Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Temos pavadinimas: Exo- M, Exo-K Balandis 27th 2012, 12:15
EXO yra Kinijos-Pietų Korėjos vaikinų grupė, suformuota SM Entertainment, 2012 metais Seule, Pietų Korėjoje. EXO sudaro dvylika narių, tačiau yra išskirta į dvi grupes EXO-M ir EXO-K. Jų debiutinis singlas "MAMA" buvo išleistas 2012 metų balandžio 7 dieną.
EXO-K
Sehun
Pilnas vardas: Oh Sehoon (오세훈) Gimimo data: 1994m. balandžio 12d. Pozicija grupėje: Šokėjas, vokalas, reperis Ūgis: 181cm
Kai
Tikras vardas: Kim Jong In (김종인) Sceninis vardas: Kai (카이) Gimimo data: 1994m. sausio 14d. Pozicija grupėje: Pagrindinis šokėjas, vokalas, reperis, grupės veidas Ūgis: 182 cm
D.O
Tikras vardas: Do Kyungsoo (도경수) Sceninis vardas: D.O (디오) Pozicija grupėje: Vocal Gimimo data: 1993m. sausio 12d.
Chanyeol
Tikras vardas: Park Chan Yeol (박찬열) Gimimo data: 1992m. lapkričio 27d. Pozicija grupėje: Pagrindinis reperis, sub-vokalas Zodiako ženklas: Šaulys Ūgis: 187 cm
Baekhyun
Vardas: Byun Baekhyun (변백현) Pozicija grupėje: Vokalas Gimimo data: 1992m, gegužės 6d.
Suho
Tikras vardas: Kim Jun Myun (김준면) Pozicija grupėje: Lyderis, vokalas Gimimo data: 1991m. gegužės 22d. Ūgis: 172 cm
EXO-M
Lu Han
Gimimo data: 1990m. balandžio 20d. Pozicija grupėje: Vokalas, šokėjas, grupės veidas Ūgis: 176cm
Tao
Pilnas vardas: Huang Zi Tao (黄子稻) Angliškas vardas: Edison Huang ( :| ) Gimimo data: 1993m. gegužės 2d. Pozicija grupėje: Pagrindinis reperis, vokalas Ūgis: 185cm
Chen
Tikras vardas: Kim Jong Dae (김종대) Gimimo data: 1992m. rugsėjo 21d.
Lay
Tikras vardas: Zhang Yi Xing (张艺兴) Pozicija grupėje: Pagrindinis šokėjas, vokalas Gimimo data: 1991m. spalio 7d.
Xiumin
Tikras vardas: Kim Min Seok (김민석) Gimimo data: 1990m. kovo 26d. Pozicija grupėje: Vokalas, šokėjas
Kris
Tikras vardas: Wu Fan (吴凡) Angliškas vardas: Kevin Li / Kevin Wu Nick'as: K.Li Pozicija grupėje: Lyderis, reperis, sub-vokalas Ūgis: 187cm
Exo-K
Exo-M
**** Gal puse valandos kūriau šitą temą, tik pabandykit dabar neperskaityt visko. :DD
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Balandis 27th 2012, 22:43
Shalambalaram. rašo:
**** Gal puse valandos kūriau šitą temą, tik pabandykit dabar neperskaityt visko. :DD
:DDDD *paplekšnoja tau per petį*
gražiai sukūrei , pliusas tau už tai.
kai žiūrėjau pirmą klipą, tai pasivaideno, kad žiūriu LOTR ar tai HP, nes tas balsas pasakotojo - grynai Dumbldoro ar tai Gendalfo :DD
Na, vaikinukai dar tik šiemet debiutavę, jau tiek daug klipų turi. Ir ne šiaip, o tikrai gražių ir kainuojančių. Matyt SM labai daug iš jų ateity tikisi, jei tiek daug investuoja. Man patiko labai what is Love tiek daina, tiek klipas. Ir dainuoja gražiai. Neesmė, kad nieko nesupratau. Matyt treniravosi kokius kelis metus.
