Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
B1A4 (korėjietiškai: 비원에이포) tai penkių narių Pietų Korėjos vaikinų grupė, kurią subūrė WM Entertainment 2011 metais. Grupę sudaro: JinYoung (lyderis), Baro (Sunwoo), Sandeul (Junghwan), CNU (Shin Dongwoo) ir Gongchan (Gong Chansik, maknae). Jie buvo pristatyti per WEBTON, su nauju pop maišytu su rock debiutiniu albumu.
B1A4 pavadinimas, reiškia, kad 1 grupės narys turi B kraujo grupę, o likusieji 4 nariai A kraujo grupę. Tai dar gali reikšti "Be The One, All For One". B1A4 dar buvo vadinami kaip ''Countryside-dolls'', nes visi nariai yra atvykę iš užmiesčio. JinYoung ir Shinwoo yra iš Cheongju, Chungcheongbuk-do, Sandeul iš Busan'o, Baro iš Kwangju, Jeollanam-do, o Gongchan iš Suncheon, Jeollanam-do.
2011: debiutas ''O.K.''
B1A4 debiutavo birželio 4, 2011 metais, su nauja daina ''O.K.'' iš jų albumo Let's Fly ir sukūrė muzikos klipą šiai dainai. Jų debiutinis albumas Let's Fly įtraukia dainą, parašytą grupės lyderio JinYoung. Jie dalyvavo pirmame pasirodyme, balandžio 23, 2011 metais, per MBC Show! Po savaitės, kovo 1, 2011 B1A4 tapo svečiais Starry Night radijo stotyje.
2011 metais, birželio 22, pirmasis MTV Match Up! buvo eteryje. Jame dalyvavo Block B ir B1A4. Renginys leis abiems grupėms parodyti savo talentą ir nematytą žavumą per savaitines misijas. Programa turės aštuonis epizodus.
Apie narius CNU (신우)
Tikrasis vardas: Shin Dong Woo (신동우) Gimtadienis: birželio 16, 1991 Amžius: 20 Pozicija: Vokalistas, reperis Kraujo grupė: A Twitter:[You must be registered and logged in to see this link.]
JinYoung
Tikrasis vardas: Jung Jin Young (정진영) Gimimo data: lapkričio 18, 1991 Amžius: 19 Pozicija: lyderis, vokalistas, dainų kompozitorius Kraujo grupė: A Twitter:[You must be registered and logged in to see this link.]
Sandeul (산들)
Tikrasis vardas: Lee Jung Hwan (이정환) Gimtadienis: kovo 20, 1992 Amžius: 19 Pozicija: pagrindinis vokalistas Kraujo grupė: A Twitter:[You must be registered and logged in to see this link.] Baro (바로)
Tikrasis vardas: Cha Sun Woo (차선우) Gimtadienis: rugsėjo 5, 1992 Amžius: 19 Pozicija: pagrindinis reperis Kraujo grupė: B Twitter: [You must be registered and logged in to see this link.]
Gongchan
Tikrasis vardas: Gong Chan Shik (공찬식) Gimtadienis: rugpjūčio 14, 1993 Amžius: 18 Pozicija: maknae, vokalistas, visual <--(nemoku išverst, pasakyt) Kraujo grupė: A Twitter: [You must be registered and logged in to see this link.]
Diskografija Albumai
Let's Fly
Spoiler:
Išleista: balandžio 21, 2011 Kalba: korėjiečių Dainų sąrašas: 1. O.K 2.Remember 3.못된 것만 배워서 (Only Learned the Bad Things) 4.Bling Girl 5.Only One 6.O.K (Instrumental) Atsisiųsti: [You must be registered and logged in to see this link.]
MV
Spoiler:
Kitos albumo dainos ;)
Spoiler:
Black~ ~Shateigashira-hosa~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Tai vat, mano nuomonė tokia: MYLIU MYLIU MYLIU JUOS <3~ Dainos žiauriai patinka ir JinYoung.. OMG koks jis nerealus <33 nauja grupė bet dainos... WAAAAAA geros..
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Buvau pagalvojus sukurti ju tema cionais, bet6 taip labai tingejau XDDDD Svieziena, ju debiutinis singlas OK man patinka, ypac ta vieta kai jie traukia YOuu you uuu bet kazkaip kitos ju dainos man neprie sirdies :/ CNU man patinka, jo dntys grazus XDDD pasijaucia kaip perv kokia
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Aha man irgi ta vieta patinka OK dainoj kur: YOUUU UUUUU xD Dar viena daina kuria žaviuosi yra Remember.. labai faina.. LastQQQ, prasicheckink Block B grupę, irgi turėtų patikt.. Myliu JinYoung OBA vardus pradedu įsimint xD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Kažyma kažyma xDDDDD Man jie visi mieli :DDD O "Baby I'm Sorry" tai niekaip neatsibosta kad ir kiek klausyčiau :DDDD šiaip visos dainos geros (bruolis :DD )
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30