Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Paradise Kiss Lapkritis 24th 2011, 15:00
Tiklapis:Paradise Kiss Žanras: Drama Data: 2011 Birželio 04d. Režisierius: Takehiko Shinjo Trukmė: 116min
Aprašymas:
Yukari prieš akis serija egzaminų. Ruošimasis jiems, pasiglemžia visa laisvalaikį. Kartą gatvėje ją užkalbina ekstravagantiškos išvaiždos vaikinas ir pateikia netikėtą pasiūlymą. Yukari ne savo noru įtraukiama į visiškai kitokį gyvenimą, kuris, pamažu nepalieka vietos senajam. Ar Yukari sugebės įgyvendinti savo svajonę atidaryti konditerijos parduotuvę, o gal jos svajonės pasikeis?
Perskaičiau daug filmo atsiliepimų: tiek geru, tiek nelabai. Kadangi Paradise kiss sulaukė tiek dėmesio, pasižiūrėjau ir aš. Turiu pripažinti, kad man patiko. Panašaus stiliaus kaip ir Nana, taigi jei patiko Nana, turėtų patikti ir Paradise kiss. Filmas nepakenkė Warner Bros ženklui :)
Pagrindinai aktoriai:
Keiko Kitagawa-------Yukari 'Caroline' Hayasaka
Osamu Mukai -------Jouji 'George' Koizumi
Yusuke Yamamoto--------Hiroyuki Tokumori
Shunji Igarashi--------Isabella
Screenshot:
Treileris:
Spoiler:
Jei norit pažiūrėti, bet nerandat, rašot man į PM, duosiu linką. :)
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
Temos pavadinimas: Re: Paradise Kiss Lapkritis 24th 2011, 19:00
Šitą filmo laukiau gal pusmetį xDD Buvau peržiūrėjus anime, tai kai pamačiau, kad 'greitai' filmas išeis, tai vos neklykiau iš laimės Po šito filmo man pradėjo patikti Keiko Kitagawa kaip aktorė, kadangi pamačiau, kad ji tikrai neblogai vaidina..
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: Paradise Kiss Sausis 25th 2012, 13:52
šitą filmą gal prieš savaitę susigundžiau pažiūrėt :D kažkodėl seniai tokio paprastai mielo filmo nebuvau mačius :D man patiko Nors nieko labai jau ypatingo nevyko, tačiau kažką savito turi :)
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Paradise Kiss Sausis 28th 2012, 07:44
ParaKiss yra pirmasis mano must-watch liste, kai tik susitvarkysiu interneto reikalus... e.e Nes esu ir mangą skaičius, ir anime žiūrėjus, taip pat esu Ai Yazawos gerbėja ir simpatizuoju Keiko. Taigi nujaučiu, kad man turėtų patikti. :}
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30