Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+11
Black~
RaMi
ceneash
Sulli.
LastQQQ
chibi_panda
Kentou
Uru'mi
Sima~
Minga
haruhi
15 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 6284
Reputacija : 45

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^
Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD
Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^

apie ka galvoji? - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 12:50

Sima~ rašo:
Minga rašo:
Kaip dangus žanbuoja XDDD
Aha neblogai :D
pas mane nežaibuoja. ir gerai :D
Atgal į viršų Go down
http://www.last.fm/user/jrasy9
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 1772
Reputacija : 10

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 13:05

haruhi rašo:
Sima~ rašo:
Minga rašo:
Pas mane loja :DD parėjau visa šlapia nors skėtį turėjau bet jis man nepadėjo...
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 13:19

Minga rašo:
haruhi rašo:
Sima~ rašo:
Minga rašo:
Pas mane loja :DD parėjau visa šlapia nors skėtį turėjau bet jis man nepadėjo...
aš turėjau skėtį, bet jo nenaudojau, nes tik lynoja.. :DD
Atgal į viršų Go down
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 581
Reputacija : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 14:37

Sulli. rašo:
LastQQQ rašo:
chibi_panda rašo:
Mane tai tėvai pastoviai apšnekinėja su vsisokiais žmonėm, kokia maža buvau ir kokia dabar, tai iš tikro labai erzina, net jei esi ne jų akivaizdoj (lauke ar viršuj) , nes gi rėkia visa gerkle. Arba Kas nors tipo : tai kaip dukra bla bla bla ? Mama: Ai, mano dukra tai visai meeeeeh, nu bet ką padarysi. *atsidūsta*.
oi mane irgi nervina kai tėvai apkalba, ypač kai pabrėžia, kokia šauni buvau mergaitė ir kokia BUVAU protinga, kokia BUVAU išradinga, kokia BUVAU talentinga.... Nežinau ar jie taip kalbėdami turi tikslą mane įskaudinti ar aš tiesiog per daug visa tai sureikšminu.

O galvoju tai, kad tėtis išmoko naudotis kompiuteriu. Šiaip šaunu, bet... Turėjau tėčiui pagrasinti, kad leistu ir man prisėsti prie PC. Net juokinga, nesitikėjau, kad ir suaugusiems žmonės pavojingas nolaifinimas xDDD

eina sau, o man viskas atvirksciai. kol gyvenau su jais, tai buvau didziausia nevykele ir seimos geda, taip sakant. viskas, ka dariau jiems budavo negerai, pastoviai tyciodavosi prie giminiu is manes, kokia as netikus ir t.t.. ir tada... as spjoviau viska ir isvaziavau i Anglija dirbti. net neisivaizduojat kaip viskas apsiverte aukstyn kojomis. pvz. anksciau gyvenime is mamos niekad nesu girdejusi zodziu 'myliu tave' (cia seimoj kazkoks tabu vartot siuos zodzius, todel ir pati nemoku garsiai reiksti jausmu, nes seimoj trauma ivare). galu gale jei ir sulaukdavau kokio pavadinimo, tai "pyzda" ar pan., jei sunervuodavau.
na o dabar pastoviai emailai is jos prasideda "zuika", "saule" "meile". wtf taip net juokinga ir nejauku skaityt, nes ji gyvenime i mane taip anskciau nesikreipdavo. ir mociute, anskciau visa paauglyste mane edusi, kad savo gimimu mamai sugadinau gyvenima ir kad geriau, kad manes nebutu, dabar irgi Agnyte ta Agnyte ana. jau nekalbu, koks pasitenkinimas uzejo tada, kai istojau i labai gera universiteta ir sunkia specialybe. dabar esu puiki dingstis pasigirti bendradarbiams, kaimynams ir giminems.
tokie dalykai ziauriai atima upa, nes jauciuos kaip koks irankis ju ego pakelti. garantuoju, kad jei ismestu is uniko ir grizciau i Lietuva, visi malonybiniai zodeliai ir lindimas i sikna dingtu is karto...

LastQQQ, lol, mano tėvų irgi nuolatinis argumentas, kokia nuostabi BUVAU , kai susiginčijam dėl ko. Nu aš ir pati žinau, kad BUVAU, bet ne mano kaltė, kad neturėjau sąlygų nei vieno gebėjimo vystyti ir visus praradau :D ir dabar esu mažiau gabi ir prisitaikiusi prie gyvenimo nei vidutinis mano amžiaus žmogus :D
Nu bet ne mano kaltė gi.
Mano tėvas nolife'ina sėkmingai nuo tada, kai man atiteko jo nešiojamas, nes jam paprasčiau stacionarinis, ant kurio susigaudo geriau.

