| Illuminati | |
|
+5ceneash Uru'mi Sima~ Kentou Sulli. 9 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:21 | |
| krč,visi esam satanistai x DDD
btww,va 13 stairs lyrikai : "can't get back" po to "back,back,back. " hmmm,,ištiesų panagrinėjus lyrikus daug ką galima pastebėt. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:22 | |
| Po invisible wall klipo aš irgi buvau pradėjus ta iluminati zenkla rodyt, nes nežinojau ką reiškia lol xDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:24 | |
| Aš per šitas jūsų kalbas dabar specialiai einu pagaišt laiką ir paskaityt apie illuminati, nes, brangiosios, man čia atrodo vapše nesąmonė. :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:26 | |
| Man irgi atrodo kad čia daugiau žmonės prisigalvojo, nei iš tiesų yra :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:27 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:30 | |
| aš tokio dalyko kaip illuminati tikrai neneigiu, ir tai yra reiškinys su ilga istorija, bet žmonės jau tikrai per daug nusividuriuoja šita tema. norint galima belenkam tą illuminati pripaišyt, čia tas pats kaip nuo kiekvieno krepštelėjimo namuose sakyt, kad pas tave yra vaiduoklių. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:32 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- https://www.youtube.com/watch?v=LHKIbPGh60Q
man po šito labai baisu pasidarė. Paskuj sužinojau kad Miley šitą dainą ne pati raše,o jai jos geriausi draugai ją padovanojo. su tais apvertimais kažkas panašaus kas Ruki angliškai dainuojant klausytis.turiu omeny misheard lyrikai. x D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 19:55 | |
| Kad Ruki ir angliškai dainuojant nelabai suprasi,o dar apvertus.:DD Nepyk Ruki,tokia teisybė:D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 20:00 | |
| | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Sausis 28th 2012, 20:19 | |
| aš irgi tokių turiu,parodyčiau,bet nemoku iš savo išmaniojo telefono jų ištraukt. ;c kažkaip kaikurias foto rodo,kaikurių ne:DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Vasaris 16th 2012, 10:56 | |
| Jūs čia apie iliuminatus diskusijas varot ar aš ko nesuprantu? jei taip tai mano crazy pusbrolis pamišes dėl tokiu keistenybių kaip iliuminatai masonai. Domisi jais diena nakti o poto direktoriu kuris mum dėsto istorija atakuoja. Vargšas žmogus. |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Vasaris 16th 2012, 18:41 | |
| Nu daba aš savo neišmanymą pademonstruosiu :D Nelabai turiu supratimo, kas tie iliuminačiai, bet kaip suprantu, visi eina iš proto todėl, Kad Gazetto savo visokiuose produktuose prikišo kažkokių ženklų, kurie tipo iliuminatiški .
Na šnekam apie japonus, taigi nepamirškim, kad vidutinis japonas dalykus, ateinančius iš kitų kultūrų supranta visai kitaip, nei buvo jų originalios reikšmės. Viskas pasiklysta vertime ir susiformuoja stereotipai, kurie kartais net juokingi, ir plinta tarp žmonių.galiu duoti ką nors nukirst, kad tų "ženklų" visur prikišo, nes jiem patiko kaip tai ATRODO, tipo menas. Be to, ne jie patys nekuria savo įrašų viršelių, tai daro specialiai tam pasamdyti žmonės, gal dar su Rukio idėjom.
