Vištienai reikės: 4, be odos ir kaulų, vištienos krutinėlės puselių 2 valgomų šaukštų miltų 1 kiaušinio 1 puodelio duonos džiuvesėlių druskos ir pipirų pagal skonį aliejaus kepimui Padažui reikės: 2 arbatinių šaukštelių cukraus 2 arbatinių šaukštelių sojų padažo 2 arbatinių šaukštelių pomidorų padažo
Gaminimas Išmušti vištienos krūtinėlių puseles iki 1cm storio, tuomet įtrinti druska ir pipirais. Po to krūtinėlę pavolioti miltuose, nubraukti perteklių, pavolioti išplaktame kiaušinyje, o po to džiūveseliuose. Kartoti, kol abi busės bus padenktos. Kai keptuvė įkais įdėti vištiena ir pakepti kiekvieną pusę 3-4min, arba kol abi pusės apskrus. Išėmus iš keptuvės nusausinkite aliejų.
Sumaišyti padažo ingridieantus. Galima patiekti su ryžiais ir daržovėmis.
P.S. Vietoj vištienos galima naudoti kiaulienos nugarinę.
Spoiler:
Štai kiaulienos nugarinės receptas. Atkreipkite dėmesį, kad padažo receptas visiškai skiriasi.
Gaminau pati, buvo skanu. Skonis nelabai skyriasi nuo lietuviško kepsnio, bet psichologiškai tikrai skaniau, kai žinai, kad gaminai pagal japonišką receptą. Tiesa valgiau be padažo, jis be abejo suteikia papildomą aromatą.
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
Jeigu einu į kokį sushi barą ir neiimu sushi, tai praktiškai visada pasiėmu šitą..:DD Man ta vištiena žiauriai patinka, tačiau prie jos būtinai turi būti skanus padažas, kadangi bent jau man, kai valgai ją be nieko, tai ji niekuo ypatinga..
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Mančestery yra žiauriai geras japonų restoranas, tai jame vien tik tonkatsu teužsisakinėju, nes jisai būna per pietus šiek tiek pigiau. Dar alaus japoniško užsisakau ir kaifuoju.. Jau iš manęs padavėja žvengia, nes žino, ką užsisakysiu. Kažkaip atsibodęs man tas sushi. Tonkatsu daug geriau. Tikiu kad ir vištienos katsu skanu, bet nebandžiau, nes per daug tonkatsu patinka :D
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
buvau pirmadienį. vėl eisiu, kai už ateinantį mėnesį pinigus perves lol gal jie ten kokius vaistus deda, kad mane prie to tonkatsu taip traukia :D žinai, man jau geriau 6 svarus išleist skaniam maistui, nei alkoholiui ar bilietui į kpop party. turbūt pasenau, lol
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Vištienos Katsu su Tonkatsu padažu