Man Himchan kartais primena beždžionę. :D Zelo mieliakas, bet mano numylėtinis yra Daehyun. :} Jongup žiauriai awkward. :D Pažiūrėkit Tadah! It's B.A.P, visi epizodai yra subtitruoti.
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Jie kokių augimo hormonų užvartoję? XD Ok aš per daug apie normalų augimą nežinau, bet visi mano šeimoje berniukai, iki 15 metų nebuvo viršiję 180, tik nuo 15 ėmė augti it ant mielių. XD WARRIOR gražiai žiūrėjosi, bet neilgai išsilaikė topuose, ir šiaip aš nelabai jų klausau, kiek į Zelo žiūriu
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
not sure if like. vėl švilpukai, vėl bang bang šaudo, vėl yongguk firminis B-A-P ir Zelo analogiškas repo nugreitinimas kaip Warrior. šiaip gerai bernai atrodo. choreografija savotiška... na bent jau yra į ką akis paganyt:D
haruhi ~So-honbucho~
aš tai klykiu ir šokinėju iš laimės, pagaliau sulaukiau ^^ nors tikrai panaši dainą į Warrior, bet man labai labai, nu krč n kartų labai patinka !!! ^^
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
man tai labiau Warrior, bet Power irgi kieta ^^ o iš to albumo, man dar labai labai labai patinka 'What The Hell' ^^ ai, ką aš čia spangstu, aš myliu VISAS jų dainas :DD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Man visos B.A.P, dainos (kol kas) patinka, ypač Fight For Freedom (gaila tik, kad ji neilga), Power ir What the Hell. Ypatingai patinka tai, kad jų muzika nėra tokia lengvutė ir labai jau popsiška; kažkaip kiek klausau, tiek atrodo, kad jie bando padaryti lyg ir sunkų popsą, ar kažkas panašaus. T.y.muzika išpildyta, girdisi įvairūs instrumentai (labai patinka, kad naudoja styginius (smuikus, gitaras)), muzika nėra vien kompiuterinė, o galiausiai ir vokalai yra išskirtiniai.
haruhi ~So-honbucho~
Ypatingai patinka tai, kad jų muzika nėra tokia lengvutė ir labai jau popsiška; kažkaip kiek klausau, tiek atrodo, kad jie bando padaryti lyg ir sunkų popsą, ar kažkas panašaus. T.y.muzika išpildyta, girdisi įvairūs instrumentai (labai patinka, kad naudoja styginius (smuikus, gitaras)), muzika nėra vien kompiuterinė, o galiausiai ir vokalai yra išskirtiniai.
va būtent, aš tokios nuomonės irgi! :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
pagaliau pilnas MV! gal ir šita daina kaip ir visos kitos jų dainos (švilpukai, 'B.A.P' ir t.t.) bet kaip ir kiekvieną kitą jų dainą, taip ir 'No Mercy' myliu ir mylėsiu! so Boom Clap, Boom Boom Clap! ♥
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Boom, crap, boom, boom crap, ane? ;D awesome jie. Ypač man patinka kad dainas rašo Bang Young Guk and Himchan kartais ranką prideda. Jie gadina visą reikalą mano bias list'e, so visus juos like'inu. Perklausius visas dainas, nebuvo nė vienos bereikšmės, išskyrus keletą love song baladžių kurios buvo kaip kokie OST'ai ir man labai patiko.
haruhi ~So-honbucho~