Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Pirmasis sniegas [ Virgin snow ] Gruodis 23rd 2011, 18:04 | |
| Pirmasis sniegas
Sekdamas paskui savo tėvą, Min Kim, nors ir nemokėdamas japonų kalbos, atvažiuoja gyventi į Japoniją, kur jo tėvas dirba puodžiumi. Kartą užsukęs aplankyti šventyklos Kim sutinka jauną talentingą merginą dirbančia toje vietoje Sasaki Nanae, kurią jis iš pirmo žvilgsnio įsimyli. Greitai, pradėjęs lankyti mokyklą, jis sužino, kad Nanae mokosi ten pat kur ir jis - paralelinėje klasėje. Tad Min nenorėdamas praleisti geros progos susipažįsta su mergina bei ima su ja leisti savo laiką braidžiodami po Kijoto gatves, mokydamiesi japonų kalbos.
Paskutinį kartą redagavo Uru'mi, Sausis 1st 2013, 22:01. Redaguota 3 kartus(ų) | |
|
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Pirmasis sniegas [ Virgin snow ] Gruodis 23rd 2011, 18:55 | |
| Nemačiau, bet planavau pažiūrėti. Buvau parsisiuntus, bet prireikė vietos pc tai ištryniau. Ir iki šiandien buvau užmiršusi. XD | |
|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Pirmasis sniegas [ Virgin snow ] Rugsėjis 21st 2012, 19:22 | |
| žiauuuriai fainas filmas! patiko nuo pat pradžių ^^ o tas aktorius pagrindinis, gimęs balandžio 17, beveik kaip aš :DD | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pirmasis sniegas [ Virgin snow ] | |
| |
|