LEDApple - 6 narių Pietų Korėjos roko grupė, susikūrusi 2010 metais. Šiuo metu grupę sudaro Youngjun, Hanbyul, Keon U, Hyoseok, Kwangyeon ir Kyumin.
2010 m. grupę sudarė 5 nariai - vokalistai Minyong bei I-OH, būgnininkas Sunghyun bei iki dabar grupėje esantys bosistas Kwangyeon ir gitaristas Youngjun. 2011 m. I-OH paskelbė, kad palieka grupę dėl tuberkuliozės, o Minyong ir Sunghyun grupę paliko dėl asmeninių priežasčių. Prie grupės prisijungė vokalistai Kyumin ir Jaehoon, ir būgninkas Hyoseok. Po jų mini albumo ''Niga Mwonde'' grupę dėl asmeninių priežaščių paliko Jaehoon. Spalio 28 dieną gupė paskelbė naują narį Keon U. Kitas naujas narys Hanbyul buvo paskelbtas lapkričio 3 dieną. Nariai :
Jang Hanbyul Gimimo data : 1990.07.04 Ūgis : 184 cm Kraujo grupė : A Gimimo vieta : Brisbenas, Australija Pozicija grupėje : Pagrindinis vokalistas ir reperis
Lee Kyumin Gimimo data : 1993.08.10 Ūgis : 186 cm Kraujo grupė : O Gimimo vieta : Seulas, Pietų Korėja Pozicija grupėje : Pagrindinis vokalistas ir reperis, jauniausias narys
Seo Youngjun Gimimo data : 1990.05.11 Ūgis : 180 cm Kraujo grupė : B Gimimo vieta : Seulas, Pietų Korėja Pozicija grupėje : Gitaristas, lyderis
Kim Kwangyeon Gimimo data : 1993.06.12 Ūgis : 183 cm Kraujo grupė : A Gimimo vieta : Paju, Pietų Korėja Pozicija grupėje : Bosistas, reperis
Kim Hyoseok Gimimo data : 1993.04.27 Ūgis : 178 cm Kraujo grupė : AB Gimimo vieta : Seulas, Pietų Korėja Pozicija grupėje : Būgnininkas
Keon U Tikras vardas : Park Gunwoo Gimimo data : 1991.01.18 Ūgis : 182 cm Kraujo grupė : O Gimimo vieta : Seulas, Pietų Korėja Pozicija grupėje : DJ, klavišininkas, reperis
Diskografija : Logic Egoism Delete [2010.10.07] Niga Mwonde [2011.06.16] CODA [2011.11.11] Run to You [2012.07.05] Singlai : Time Is Up [2012] Sadness [2012]
Paskutinį kartą redagavo haruhi, Liepa 4th 2012, 17:08. Redaguota 1 kartą
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
Ai man tai nesvarbu kaip jos vadinamos ir aš kartais nežinau kokiam žanrui priklauso, bet nesvarbu. Man svarbiausiai kad gera muzika būtų ir gerai ją atliktų
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Ai man tai nesvarbu kaip jos vadinamos ir aš kartais nežinau kokiam žanrui priklauso, bet nesvarbu. Man svarbiausiai kad gera muzika būtų ir gerai ją atliktų
pritariu
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^