intro patinka,o toliau tai šiaip sau. Bet kažkodėl galvoju, kad live jų muzika geriau atsiskleistų. ;D Neatsisakyčiau paklausyt gyvai ~ ^^ nors nelemta man
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Lapkritis 29th 2011, 09:32
iš pradžių jie man nepatiko ir net nežinau dėl ko.. o dabar jie man labai labai patinka ^^ o ypač Hiroto <33
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Lapkritis 29th 2011, 17:46
Kaiji-sama rašo:
Va pagaliau. Nepatingėjau ir sukėliau link'us kur atsisiųst albumus galima. Ruu-chan čia mano fav band'as (tik po gazikų xDD) Ir dėl gimtadienio pavydžiu ašen tau.....
Kažkodėl maniau, kad tau labiausiai patinka LM.C :susimąsto: XD
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 5th 2012, 18:57
Man jie dabar labai patikt pradėjo kažkodėl :DDD
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 19th 2012, 15:05
Sima~ rašo:
Man jie dabar labai patikt pradėjo kažkodėl :DDD
kažkodėl?? :DDD o aš žinau dėl ko :DD dėl nepakartojamų arisų channel`ų, kur atvaro girtas saga ir gauna per subinę ir dauug kitų :DD arisai yra nepakartojami !! <33
Sima~ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 19th 2012, 15:16
haruhi rašo:
kur atvaro girtas saga ir gauna per subinę
Aj, tai va dėl ko jie man patinka, logiška :D
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 19th 2012, 15:18
Sima~ rašo:
haruhi rašo:
kur atvaro girtas saga ir gauna per subinę
Aj, tai va dėl ko jie man patinka, logiška :D
čia savaime suprantama :DD
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 19th 2012, 21:09
esu girdėjusi kelias jų dainas,o grotuve turiu tik "Nemesis" gal visai ir nieko jie,bet patingiu labiau pasidomėti.
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 31st 2012, 10:39
Atsimenu, kad prieš metus ar seniau, čia buvo diskutuojama ar norėtumėm, kad Gazi dalyvautų kokioje laidoje, kaip dalyvauja Kpop idols ir išsidirbinėtų. tada aš buvau žiauriai prieš šitą reikalą, bet gal todėl, kad negalėjau įsivaizduoti kaip mano keitieji jrokeriai išsidirbinėja. Arisų channel gan neblogai įliustravo kaip tai atrodytų XD Žiūrima žiūrima būtų XD
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 31st 2012, 13:01
Aš tai laikaus nuomonės, kad išsidirbinėjimams yra Johny's Entertainment.
Nu bet išsidirbinėjimas išsidirbinėjimui nelygu. Alice nine savo išsidirbinėjimu manęs nepakerėjo, bet vėlgi, mačiau tik tą epizodą, kai bliūdą Sagai užmetė ant galvos.Lygtais jam, nepamenu.
Manau jei Gaze norėtų, jiem duotų savo laidą. Bet jie nenori, jie tam per kieti :D
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 31st 2012, 14:24
būtent, man asmeniškai gaze per daug solidus įvaizdis variety shows visokiem
Temos pavadinimas: Re: Alice Nine Kovas 31st 2012, 15:36
Nu Alice nine kiek aš juos prisimenu trenkti buvo , tai faktas kad jie nei biškio nesubrendo kažkodėl manęs nestebina :D Bet aš tai norėčiau pamatyti tą garsųjį therthday video, gal kas turi linką, bo nerandu. Va tas tai turėtų būt geras.
Sima~ ~Wakagashira~