Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Memoirs of a Teenage Amnesiac Rugpjūtis 14th 2011, 21:08
Pavadinimas:Memoirs of a Teenage Amnesiac AKA: Someone Kissed Me Pavadinimas orginalo kalba:誰かが私にキスをした Žanras:Romantinė drama Data: 2010 kovo 27d Režisierius:Hans Canosa
Aprašymas:
Naomi Sakune mokosi tarptautinėje mokykloje. Vieną dieną po nelaimingo įvykio atsibunda greitosios pagalbos automobilyje su ketverių metų atminties spraga. Ji pamiršta savo naujus namus, savo tėčio sužadėtuves, ji net pamiršta, kad myli Ace, savo vaikiną, kuris nesivargino jos aplankyti ligoninėje. Ji neprisimena Mirai Hasegawa, linksmuolio draugo nuolat ją valinančio Chef. Neprisimena ir Yûji Miwa, paslaptingo vaikino, laikiusio jos ranga greitosios mašinoje... Sakune išėjusi iš ligoninės pakliūvą į visiškai svetimą pasaulį, Ji neatpažįsta ne tik kitų, bet ir savęs... Kas ji? Ar tai ta pati Naomi, kaip ir prieš keturis metus? Ar verta susigražinti atmintį, o gal geriau gyventi iš naujo?
Šis japonų filmas kitoks nei esu pratusi matyti. Idomus filmavimo spektras, daug anglu kalbos. Man patiko siužetas, jis įtraukia iki paskutinės minutės, o romantinės scenos vertė seilėtis ir pavydėti Maki Horikitai. Kiek erzino Anton Yelchin (Ace) vaidyba, mano nuomone jis tik gadino filmą.
Pagrindinai aktoriai:
Maki Horikita----- Naomi Sakune
The silence between us sounded like a melody..we can hum together ~Sukuse Naomi
Kenichi Matsuyama----- Yûji Miwa
I wanted tou to think I was perfect ~Miwa Yuji
Yuya Tegoshi---- Mirai Hasegawa
I couldnt cope you forgetting about me again ~Hasegawa Mirai
Paskutinį kartą redagavo LastQQQ, Lapkritis 24th 2011, 19:25. Redaguota 5 kartus(ų)
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac Rugpjūtis 14th 2011, 21:14
LastQQQ rašo:
o romantinės scenos vertė seilėtis ir pavydėti Maki Horikitai.
haha I know what you mean :D reik pažiet jei jau rekomenduoji. nors nuo Maki man biškį jau bloga :D ta prasme aš prieš ją nieko neturiu, bet man jos telike jau per daug xD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac Rugpjūtis 16th 2011, 10:19
Patiko traileris ir aktoriai pazistami, reikes paziuret :)
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac Lapkritis 17th 2011, 19:08
Šitą filmą žiauriai seniai mačiau, tačiau iki šiol prisimenu tik geros prisiminimus apie jį Galvojau žiūrėti tik dėl aktorių, tačiau trailer pasirodė gana įdomus ir nekasdieniškas (bent jau man :DD). Aišku, norėjau šiek tiek kitokios pabaigos, tačiau dabartinė nėra bloga.. ^w^
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac Sausis 13th 2012, 20:07
man patiko filmas, įdomus ir taip toliau, bet visiškai nesitikėjau tokios pabaigos, ir o taip
LastQQQ rašo:
o romantinės scenos vertė seilėtis ir pavydėti Maki Horikitai.
:DD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac Sausis 15th 2012, 11:00
Priš pažiūrėdama filma prieš tai išklausiau audiiobook, bet vis tiek man man filmas netkiėtas buvo. Kenichi vaidmuo man šičia patiko labiausiai, neskaitant desu noto.
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Memoirs of a Teenage Amnesiac