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Balandis 28th 2012, 20:36
Asmeniškai, tai man visai nepatinka, kad dvi grupes padarė. Nafik to? Viena padainuoja korejietiškai, kita kinietiškai? :D
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Balandis 29th 2012, 09:36
Viską perskaičiau ir pražiūrėjau :DD Man tai labiausiai patiko jų daina tai History :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Balandis 30th 2012, 20:16
Shalambalaram. rašo:
Asmeniškai, tai man visai nepatinka, kad dvi grupes padarė. Nafik to? Viena padainuoja korejietiškai, kita kinietiškai? :D
Kaip tai nafik? Gi bapkių daugiau užkals, elementaru.
Man patinka, tikrai SME daug pinigų į juos sukišo. Geri balsai, per gyvus pasirodymus dar kiek dreba, bet kuo toliau, tuo geriau. Nežiūriu į juos kaip į dvi atskiras grupes, o kaip į vieną. Nu taip, fangirlinu tikrai nemažai. :D History tikrai geriausias gabalas. O daugiau klausau EXO-K vien dėl to, kad tiesiog labai man sunkiai susiklauso kiniečių kalba.
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K 05 13th 2012, 07:22
ceneash rašo:
Shalambalaram. rašo:
Kaip tai nafik? Gi bapkių daugiau užkals, elementaru.
Man patinka, tikrai SME daug pinigų į juos sukišo. Geri balsai, per gyvus pasirodymus dar kiek dreba, bet kuo toliau, tuo geriau. Nežiūriu į juos kaip į dvi atskiras grupes, o kaip į vieną. Nu taip, fangirlinu tikrai nemažai. :D History tikrai geriausias gabalas. O daugiau klausau EXO-K vien dėl to, kad tiesiog labai man sunkiai susiklauso kiniečių kalba.
Aš kpope ne kažin ką iš manau, bet kiek man susidarė įspūdis, tai SME jei jau daug investicijų sukiša į atlikėjus, tai jau ir išmelžia juos tap, kad atsipirktų dešimteriopai :D Nors SM atlikėjai visi žiauriai stiprūs.
EXO greičiausiai laukia didelis populiarumas, skaičiau jie jau turi krūvą stalkerių, persekiojančių dieną naktį. Šiurpu.
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K 05 13th 2012, 15:42
Man Tao kažkuo užneša į KangTa :DDD
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K 05 29th 2012, 17:56
čia dėl akių.
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Liepa 12th 2012, 17:25
Hmm.. Kaip manote ar kada nors Exo grupė bus tokia kaip Super Junior? Kaip vertinat jos galimybės?
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Liepa 12th 2012, 17:54
Parodyk man nors vieną SME grupę, kuri nesusilaukė didelio populiarumo. :} Na taip, TRAX bene mažiausiai populiarūs. Bet visi kiti SME atlikėjai yra itin įžymūs.
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Rugpjūtis 1st 2012, 07:49
Kai and Bacon <3 idk, man kažkodėl nepatinka Exo-m~ and idk wae~ anywayz, kiek girdėjau greit bus jų comeback ir dainos turinys bus visiškai priešingas nei dainos MAMA, tai manau kad sugrįš su kokiu cute concept'u~ jei taip tada tikrai nusivilsiu SM
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 4th 2012, 14:55
Nemėgstu jų, man jie gryna Super Junior kopija. Ir ypač kai Exo fanai prieš Super Junior narį suplėšė Super Junior kažkokį plakatą, ar dar kažką. O šiaip, klausiau Exo-M vieną dainą, bet greit atsibodo, nes kaip jau sakiau, jie neša į SuJu, o SuJu 100 kartų geriau.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 09:45
haruhi rašo:
Nemėgstu jų, man jie gryna Super Junior kopija. Ir ypač kai Exo fanai prieš Super Junior narį suplėšė Super Junior kažkokį plakatą, ar dar kažką. O šiaip, klausiau Exo-M vieną dainą, bet greit atsibodo, nes kaip jau sakiau, jie neša į SuJu, o SuJu 100 kartų geriau.
