Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Blue Spring Rugsėjis 9th 2011, 08:52
Blue Spring / Aoi Haru (2001) - filmas apie mokyklą. Man patinka japonų filmai mokyklos tema, nes jie parodo, kokie žiaurūs gali būti moksleiviai. Tokie dalykai daugiau ar mažiau vyksta visame pasaulyje, bet būtent japonų filmai šia tema mane labiausiai sukrečia. Trumpai tariant, filmas yra apie du draugus, besimokančius vidurinėje, kurios moksleiviams šviečiasi ne itin graži ateitis. Taigi, filmas gan žiaurus - aišku, ne viskas yra parodoma. Siūlau pažiūrėt trailerį ir to turėtų užtekt, kad suprastumėt filmo esmę. Man, asmeniškai, tai vienas geresnių filmų, kuriuos teko matyt pastaruoju metu. Beje, soundtrack'as irgi superinis!
Paskutinį kartą redagavo ceneash, Rugsėjis 11th 2011, 14:59. Redaguota 1 kartą
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Blue Spring Rugsėjis 9th 2011, 12:29
Toks durnas dalykas.. aš šito filmo soundtrack'ą n-metų klausausi, bet filmo taip ir neprisiverčiu pažiūrėt. gal dėl to, kad gyvenime dabar biškį tokie dalykai dedas, kad ir savų problemų užtenka, todėl filmus specialiai renkuosi linksmus. bet tikrai reik pažiūrėt prie progos, nes žinau, kad geras.
beje sveika sugrįžus. pasiilgom :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Blue Spring Rugsėjis 11th 2011, 14:58
kaip smagu girdėt, kad mane dar čia atsimenat. :D
dynce ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: Blue Spring Rugsėjis 19th 2011, 07:00
Filmas tiesiog nerelusO_O toks itraukiantis atrode, kad uztruko vos kelias minutes... Visas tas ziaurumas, visos emocijos viskas buvo wow... Kiek primine dramos Life kitokia versija.. Tai jei kas mate drama Life ir patiko tai sis filmas tikrai patiks. Bet jei nematet vistiek rekomenduoju visiems paziuret^^ OST irgi labai sugoi daznai jo klausausi