| Kažkas linksmo | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Kažkas linksmo Kovas 6th 2012, 20:23 | |
| Tai vat.. Čia tokia tema, kurioje pasipasakosim kažką linksmo :D Pvz.: Gal kažkas atsitiko jums šią dieną, o gal kažką perskaitėte :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 6th 2012, 20:35 | |
| Jo. Twiggy twiggy išgirdau. žvengiu dar iki dabar. : DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 7th 2012, 16:53 | |
| Ok, nutiko ne šiandien, bet papasakosiu :D. Stovėjau maximoj eilėj, o už manęs stovėjo istorijos mokytoja, bet aš jos nemačiau, tada prie manęs priėjo klasiokas, davė 2 lt, energetinius gėrimus, ir sako "gali nupirkt man ?" sakau "Nu galiu" , tai aš kažkaip nevykėliškai paėmiau skardinę, ji nukrito ant žemės, suskilo ir tokia nebloga srove kaip fontanas pradėjo piltis ant mokytojos sijono xDDD. Mes atsiprašinėt pradėjom ir tokia gėda buvo pas ja kita pamoka eit, galvojau apstaugs, bet ji visus priekaištus reiškė mano klasiokui, dar pasakė "koks naglas, už Simonos eilėj lenda" :DDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 7th 2012, 17:02 | |
| - Sima~ rašo:
- Ok, nutiko ne šiandien, bet papasakosiu :D. Stovėjau maximoj eilėj, o už manęs stovėjo istorijos mokytoja, bet aš jos nemačiau, tada prie manęs priėjo klasiokas, davė 2 lt, energetinius gėrimus, ir sako "gali nupirkt man ?" sakau "Nu galiu" , tai aš kažkaip nevykėliškai paėmiau skardinę, ji nukrito ant žemės, suskilo ir tokia nebloga srove kaip fontanas pradėjo piltis ant mokytojos sijono xDDD. Mes atsiprašinėt pradėjom ir tokia gėda buvo pas ja kita pamoka eit, galvojau apstaugs, bet ji visus priekaištus reiškė mano klasiokui, dar pasakė "koks naglas, už Simonos eilėj lenda" :DDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDd | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 15:38 | |
| atsiminiau xD ruošiant kūčių stalą aš iš lempos tokia: RUKII!! ( nežinau kas užbangavo xD ) teta išgirdo ir sulaukiau atsakymo: Rūkyk! tada aš vėl: RUKII. teta: Rūkyk ! ir taip kelioliką kartų xD pamenu po to juokiaus iki pilvo skausmo. čia viską reikia pamatyt x D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 15:50 | |
| xDDD Jau įsivaizduoju iš niekur nieko rėkia RUKI! :DDD Jei aš taip pradėčiau rėkt tai nesuprastų arba sakytų kad durna ir pradėtų juoktis :DDD arba nieko nesakytų :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 15:52 | |
| man tai pasiūlytų į durnyną :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 16:14 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 16:21 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 12th 2012, 16:22 | |
| - haruhi rašo:
- Shalambalaram. rašo:
šedevras!!! tu - genijus ;****************** lol
Mes su Haruhi tik flood vakarėlį darėm :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 08:52 | |
| Čia ne šiandien buvo, bet neseniai prisiminiau :DD Buvau savaitgalį Lenkijoj su tėvais :DDD Mūsų buvo 6. Ir kai važiavom atgal vienas lenkas gal apie 30 metų ar jaunesnis stabdė mašinas kad pavežtų. Ir mosikavo ranka, o aš rėkiu: MOJUOKIT, PAMOJUOKIT :DDD ir 2 iš mūsų kas buvo arčiausiai lango jam pamojavo (gaila aš negalėjo mojuot, nes buvau toliausiai ir nebūtų manęs matęs xDD ) :DD visi juoktis pradėjom ir mačiau kaip tas šypsojosi :DDD nors ir greitai pravažiavom :DDD Kaži ką pagalvojo :DDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 12:58 | |
| - Minga rašo:
- Čia ne šiandien buvo, bet neseniai prisiminiau :DD Buvau savaitgalį Lenkijoj su tėvais :DDD Mūsų buvo 6. Ir kai važiavom atgal vienas lenkas gal apie 30 metų ar jaunesnis stabdė mašinas kad pavežtų. Ir mosikavo ranka, o aš rėkiu: MOJUOKIT, PAMOJUOKIT :DDD ir 2 iš mūsų kas buvo arčiausiai lango jam pamojavo (gaila aš negalėjo mojuot, nes buvau toliausiai ir nebūtų manęs matęs xDD ) :DD visi juoktis pradėjom ir mačiau kaip tas šypsojosi :DDD nors ir greitai pravažiavom :DDD Kaži ką pagalvojo :DDDD
čj suerzinot tą lenką :DDD nes aš tai susinervinčiau, galvočiau - ko čia mojuoji, asile? geriau pavežtum :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 14:38 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Čia ne šiandien buvo, bet neseniai prisiminiau :DD Buvau savaitgalį Lenkijoj su tėvais :DDD Mūsų buvo 6. Ir kai važiavom atgal vienas lenkas gal apie 30 metų ar jaunesnis stabdė mašinas kad pavežtų. Ir mosikavo ranka, o aš rėkiu: MOJUOKIT, PAMOJUOKIT :DDD ir 2 iš mūsų kas buvo arčiausiai lango jam pamojavo (gaila aš negalėjo mojuot, nes buvau toliausiai ir nebūtų manęs matęs xDD ) :DD visi juoktis pradėjom ir mačiau kaip tas šypsojosi :DDD nors ir greitai pravažiavom :DDD Kaži ką pagalvojo :DDDD
