Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Įsimintiniausios dramos Birželis 2nd 2012, 07:50 | |
| Kokios dramos jums labiausiai įsiminė ir kodėl? Ar buvo tokia, kuria žiūrėdamos labai verkiate? Pasidalinkim :) |
|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Įsimintiniausios dramos Birželis 2nd 2012, 20:26 | |
| vienareikšmiškai - LIFE. pažiūrėkit ir pamatysit :D ai dar labai verkiau per Tatta Hitotsu no Koi, bet čia tik dėl mano hormonų, bo šiaip kiti juokiasi iš tos dramos, nes atseit ji labai lėkšta :D o man tas lėkštumas daugiau sakyčiau toks vaikiškas dramos nuoširdumas :D tokia tikra nuoširdi meilė ir jokių seksizmų :D ech..
šiaip visi verkia žiūrėdami 1 Litre of Tears, bet manęs kažkaip negundo pažiūrėt tą dramą. manęs ten visokių vėžininkų ir pan. istorijos nelabai veikia. | |
|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Įsimintiniausios dramos Birželis 3rd 2012, 00:12 | |
| Man 1 litre of tears ir Koizora, nes mane kaip tik paveikia visokie ligoniai :D | |
|
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Įsimintiniausios dramos Birželis 3rd 2012, 15:43 | |
| Blue Spring, All About Lilly Chou Chou, Nana pirmas filmas..... Tiesą sakant labai patiko Dream High. :} - Sulli. rašo:
- vienareikšmiškai - LIFE. pažiūrėkit ir pamatysit :D
Esu žiūrėjus keleta serijų, tikrai super. Gaila, negalėjau pabaigti. | |
|
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Įsimintiniausios dramos Birželis 3rd 2012, 16:41 | |
| Savo laiku tikrai visko esu peržiūrėjus daug :D Dabar tam laiko nelabai turiu... Ant Azijos dramų persimečiau "Hana yori dango" dėka.. kažkaip susigundžiau pažiūrėt ir labai užkabliavo. Mačiau dar nemažai japonų dramų, bet kažkaip tooookio labai kažko įspūdingo ir neradau.. susižiūrėjo gana įdomiai, bet ne taip, kad labai įstrigtų. Tik labai patiko "Last Friend" dramos openingas https://www.youtube.com/watch?v=nsQtc0joZ6A pats filmas ir buvo gana įdomus, bet vietom nuobodokas.. :) O šiaip patiko "Devil beside you" buvo gana įdomus ir savotiškai keistas.. O šiaip po to mane labai patraukė Korėjos filmai tai esu daug mačius, bet ne visus iki galo pažiūrėjus, tiesiog kartais įklimpsti ir nebenori žiūrėt :) O patiko "Lie to me","You're beautiful", "City hunter", "Shining Inheritance"- šitas kažkuo labai daug emocijų man kėlė ir verk gana dažnai norėjosi, "Secret garden" Aj dar prisiminiau "Autumn's concerto" šiaip patiko, bet vietom nuobodžius dalykus persukdavau, nes nervindavo.. bet pati istorija irgi tokia gana įdomi :) | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Įsimintiniausios dramos | |
| |
|