|
|
| Dvasios ir vaiduokliai | |
|
+7Sulli. Sima~ haruhi ceneash chibi_panda Minga LastQQQ 11 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 25th 2012, 13:41 | |
| Tai jau tikrai. Pati negaliu patikėt ir susivokt. Dabar kai šviesu, atrodo išvis nesąmonė. Labai žiauriai neišsigandau, nu bet tas faktas, kad jauti tai, ko negali sveiku protu paaiškint veda iš proto :D net du kartus kompą ištėškiau ant žemės po to :D gerai , kad gyvas liko. | |
| | | haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 25th 2012, 13:50 | |
| blemba, aš turbūt gyva nelikčiau, jeigu negalėčiau prarėkt ;// aš labai bijau tokių visokių dalykų ;// tikiuosi, kad pas tave, chibi_panda, daugiau nebebus tokių dalykų! | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 25th 2012, 19:38 | |
| Nežinau prie ko tai priskirti.. Aš žinau,kad tikrai taip sapnavau... Esmė tame ,kad dažnai sapnuoju močiutę,kuri realiai nebuvo mano kraujo giminė,sapnuoju ,kad ji mane apsikabina ir sako, nebijok, aš visad būsiu su tavim. Ką tai reiškia? Pasąmonė? Ar, kažkas daugiau? |
| | | Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 25th 2012, 22:16 | |
| | |
| | | Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 26th 2012, 13:17 | |
| Man tai fainas labai jausmas būna kai sėdžiu prie kompo ir visą laiką atrodo, kad už manęs kažkas stovi... kad ir dabar tas pats :DDD O aš vis atsisukinėju :DD O kai mano teta pasakojo kaip pas ją apsigyveno vienas "draugas"... Visai neseniai... Pasakojo kaip pelenines mėtė ant žemės... Kaip cigaretes 2 naujas židiny rado... Kaip ten kažkokį metalinį (tą kur žarijom žarstyt... pamiršau kaip vadinasi :/ ) rado sutaisytą, ištiesintą, nes buvo sulankstytas... Šuo kartą taip lojo ir cypė kad nežinojo kas darosi. Ir sakė vieną vakarą matė tarpdury jį... sakė toks žeme nusirideno kamuolys... Dabar tai nežinau kaip ten... Draugiškas namus sutvarko :DD Ai dar visada kai grįžta namo( ji kaime gyvena) koridoriuj randa duris atidarytas vienoj pusėj į virtuvę ir kitoj pusėj į kitą kambary :DD (Per visus 4 kambarius galima ratu apeit. Eini į virtuvę, apeini visus kambarius ir koridoriuj ateini... :DD) | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Kovas 29th 2013, 14:42 | |
| O kaip žiūrite į visus ekstrasensus, kurie sako, kad gali bendrauti su dvasiomis ir panašiai. |
| | | Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai Balandis 8th 2013, 09:30 | |
| Tikiu ekstrasensais, bet ne visais :) Manau vis tiek kažkas atėjo į šį pasaulį nenutraukęs visiškai ryšio iš ten kur atėjo ( taip, aš tikiu reinkarnacija :D) | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Dvasios ir vaiduokliai | |
| |
| | | | Dvasios ir vaiduokliai | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|