čj suerzinot tą lenką :DDD nes aš tai susinervinčiau, galvočiau - ko čia mojuoji, asile? geriau pavežtum :DD Tai aš tau galėsiu pamojuot irgi ir nepavežt :DD Nors ne, dar mane surasi :DD O tas lenkas - ne :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 14:53 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
čj suerzinot tą lenką :DDD nes aš tai susinervinčiau, galvočiau - ko čia mojuoji, asile? geriau pavežtum :DD Tai aš tau galėsiu pamojuot irgi ir nepavežt :DD Nors ne, dar mane surasi :DD O tas lenkas - ne :DDD taip, Alytus mažas miestas - surasiu tave :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 15:07 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
čj suerzinot tą lenką :DDD nes aš tai susinervinčiau, galvočiau - ko čia mojuoji, asile? geriau pavežtum :DD Tai aš tau galėsiu pamojuot irgi ir nepavežt :DD Nors ne, dar mane surasi :DD O tas lenkas - ne :DDD taip, Alytus mažas miestas - surasiu tave :DDD Jau įsivaizduoju :DD Kaip koks siaubo filmas :DDD tu manęs ieškosi ir dieną ir naktį :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 15:24 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
čj suerzinot tą lenką :DDD nes aš tai susinervinčiau, galvočiau - ko čia mojuoji, asile? geriau pavežtum :DD Tai aš tau galėsiu pamojuot irgi ir nepavežt :DD Nors ne, dar mane surasi :DD O tas lenkas - ne :DDD taip, Alytus mažas miestas - surasiu tave :DDD Jau įsivaizduoju :DD Kaip koks siaubo filmas :DDD tu manęs ieškosi ir dieną ir naktį :DDD You can run, but you can't hide *evil laugh* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 15:28 | |
| aš manau tas lenkas pastebėjo, kad mašina sausakimša ir nesupyko :D o štai kaip mano mama man bando įpūsti pozityvo. cituoju: - Citata :
- nosi i virsu papus i prieki ir pirmyn
:DDDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 15:41 | |
| AAA... Mane haruhi nori suras ir kažką padaryt ... Ai aš gi dar nevažiavau ir nemojavau tau :DDD Gal ir matė :DD Bet paskui turėjo būt laimingas kad jam mojavo kažkas :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 13th 2012, 15:45 | |
| jo, dar nemojavai man, so aš tau nieko nedarysiu : (( :DDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Kovas 28th 2012, 17:49 | |
| verkiau :DD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo Balandis 28th 2012, 20:36 | |
| Vargšas žmogus turbūt buvo visai netekęs vilties ir ant beprotybės ribos, kad facebooke pagalbos prašė :DDD
Aš kažkada kai važiavau iš VLN į Šiaulius ekspresu, kuris virš trijų valandų važiuoja ir niekur nestoja, galvojau nuo proto nueisiu, kaip į tūliką norėjau. Mama man ryte padarė kažkokios arbatos, kuri šlapimą varo varo (tai dėkui, mam), tai visą kelionę neturėjau kitos minties, kaip kada gi pagaliau pasieksiu tūliką stoty.Galvojau mirsiu . Nu davažiavau kažkaip. Bet buvo žiauru.
| |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo 05 1st 2012, 07:15 | |
| Sulli, tas žmogiukas turbūt ryškiausia facebooko auka? Ar esi mačiusi ir baisesnių? Chibi_panda, o siaube, žinau tą jausmą, kai nori į tuliką, o autobusas nestoja T_____________T |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo 05 1st 2012, 20:25 | |
| na as nezinau jo aukos lygio, bet pamenu, kad iki asaru zvengiau ta diena skaitydama jo irasa ant sienos. net mama atbego aiskintis, kas yra, bet as is to juoko negalejau prasneket. seniai taip skaniai visu balsu nesijuokiau :))
hmm.. na ok jus norejot nusislapinti vaziuodamos autobuse.. man yra buve ir ziauriau. dar labai seniai, kai dar nei paaugle bet kaip ir nebe vaikas buvau, ir kai dar masinos neturejome, vaziavome autobusu is Sventosios i Panevezi.. pries lipant i autobusa nusprendeme pavalgyti todel kazkokioj kavinej uzsisakeme maisto.. as niekad gyvenime nepamirsiu, kad uzsisakiau kazkokios vistienos mandarininiame padaze... tai vat.. manau, jau numanote kas buvo toliau :D ilipau i autobusa ir ganetinai greitai pajutau, kad mano pilvas groja pavojaus marsa... tai buvo siaubingiausia kelione mano gyvenime.. as neisivaizduoju, kaip sugebejau susitureti visas tas ilgas keliones valandas, tik pamenu, kad tik sustojus autobusui Panevezio stotyje as kaip kulka lekiau i tulika net nesusimokejusi ir nepasiemusi tualetinio popieriaus :DDDDDD (aisku po to mama atbego is paskos ir sumokejo uz mane, bet butumet mate tos bobos, renkancios pinigus, reakcija :D) tai vat.. nuo to laiko pries keliones labai bijau valgyti, jau geriau tusciu skrandziu pakentet ir gert koki vandeni, nei apsitriest autobuse :DDDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kažkas linksmo | |
| |
|
| |
| Kažkas linksmo | |
|