| You're Beautiful | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: You're Beautiful Sausis 29th 2012, 18:58 | |
| Valdybos kompanija, kuri buvo atsakinga už dievukų (nežinojau kaip išsireikšti :DD) grupę A.N.JELL nusprendė surasti naują grupės vokalistą, kadangi pagrindino vokalisto Tae Kyung balsas buvo pažeistas. Tačiau prieš pasirašydamas kontraktą, naujasis narys Mi Nam turėjo nuvykti į Valstijas dėl sveikatos sutrikimų. Jo agentas sumanė jo seserį, Mi Nyu, laikinai priimti į grupę, kad ši apsimestų savo broliu. Mi Nyu ir Mi Nam užaugo vaikų namuose ir Mi Nyu, kuri buvo pasiruošusi tapti vienuole, sutiko su apgaule, kadangi nenorėjo, kad brolio šansas tapti įžymiu, kad galėtų surasti jų biologinę motiną, nueitų veltui. Pavadinimas: You're Beautiful Korėjietiškai: 미남이시네요 Dar žinome kaip: Minami Shineyo ; He's Beautiful ; You're Handsome Šalis: Korėja Žanras: komedija, romantinis Epizodai:16Vieno epizodo trukmė: 1 valanda 5 minutės | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Sausis 29th 2012, 19:15 | |
| Kiek ašarų pralieta bežiūrint šitą serialą... :D Bet mielai pažiūrėčiau dar kartą. :} Greta Dream High ir NANA, tai yra viena iš mano mėgstamiausių istorijų. | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Sausis 29th 2012, 19:39 | |
| Filmas, kurio dėka pamilau Korėjos dramas :DD jis mano mėgstamiausias :D dar niekas, kad ir koks geras ar įdomus neaplenkė šio Su nostalgija atsimenu, kaip laukdavau naujų serijų ir mėgaudavausi!:D O po to žiūrėjau dar du kartus | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Sausis 29th 2012, 20:25 | |
| Mano čia tai pirma matyta dorama :DD Ir aš prisimenu, kai žiūrėjau ją, eidavau gulti 4 rytą, kadangi norėdavau vis daugiau pažiūrėti arba epizodas baigdavosi kokioj lemtingoj vietoj.. Ačiū dievui, kad tada buvo vasara ir nepriemiegojau pamokų xDD
- Spoiler:
Beje, aš iki šiol nervuojuosi, kad Go Mi Nam nepasirinko Jeremy.. TT_TT
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Sausis 29th 2012, 21:47 | |
| man ta pagrindinė aktorė žiauriai nepatiko. žinot kaip būna, kai tau žmogus, atrodo, nieko blogo nėra padaręs, bet tu jo tiesiog nevirškini. tai vat čia tas atvejis buvo :D nors kartais jin visai nieko būdavo. žiūrėjau vėlgi dėl droolinimo šaltinių :DDDD iš viso nedaug dramų esu žiūrėjus nuoširdžiai dėl siužeto, o ne aktorių stalkinimo :D tai tikriausiai būtų japonų LIFE ir Tatta Hitotsu no Koi (<-- šitą pradėjau žiūrėt su tikslu padroolint, bet deja pati istorija buvo tokia cute, sad ir innocent, nors ir iki kaulų smegenų nuvalkiota, kad oj ne vienas kibiras ašarų pralietas buvo :D) | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Rugpjūtis 9th 2012, 18:22 | |
| nusprendžiau pažiūrėt šitą dramą. iš pradžių nepatiko, bet džiaugiuos, kad nenutraukiau žiūrėjimo ir žiūriu toliau xD šiaip man nepatinka ta go mi nam, bet berniukai tokie sexiai, ypač tas iš C.N.Blue xD Ai dar Hong Ki veido išraiškos legendinės xDD | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful Kovas 16th 2013, 10:32 | |
| Pagaliau pažiurėjau. Kaip gailiuos, kad taip ilgai laukiau. Tikrai gera drama. Hong Ki is full of suteness xDD Jaučiu dabar varau japonišką versiją žiurėt :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: You're Beautiful | |
| |
|
| |
| You're Beautiful | |
|