Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: I Give My First Love To You Sausis 13th 2012, 20:28
Pavadinimas : I Give My First Love To You Orginalo kalba : 僕の初恋をキミに捧ぐ Žanras : Drama, romantinis Aprašymas : 8 erių metų Takumai Kakinouchiiui diagnozuota sunki širdies liga, dėl kurios jis privalo judėti kuo mažiau, atsisakyti saldumynų bei daugelio kitų patiekalų. Tačiau ne tai svarbiausia. Jei Takuma nesulauks širdies transplantavimo operacijos, jis mirs nesulaukęs 20 ies. Jo ligos nepaisė Mayu Taneda, mergaitė, kuri nuo pat mažens yra įsimylėjusi Takumą. Istorija prasideda nuo tų laikų, kai jie abu dar buvo vaikai. Mayu (kurios tėvas yra daktaras) ligoninėje susipažįsta su Takuma. Bėgant laikui, jie pavirsta labai artimais draugais, įsimyli vienas kitą ir pasižada vienas kitam susituokti tuoj pat, kai jie taps pilnamečiais. Tačiau Takumą slegia juodas mirties šešėlis, tad jis ima gailėtis, kad sutiko Mayu, kurios tolimesnį gyvenimą jis pavertė pragaru. Aktoriai : Inoue Mao, Okada Masaki, Sugimoto Tetta, Moriguchi Yoko, Nakamura Toru, Hosoda Yoshihiko, Harada Natsuki
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: I Give My First Love To You Vasaris 17th 2012, 15:05
šitas filmas neblogas.. :D bet kas keisčiausia apie jį buvau nieko negirdėjus čia praėjusiais mokslo metais, bet draugė kuri šiaip nesidomi Azija parekomendavo jį, vien dėl to nustebimo susigundžiau žiūrėti..:) Mano draugė ta tai lydosi nuo tokių istorijų, o man tai jau baigia jos nusibost.. kažkas serga, kažkas myli..bet paskutinė scena šio filmo man pasirodė truputį mhhh keistoka ir juokingai nejuokinga.. keista žodžiu...
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: I Give My First Love To You Vasaris 19th 2012, 09:05
Istorija truputi primena "Shounen Wa Tori Ni Natta" filmą, kuris buvo vienas iš pirmųjų mano matytų tokio pobūdžio (pagr veikėjas serga) filmų, tai visus ir lyginu su juo. :D Anyway, šitas atrodo visai mielas, tai gal ir reiks pasižiūrėt. :}
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
Temos pavadinimas: Re: I Give My First Love To You Vasaris 19th 2012, 17:53
Buvo žiauriai miela žiūrėti šitą filmą ^^ Tačiau tikrai nerekomenduočiau tiems, kurie mėgsta filmus pilnus veiksmo, nes bent jau man, tai čia dar viena romantinė istorija pažiūrėti atsipalaidavimui po visų rūpesčių.. :D
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: I Give My First Love To You Vasaris 23rd 2012, 15:08
man tai šis filmas labai patiko ^^ apie jį rašiau recenziją, ir iš 250 žodžių parašiau 384 :DD
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: I Give My First Love To You Vasaris 25th 2012, 11:22
Labai patiko šis filmas~~
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10