@Sulli. Manau tavo mama viduje graužėsi pati dėl vienaip ar kitaip pakrypusio gyvenimo, daug graužaties kliuvo ant tavęs, nes taip lengviau daug lengviau, bet jinai vistiek tave myli, tik matyt yra labai išdidus žmogus, kuriemms sunku pripažint savo klaidas ar nusileist. Matyt kai išvažiavai jinai tavęs labai pasiilgo, suprato, kad daug negražių dalykų yra pasakius ir gailisi. Taippat su metais ateina ir sentimentalumas.
Pvz Mano tėvas labai mane myli, bet savo meilę reiškia ant manęs baubdamas(gal nuo tada kai man buvo šešeri. Pažymiu, kad aš buvau nepaprastai geras ir jautrus vaikas :D nebuvo ko ant manęs rėkt) už visokius menkniekius. Bet kai suaugau, o jis paseno, tai aš jį aprėkiu atgal , tai jis sako : šitaip su tėvais šnekėt negalima, pasidarei tokia ir anokia, man gal skaudu iš tavęs girdėt, bla bla bla. Tipo turiu sėdėt ir klausytis, kaip jis ant manęs rėkia :D lol mano tėvas labai išdidus, užsispyręs , arogantiškas ir vergvaldiškas (jam reikia žmonių, kuriuos galėtų valdyti, jiems įsakinėti, kontroliuoti). dar turiu sulaukti tos dienos, kai jis man nusikars nuo sprando. Nu bet čia prastieji momentai, o juk būna ir gerų, bei vistiek vienaskitą mylim , nes tai įrašyta genuose. Ale jo charakteris nepakeliamas.

Galvoju, kad noriu pasikeist emailą, kurį turėjau 10 metų, bet visur esu su juo prisireginus . Pvz E-senukuose negalima pakeist emailo, jei jau prisireginai su vienu, tai amen.
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 15:28

chibi_panda. Mano tėvas irgi toks pats :D bent jau buvo... nors kartais ir dabar toks būna, bet jau su metais keičiasi ir daugiau juokauja, nei aprėkia... Ir jis taip pat stengiasi vadovaut, kontroliuot... :D bet ai niekas jo iš šeimos neklauso, tai jis apsisuka ir nueina :D

Galvoju , kad reikia pasimokyti lt... 32
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 15:32

mano tėtis tai visišką absoliučia valdžią šeimoj turi T_T tai užknisa, nieko nepadarysi, niekaip nepasipriešinsi ;// viskas turi būt, kaip jis pasakys ;// tai užknisa T_T
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 16:07

Mldc tėvai xDDDD
Seniau jis man sakydavo: jei padarysi tą ir tą, gausi ko nori ( nu tik ne kokios mašinos :DD ). Arba pinigų duodavo... mano sesę tai papirkdavo greit :DDD ir dabar tas pats :DD o aš atvirkščiai... seniau nedariau ir dabar nedarau ( bet aišku to ką gali laisvai kitas padaryt ir nėra būtinybės man daryt :D )... Su manim sunkiau :DD... nesiseka jam man vadovaut xDDD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 16:59

nu sakau T_T
prieš jį nepasišakosi T_T
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 18:54

Shalambalaram. koks gražus parašas :D
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 18:56

Galvoju, kad išprotėsiu, jei vėl dings elektra x_x
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 18:57

O.o Sulli, aš iš tavo pasakojimų galvojau, kad tavo mama ideali, labai gerai sutariat, ir t.t.

Aš kadangi tėvo neturiu, tai mano mama turbūt už juos abu eina. Kurgi už abu, turbūt už visus blogus pasaulyje žmones.
Jau pripratau prie rusiškų keismų, visokių žodžiu kasdien.. Nieko.. liko nedaug man . :)

Minga, I knaaaaau ! Special dėl Rasos. 24
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey
Pranešimų skaičius : 1007
Reputacija : 59

Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus
Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto
Super Galia: Prasuku laika

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 19:08

Galvojau, kad netikiu, kad gavau 10, už ką? mokiausi viena diena ir tai nepilnai O.O Bet negaliu skųstis, bet tokie juokai man motivacijos rimtai sėdėti prie knygų nesuteikia XD
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 19:17

Shalambalaram. Tu gal nori kad infarktas būtų? :DDD
Atgal į viršų Go down
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 17th 2012, 19:30

Minga rašo:
chibi_panda. Mano tėvas irgi toks pats :D bent jau buvo... nors kartais ir dabar toks būna, bet jau su metais keičiasi ir daugiau juokauja, nei aprėkia... Ir jis taip pat stengiasi vadovaut, kontroliuot... :D bet ai niekas jo iš šeimos neklauso, tai jis apsisuka ir nueina :D

lol, pas mane tėvas lenda tol kol pasiekia savo, nes jis tik vienas turi smegenis ir žino kaip ką daryt. Kuo labiau sensta, tuo labiau elgiasi kaip darželinukas :D

galvoju, kad vis dėlto yra teisybės pasaulyje. Man bankas pagal pretenziją grąžino visus iš mano sąskaitos be neteisėtai nurašytus pinigus. Centas į centą. Nežinau iš kur juos parovė, jokios info nedavė nei kaip ma juos nurašė, tik pervedė į sąskaitą.
Dieve, kokia laimė. msn022
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 18th 2012, 11:17