| |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Vasaris 16th 2012, 19:52 | |
| Tai va,man visame šitame š kliuna tik tas dalykas, kad pats atlikėjas negali susigalvot, kokį jam judesį padaryt,ar kokį illuminatišką daigtą šalia pasidėt... Painuu.:D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 10th 2012, 09:36 | |
| čia nesenai visi dėjo į kelnes dėl Omegos viršelių.. Na,šį savaitgalį dirbau pas kunigą kaime, tvarkiau jo namus, tai radau kryžių, ir vietoj tos gėdos lentelės,kur užrašyta "INRI" buvo kažkokia akis išdrožta xD. grynai kaip illuminati ženklų pavyzdžiuose xD. taip įdomiai pasižiūrėjau, ir padariau išvadą,kad bus tas pats kaip ir su pentagrama. kiekviename tikėjime ji vis ką kitą reiškia . pvz Pitagoriečiams simbolizuoja sveikatą ir t..t. pagonys irgi pentagramą turi,kuri kažką reiškia, ir Krikščionims ji reiškia Jėzaus žaizdas . tataigi, nėra ko pergyventi,nes tokie dalykai turi dauuug prasmių, ir tiesiog manau,kad Ruki kilo idėja būtent tokia,padaryt išskirtinio kąnors,prigrūdo tų akių ir viskas,čia toks menas. | |
|
| |
PhasmophobiA ~Shatei~
Age : 64 Miestas : Panevėžys,arba kitaip,didelis šiukšlinas kaimas. Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sitting in a dark room. Išskirtinis Bruožas: Amžinai viską pamirštu,nes niekad neišsimiegu. Super Galia: Sedėti ir nekreipti dėmėsio.
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 21st 2012, 20:26 | |
| Aš nieko čia blogo nematau... Krikščionybėje trikampis su akimi viduryje reiškia Dievą.. aš net pati dažnai tą patį piešdavau xD .. Kai neturėdavau ką veikti,arba per tikybą xD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 21st 2012, 22:39 | |
| - PhasmophobiA rašo:
- Aš nieko čia blogo nematau... Krikščionybėje trikampis su akimi viduryje reiškia Dievą.. aš net pati dažnai tą patį piešdavau xD .. Kai neturėdavau ką veikti,arba per tikybą xD
Per tikybą aš irgi trikampį su akim piešiau xD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 22nd 2012, 16:05 | |
| - Sima~ rašo:
- PhasmophobiA rašo:
- Aš nieko čia blogo nematau... Krikščionybėje trikampis su akimi viduryje reiškia Dievą.. aš net pati dažnai tą patį piešdavau xD .. Kai neturėdavau ką veikti,arba per tikybą xD
Per tikybą aš irgi trikampį su akim piešiau xD Shima, per tave dabar ir aš trikampius paišau per prancūzų :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 22nd 2012, 16:07 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- PhasmophobiA rašo:
Per tikybą aš irgi trikampį su akim piešiau xD Shima, per tave dabar ir aš trikampius paišau per prancūzų :DDD Šaunuolė :D Aš tai visalaik per tokias nuobodžias pamokas paišau, tai ten visko pasitaiko, nuo trikampių iki arklių :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 22nd 2012, 16:10 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- PhasmophobiA rašo:
Per tikybą aš irgi trikampį su akim piešiau xD Shima, per tave dabar ir aš trikampius paišau per prancūzų :DDD Šaunuolė :D Aš tai visalaik per tokias nuobodžias pamokas paišau, tai ten visko pasitaiko, nuo trikampių iki arklių :DD aha :DD Shimaa, why tu ne on per skype? : ( | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Birželis 22nd 2012, 16:23 | |
| - haruhi rašo:
- Shimaa, why tu ne on per skype? : ( [/i]
Jau on :D Aš dabar žiūriu, kad troliai per fb, dažnai dalinasi illiuminati Lietuva puslapiu :DDDD | |
|
| |
PhasmophobiA ~Shatei~
Age : 64 Miestas : Panevėžys,arba kitaip,didelis šiukšlinas kaimas. Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sitting in a dark room. Išskirtinis Bruožas: Amžinai viską pamirštu,nes niekad neišsimiegu. Super Galia: Sedėti ir nekreipti dėmėsio.
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Liepa 23rd 2012, 12:07 | |
| Btw, dar Malice Mizer turėjo albumą ar singlą pavadinta Illuminatium ar panašiai,ir tiek dėmesio nesulaukė kaip gazai. Ir iš vis,dar Illuminati man asocijuojasi su Lara Kroft :"D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati Liepa 28th 2012, 11:39 | |
| Man su Tomb Raider filmu kur apie Illuminati buvo :DD Seniau nekreipiau dėmesio kad ten apie kažkokius illuminati, bet dabar kai rodė tai atkreipiau dėmesį :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Illuminati | |
| |
|
| |
| Illuminati | |
|