Nemėgti grupės dėl fanų yra keistoka. :} Bet turiu pasakyti, kad SuJu su Exo vargiai sulyginama jau vien dėl vokalų, kas, mano nuomone, yra svarbiausia dainininkams. ;}
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 12:39
ceneash rašo:
haruhi rašo:
Nemėgti grupės dėl fanų yra keistoka. :} Bet turiu pasakyti, kad SuJu su Exo vargiai sulyginama jau vien dėl vokalų, kas, mano nuomone, yra svarbiausia dainininkams. ;}
jeigu nedaskaitei iki galo, kartoju - "klausiau Exo-M vieną dainą, bet greit atsibodo", tai visgi ne dėl fanų ;)
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 14:24
ceneash rašo:
haruhi rašo:
Kurios grupės tavo nuomonė vokalai yra geresni?
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 19:19
kiek aš klausiau, exo-m dainuoja pagal fonuškę, tai ar čia galima vadint gerais vokalistais? o Super Junior turi tikrai gerų vokalistų - kyuhyun, yesung, ryeowook, sungmin, klausiau jų solo dainų, tikrai palieka įspūdį.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 20:28
Daskaičiau viską labai iki galo ir turėjau omeny sakinį "Ir ypač kai Exo fanai prieš Super Junior narį suplėšė Super Junior kažkokį plakatą, ar dar kažką" Nevisada nuo jų priklauso, ar fonuškė, ar ne. Apie Kinijos pop rinką aš nežinau, kaip ten pas juos įprasta, bet Exo-K dažniausiai dainuoja gyvai. O kad daina nusibodo, tai juk kiekvienam savo. Aš pvz pripažįstu, kad Wheesung yra vienas iš geriausių dabar esančių vokalistų kpop scenoje, bet tiesiog negaliu pakęsti jo išleidžiamų dainų. Beje, pati sau šiek tiek prieštarauji - sakai, kad grupė dainuoja pagal fonuškę, o tam kaip argumentą priešpastatai atskirų narių solo dainas. Tai geriau paklausyk Exo narių solo dainavimo, o tada jau galėsim padiskutuoti apie gerus vokalistus. ;}
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 14th 2012, 20:34
Aoumidori rašo:
ceneash rašo:
haruhi rašo:
Čia turi omeny Exo-M ir Exo-K?
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 18th 2012, 15:42
ceneash rašo:
Aoumidori rašo:
ceneash rašo:
haruhi rašo:
Čia turi omeny Exo-M ir Exo-K?
Taip, turiu omenyje tas dvi grupes.
haruhi ~So-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 18th 2012, 16:57
ceneash rašo:
Beje, pati sau šiek tiek prieštarauji - sakai, kad grupė dainuoja pagal fonuškę, o tam kaip argumentą priešpastatai atskirų narių solo dainas.
tavo nuomone tezė ir argumentai yra dviejose skirtingose pastraipose?
ceneash ~Fuku-honbucho~
Temos pavadinimas: Re: Exo- M, Exo-K Lapkritis 18th 2012, 19:10
haruhi rašo:
ceneash rašo:
Beje, pati sau šiek tiek prieštarauji - sakai, kad grupė dainuoja pagal fonuškę, o tam kaip argumentą priešpastatai atskirų narių solo dainas.
tavo nuomone tezė ir argumentai yra dviejose skirtingose pastraipose?
Mano nuomone, gali ir trijose pastraipose parašyt - nematau, kaip tai keičia esmę tavo pasisakymo. Gal mano išprusimo lygis per žemas, dovanok.
Aoumidori, aš asmeniškai nelyginu abiejų grupių. Tiesiog galiu pasakyt, kad man labai patinka Kyungsoo ir Beakhyun balsai. :}