| apie ka galvoji? | |
|
+11Black~ RaMi ceneash Sulli. LastQQQ chibi_panda Kentou Uru'mi Sima~ Minga haruhi 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 05:06 | |
| galvoju, kad man gerklę skauda... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 05:17 | |
| galvoju, kad jau tuoj į mokyklą reiks eit TT_TT | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 10:20 | |
| Galvoju kaip nenoriu ryt į pamokas TT^TT | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 11:06 | |
| nors tebuvo 1 paskaita galvoju, kad ji mane išvargino | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 12:16 | |
| galvoju,kad jau spėjau pavargt nuo klasiokų :c | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 12:27 | |
| Galvoju, 1) kad nekenčiu matės pamokų nuo šiandien, nes vien dėl kitos klasės 2) kad dabartinė klasė ir klasiokai fainesni nei buvę :DD 3) gerai, kad kai yra 8 pamokos yra langai :DD 4) kad mane dailės mokytoja atleido nuo dailės pamokų iki kito pirmadienio ir ryt nebus pirmos pamokos 5) man labai skauda galvą ir gerklę... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 13:36 | |
| galvoju, kad žiauriai blogai jaučiuosi... o į moyklą būtinai reikia eit ir užsikalt vietas. kažkaip bandysiu išgyt per vakarą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 3rd 2012, 17:15 | |
| galvoju,kad sunkiai priprasiu prie nemigo naktų, paskaitų.. :D per vasarą tiek išsitingėjau,kad galvoju, kaip aš anksčiau paveždavau nueiti 4 ryto miegot ir 8 keltis.. nes dabar šiandien net pietukų numigau,nors miegojau pakankamai tikrai..bet jaučiausi tarsi nokautuota ir smigau | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 4th 2012, 09:38 | |
| Galvoju, kaip gerai kad šiandien nebuvo 2 lietuvių pamokų bet kaip blogai kad negalėjau nueit į matematiką ir pasiimt vadovėlių, įdomu ką mokytoja sakys | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 4th 2012, 12:12 | |
| jėga, kitą savaitę du kontroliniai :DDDDDDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 4th 2012, 14:00 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 06:06 | |
| Kad esu teta.... | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 11:04 | |
| Gavau pamokų tvarkaraštį ir jis paskutinis šūdas. Kam aš ėmiau tą chemiją, istoriją A lygiu? dumb..... Dar taip lieva.. lyg ir susibendravau su naujais klasiokais, jau juos atsikiriu,o per srautus vėl su kitais būsiu x.x Ehhhh bulllshiiiiit | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 12:10 | |
| galvoju, kad istorijos mokytoja totali kaušė. nauja mokytoja ir jau per pirmą pamoką klausinėja 7os klasės kurso... | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 12:27 | |
| Kentou, tu gali atsisakyt tų pamokų jei nenori :D Dar kol pradžia, nes vėliau tai nežinau ar galima. Ir jei trūksta valandų pasiimk kažką kitą :D
Galvoju, kad man ketvirtadienį ir penktadienį turi dar būt 12 pamokų :DD nes jau 17 buvo :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 12:51 | |
| Galvoj, kad kai mokslo metai prasidėjo ir vėl pradėjo skaudėt pečius :/ man gal vietoj kuprinės nešiot lagaminą kokį :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 14:16 | |
| - Sima~ rašo:
- Galvoj, kad kai mokslo metai prasidėjo ir vėl pradėjo skaudėt pečius :/ man gal vietoj kuprinės nešiot lagaminą kokį :DDD
tą patį šiandien galvojau,kad reiktų lagamino ant ratukų :DDD pečiai visi raudoni mano :c | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 15:09 | |
| - Uru'mi rašo:
- Sima~ rašo:
- Galvoj, kad kai mokslo metai prasidėjo ir vėl pradėjo skaudėt pečius :/ man gal vietoj kuprinės nešiot lagaminą kokį :DDD
tą patį šiandien galvojau,kad reiktų lagamino ant ratukų :DDD pečiai visi raudoni mano :c tai po kiek jūs knygų tampotės? : OO | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| |
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 15:27 | |
| šią savaitę aš vaikštau su rankinuku, nes į dieną maximum 2 knygas nešuosi :DDDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 15:47 | |
| - haruhi rašo:
- Uru'mi rašo:
- Sima~ rašo:
tą patį šiandien galvojau,kad reiktų lagamino ant ratukų :DDD pečiai visi raudoni mano :c tai po kiek jūs knygų tampotės? : OO vien lt vadovėlių šiandien penkis gavom.. dar geografijos,fizikos vadovėliai.o kur dar sąsiuviniai ir t..t.. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 15:50 | |
| Ilgiuosi senos lietuvių mokytojos T.T |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 5th 2012, 16:17 | |
| - Uru'mi rašo:
- haruhi rašo:
- Uru'mi rašo:
- Sima~ rašo:
tą patį šiandien galvojau,kad reiktų lagamino ant ratukų :DDD pečiai visi raudoni mano :c tai po kiek jūs knygų tampotės? : OO vien lt vadovėlių šiandien penkis gavom.. dar geografijos,fizikos vadovėliai.o kur dar sąsiuviniai ir t..t.. ai jūm po vieną davinėja. mes iš karto visus gavom, čia gerai, kai taip būna. pas auklėtoją palieki ir rami galva. po to dvi savaites po 2 namo parsineši :DD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 6th 2012, 00:57 | |
| Galvoju, kad vasarą vardan produktyvumo ir dėl interneto stokos apleidau gazerocką .. Žiūriu Sulli. irgi matyt kibo į gyvenimą . Blemba, kaip miego noriu. Kaip atsikelt šeštą reiks. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 6th 2012, 11:58 | |
| galvoju, kad ko gero peršalau ir dabar man gerklę skaudą, reiks gydytis savaitgalį, kad neįsisirgt | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|