Aina sau kokie neskanūs ledai... bet kokie skanūs... 36
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 18th 2012, 13:02

Minga rašo:
:DDDDDDDDDDDD

galvoju, kad pagaliau penktadienis ^^
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 18th 2012, 13:54

haruhi rašo:
Minga rašo:

Aš tą patį galvoju... PAGALIAU PENKTADIENIS...yyy... ir ryt liksiu viena... wyyy... :DD
Edit: mmmm... kokia skani saldainė - šokoladas :DDDD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 18th 2012, 15:06

Minga rašo:
haruhi rašo:
Minga rašo:

Aš tą patį galvoju... PAGALIAU PENKTADIENIS...yyy... ir ryt liksiu viena... wyyy... :DD
Edit: mmmm... kokia skani saldainė - šokoladas :DDDD

blem, pavydžiu, kad būsi viena ..
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 18th 2012, 16:36

chibi_panda rašo:

galvoju, kad vis dėlto yra teisybės pasaulyje. Man bankas pagal pretenziją grąžino visus iš mano sąskaitos be neteisėtai nurašytus pinigus. Centas į centą. Nežinau iš kur juos parovė, jokios info nedavė nei kaip ma juos nurašė, tik pervedė į sąskaitą.
Dieve, kokia laimė. msn022

labai dziaugiuosi uz tave!!!!! th4

as galvoju, kad baisiausia jau pabaigoj. siandien apturejau japonu egzamina, na, manau, turejau ji islaikyti. aisku, man pagal skaiciavimus reiktu gauti maziausiai 63%, bet gal kaip nors uzteks ir minimum 40% :D
siaip tikiuos ne per anksti dziaugiuosi.. >.>
dar liko vertimas is japonu i anglu ir japonijos istorija. istorijos kazkaip nebijau. vertimo irgi nebijojau iki siandien, kai teko per egza 3 vertimo uzduotis padaryt ir gavosi sikna kazkokia.. o per vertimo egza bus trys atskiri didziuliai tekstai.. na bet gal kaip nors islaikysiu.. juolab per siuos metus kanji zodyna ivaldziau kaip koks samurajus, tik spek suziuret kaip puslapius vartau :D mintinai net zinau kur koki kanji toj storoj knygoj rast :DD
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 10:04

Sulli. rašo:

labai dziaugiuosi uz tave!!!!! th4

as galvoju, kad baisiausia jau pabaigoj. siandien apturejau japonu egzamina, na, manau, turejau ji islaikyti. aisku, man pagal skaiciavimus reiktu gauti maziausiai 63%, bet gal kaip nors uzteks ir minimum 40% :D
siaip tikiuos ne per anksti dziaugiuosi.. >.>
dar liko vertimas is japonu i anglu ir japonijos istorija. istorijos kazkaip nebijau. vertimo irgi nebijojau iki siandien, kai teko per egza 3 vertimo uzduotis padaryt ir gavosi sikna kazkokia.. o per vertimo egza bus trys atskiri didziuliai tekstai.. na bet gal kaip nors islaikysiu.. juolab per siuos metus kanji zodyna ivaldziau kaip koks samurajus, tik spek suziuret kaip puslapius vartau :D mintinai net zinau kur koki kanji toj storoj knygoj rast :DD

Dėkui. Daba galėsiu ir mamai prisipažinti, kas buvo nutikę :D

Ganbare ! mes laikom kumščius už tave, tvirtybės ! kanji samurajus negali neišlaikyti ;) pamatysi kaip išlaikysi ir važiuosi į Japoniją :)

galvoju, ale šiandien ir užimta, prie durų rikiuojasi eilės. Ga todėl, kad tėvo visą savaitę nebuvo (ot pailsėjau viena namie su savo mintim savaitę)
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 15:33

galvoju, kad man šalta :DD 64
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 15:39

haruhi rašo:
galvoju, kad man šalta :DD 64
Man ankščiau šalta buvo... galvojau suledėsiu :DDD bet dabar saulė labiau į langus šviečia tai šilta :DDD

Galvoju, kad reikia mokytis egzui :DD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 18:17

Minga rašo:

man irgi :DDD bet, 'fuck that shit' :DDD
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 20:52

haruhi rašo:
Minga rašo:

man irgi :DDD bet, 'fuck that shit' :DDD
Teip :DD

Galvoju koks buvau gražus berniukas xDDD o dabar ne :DD mylimiausias mano vaikas :DD
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty05 19th 2012, 21:10

Galvoju kokia Minga ištikima ir manęs sulaukė :DDDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 240Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?