Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Versailles - (amerikoje dar žinomi kaip -Philharmonic Quintet-) tai Visual Kei metalo grupė susiformavusi 2007 metais.
Kovo mėnesį, 2007 metais, Versailles subūrė Kamijo (ex. Lareine), Hizaki (ex. Sulfuric Acid) ir Jasmine You (ex. Jakura).Vėliau Teru (ex. Aikaryu) ir Yuki (ex. Sugar Trip) kurie buvo rekomenduojami Rock May Can Tokijuje, įsotjo į grupę. Hizaki, Jasmine You ir Teru, pirmiausia grojo kaip dalis Hizaki Grace Project. Versailles 2007 metais, birželio 23 išleido pirmąjį singlą ir ''DVD singlą'', The Revenant Choir. Grupė pasirašė sutartį su Vokietijos CLJ Records ir išleido pirmąjį albumą, ''Lyrical Sympathy'', spalio 31 dieną, Japonijoje ir Europoje. Jų daina 'The love from A dead Orchestra' taip pat yra kompiliacijų albume, išleistame Sony BMG, Vokietijoje, lapkričio 9, pavadinimu 'Tokyo Rock City'.
2008 metais jie pirmą kartą koncertavo Europoje ir JAV. Kovo ir balandžio mėnesį, grupė koncertavo su Matenrou Opera per visą Europą. Vėliau Versailles buvo pakviesti Tainted Reality, koncertuoti pasirodyme, gegužės 30 dieną, projekte A-Kon, Dalase, Teksase ir birželio 3, Knitting Factory, Los Andžele ir Kalifornijoje. Liepos 9, Versailles išleido pirmą pilną albumą 'Noble'.
2009 metais, rugpjūčio 9 dieną, Jasmine You mirė dėl sveikatos sutrikimų.(R.I.P.) Jamsine You vietą užėmė Masashi.
Apie narius Kamijo
Pozicija grupėje: vokalas Tikrasis vardas: Yuuji Kamijou Slapyvardžiai: Kamijo, Shoki (1994-1996) Gimtadienis: liepos 19 Gimimo vieta: Setagaya, Tokyo Kraujo grupė: O
Hizaki
Pozicija grupėje: gitara Tikrasis vardas: nežinomas Slapyvardžiai: 緋咲
Gimtadienis: vasario 17 Gimimo vieta: Kyoto, Kansai Kraujo grupė: AB
Teru
Pozicija grupėje: gitara Tikrasis vardas: - Slapyvardžiai: てる Gimtadienis: balandžio 10 Gimimo vieta: Kyoto, Kansai Kraujo grupė: O
Yuki
Pozicija grupėje: būgnai Tikrasis vardas: - Slapyvardžiai: 雷 Gimtadienis: vasario 18 Gimimo vieta: Sadogashima Kraujo grupė: A
Masashi
Pozicija grupėje: bosas Tikrasis vardas: Miwa Masashi Slapyvardžiai: 昌史 Gimtadienis: balandžio 25 Gimimo vieta: Aichi prefektūra Kraujo grupė: O
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Neturiu aš ką veikt tai aprašymus savo skurdžius dalinu. (kai kurie net ne mano :DD) O apie grupę..... man jie nepatinka, ir nelįs man jie per amžius. dariau tik dėl to kad nėr ką veikt, o dėl muzikos.... geriau jau tada klausyčiau kokių amerikietiškų invalidų, nors pora yra ir jų neblogų dainų, bet siųstis man neišeina.... nee. Nu jeigu čia yra Fan'ų tai nepykit sakau savo durną nuomonę :DD
Viena mylimiausių mano grupių, tiek dėl išvaizdos, tiek dėl muzikos. Man jie tokie epiški, didingi, aristokratiški; Kamijo balsas neeilinis ir, bent jau man, kažkoks nejaponiškas (t.y. nespigus, neskardus). Ypač patinka Masquerade ir Ascendead Master.
Paskutinį kartą redagavo Itsumi, Liepa 4th 2012, 12:42. Redaguota 1 kartą