Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Temos pavadinimas: 2NE1 Kovas 5th 2012, 08:39
Grupės pavadinimas 2NE1 reiškia Dvidešimt pirmo amžiaus nauja evoliucija Pirmą kart grupė buvo paminėta 2008 pabaigoje , kai sklido gandai, kad YG kuria Big Bang moterišką versiją pavadinimu Sista. Atsakui gandams, YG Entertainment - Yang Hyun Suk pareiškė, kad pavadinimas dar nebuvo išrinktas. 2009 sausio, buvo paskelbta, kad Female Big Bang" debiutuos kažkur 2009 liepą su trim narėm: CL, Park Bom ir Minzy. Vėliau tą mėnesį YG paskelbė, kad Sandara prisijungė prie grupės. Gale YG Entertainment paskelbė, kad grupę sudarys keturios narės ir jos debiutos kažkur gegužio mėnesį 2009. Kompanija pareiškė, kad grupė treniravosi 4metus ir, kad jų debiuto albumo dainas prodiusuos Teddy Murphy. Grupės pavadinimas turėjo būti 21 , bet buvo rasta dainininkė su tokiu pačiu vardu, tai grupė greitai persivadino į 2NE1.
2NE1 pirma daina buvo Lollipop , Digital paleidimas Kovo 27 dieną, 2009 metais. Daina buvo sukurta reklamuoti LG Cyon mobilųjį ir tai buvo susijungimas su Big Bang. Reklama ir muzikinis video buvo išleistas Kovo 28, 2009. Nors daina nebuvo reklamuojama, Lollipop įrodė, kad yra stipri chart hit tapdama #1 dauguma online charts ir dominuojant M.Net's online chart net keturias savaites iš eilės. Kovo 1d. 2010. 2NE1 tapo didžiausios nugalėtojos per Cyworld Digital Music Awards 2009 gaudamos 4 prestižinius apdovanojimus kartu su biggest selling artist for 2009 apdovanojimu. Merginos laimėjo Best Rookie Group, Best Song for I Dont Care ir Best Artist apdovanojimus.
Grupės narės:
CL
Tikras vardas : Lee Chae Rin (Faith Lee) Pozicija: grupės lyderė,reperė,vokalistė Gimimo data: 1991 metų vasario 26 diena Ūgis: 162 cm Kraujo grupė: A Hobiai: rašyti dainų žodžius Kalbų mokėjimas: Prancūzų, Anglų, Japonų
Dara
Tikrasis vardas: Sandara Park Pozicija: grupės vokalistė Gimimo data: 1984 metų lapkričio 12 diena Ūgis: 162 cm Kraujo grupė: A Hobiai: muzika, internetas Kalbų mokėjimas: Tagalog, Anglų, Kinų
Minzy
Tikrasis vardas:Gong MinJi (Kong MinJi) Pozicija: grupės reperė, vokalistė, šokėja Gimimo data: 1994 metų sausio 18 diena Ūgis: 161 cm Kraujo grupė: O Hobiai: muzika, dainų tekstai, mokytis dainų tekstus Kalbų mokėjimas: Kinų, Japonų
Bom
Tikrasis vardas: Jenny Park Pozicija: grupės pagrindinė vokalistė Gimimo data: 1984 metų kovo 24 diena Ūgis: 165 cm Kraujo grupė: AB Hobiai: mėgautis muzika Kalbų mokėjimas: Anglų, Japonų
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Kovas 5th 2012, 14:27
pirma jų daina, kurią išdirgau buvo 'I AM THE BEST' ir tada man ji atrodė kažkokia lieva, bet dabar žiūriu, kad man ji patinka :DDD
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
pirma jų daina, kurią išdirgau buvo 'I AM THE BEST' ir tada man ji atrodė kažkokia lieva, bet dabar žiūriu, kad man ji patinka :DDD
Man irgi šita patinka :DDD
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Kovas 6th 2012, 15:31
Man jos labai patinka. Dievinu jų dainas.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Kovas 9th 2012, 06:14
Turbūt taip niekada ir nesuprasiu, ką Dara veikia šitoj grupėj.
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Kovas 9th 2012, 12:16
ceneash rašo:
Turbūt taip niekada ir nesuprasiu, ką Dara veikia šitoj grupėj.
Man irgi ji ankščiau tokia "non temų" atrodė,nes tos tokios fyfutės, o ji paprasta tokia. Bet kuo daugiau live žiuriu,tai man ji patikt pradeda. Va pvz šitam live tai sužibėėėjo mergaitė.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Visai ne paprastumą turėjau omeny, bet neesmė. :} Man keista, nes ji tiesiog paneigia visas YG skleidžiamas tiesas apie "talento pirmenybę prieš išvaizdą". :}
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
na jei jau prašnekom apie Darą, tai man jos kojos visada pasišlykštėjimą kėlė. nu blemba kas per daug, tas nesveika. atrodo kaip iš kokio Aušvico pabėgus wwwww
Sandara gali dainuoti,tik jai retai duoda =.= o dėl išvaizdos..ją kokią savaitę reikėtų riebiai pamaitinti,kad imtų atrodyti sveikai. Iš 2ne1 apskritai man labiausiai patinka Bom.Nepaprastai graži(būčiau vyras,imčiau) ir balsas gan stiprus palyginus su daugeliu kitų kpop vokalistčių. Ir bendrai jos kietos,man patinka jų edgy įvaizdis.
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
nustebau, kad CL tokia jauna. Galvojau tikrai vyresnė.
Man nepatiko joms sukurtas tuščias įvaizdis (toks visoks kaip I AM THE BEST klipe). Jas ant tiek apkrauna ta visa sintetika, kad jų muzikoj negalėjau jų pačių spalvos niekaip pamatyti, todėl man neigiamas įspūdis formavosi. Nesakau, kad jos blogos atlikėjos, bet manau visi prodiuseriai ir įvaizdžio kūrėjai neduoda reikštis jų natūralumui ir šiaip žmogiškumui (kas mano galva dažnai su kpop grupėm atsitinka, todėl kpop atlikėjus man sunku pamėgti būtent per jų muziką bei įvaizdį. Kad suprasčiau, kas jie per paukščiai, turiu pamatyti šiaip visokios random filmuotos medžiagos su jais. Tada vaizdas pradeda ryškėt :D )
Turiu vienintelę man žinomą patinkančią šios grupės dainą (ir klipą):
Kentou ~Shateigashira~
Visai ne paprastumą turėjau omeny, bet neesmė. :} Man keista, nes ji tiesiog paneigia visas YG skleidžiamas tiesas apie "talento pirmenybę prieš išvaizdą". :}
O man ji kaip tik labai paprastutė atrodo ir tokia mažiausiai išsipuščiusi. Ir nemanau,kad dėl jos kojų kūdumo ji pati kalta.
Man irgi tie "prabangos motyvai" kliūva, ir kartais jų perdaug, bet joms,kad būtų geros nereikia pusnuogėms dainuoti. Tik vienintelė Bom baisiai trumpas sukneles mėgsta.
Itsumi ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Liepa 2nd 2012, 08:13
Iš merginų grupių, manau, ji yra viena geriausių. Ir nesuprantu, kodėl daugiausia fanų turi Park Bom xD
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Liepa 4th 2012, 17:28
man ta daina faina, kaip jum? :DD
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: 2NE1 Liepa 4th 2012, 19:22
haruhi rašo:
man ta daina faina, kaip jum? :DD
nebloga... laukiu video :D Šiaip užveža :D po dešimt kilometrų su dviračiu geras poilsis su tokia daina