daina gal ir nieko, bet tas berniukas šviesus ir su kirpčiukais labai mergaitiškų bruožų ir dar apkrautas rožiniais aksesuarais... nežinau arba išaugau arba tikrai keistai atrodo.. o jis galėtų ir kitaip atrodyt..įdomu kas iš jo taip padarė
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Verkiu. Šitie berniukai tipo reprezentuoja dubstep. Kpop su dubstep žiauriai nepakeliui, bet dabar jau tai yra 2012 vinis dancebreak'uose panaudoti dubstep. Kaskart tai išgirdus mano širdis verkia.
Google it. Net lietuviškai yra aprašyta. Youtube paklausyk tarkim Rusko - Hammertime.
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Labai man patinka Nu'est. Na aišku ne visad išspaudžia jie iš savo balso ką gali geriausio, bet kai rookie grupė, tai atleistina. Ir finally aš noona visiems nariams, ye. :DD
O kaip jum šita? man tai buvo žiaaauriai netikėta, pirmi jų video buvo tokie galingi, o su šita daina labai jau nustebino o_o Turbūt LOENENT nori išpopuliarint labiau, kad neapsisprendžia kokiems jiems būt :D nežinau ar kažkas supras,nes dabar beveik puse 2 nakties, jaučiuosi kaip menesį nemiegojus ir nevalgius, bet žodžiu, aš myliu Nu'est